Eşim evlendiğimize pişman

Mesala kimse olayda şuna takılmamış.
Defol git diyebilen bir eş.
Ne olursa olsun bence son nokta yani. "Defol" ne stem ederken denir, ne de telefisi olur.
Size göre konu sahibi mi haksız yani bunu mu anlatmak istediniz

Antidepresan kullanıyorsunuz sanırım gücünüze gitti. Ama olayı kişisel algılamayın.
Bana yapılan yorumda "Sizin dediklerinizi yapan kadınlar belli yaştan sonra antidepresan bağımlısı oluyor." Şekline yazılan yoruma verdiğim cevap için bu açıklamalarda bulundum.
Tam anlamak istiyorsan o mesajın bir üstüne git ve oku.

Ne olursa olsun bence son nokta yani. "Defol" ne stem ederken denir, ne de telefisi olur.
Defol bence argo değil ki günümüz jargonunda ayıp sayılmıyor. Miktir git deseydi bi derece ama insan değilsin ne demek farkında mısınız? Onun telafisi var da defolun mu yok.

Siz keşke bekar olsaydım diyen kocanıza, ah hayatım seni bu düşüncelere iten sebepler nedir oturup konuşalım, bende hatalar varsa telafi edeyim yeter ki sen tüm gün dışarıda geçirmene rağmen, eve gelip evli olduğumuza pişman olma, dersiniz.

Defol bence argo değil ki günümüz jargonunda ayıp sayılmıyor. Miktir git deseydi bi derece ama insan değilsin ne demek farkında mısınız? Onun telafisi var da defolun mu yok.
Benim günümde "Defol" denilemez bir noktada. Ben bu kelimeyi sizin kadar yumşatamam.
İnsan değilsin olayını hemen meleksin e bağlamış diye okudum.
Arkadaşları okey oynarken orda olmak isteyip "keşke bekar olsaydım" da bence bir sitem etme durumu olarak kabul edilebilir.

Ben adamın yada kadının düzgün olduğunu, hatasız olduğunu asla savunmuyorum ki.
Sadece Ayrılmak için yeterli bir sebep olmadığını savundum.

Kadın yine insaflı davranmış.

Sitem etme değil ki bu ortada ihmal var adam saatlerce dışarıda ailesine ve çocuğuna vakit ayırması gereken zamanda evine gelip pişmanım hebele hübele diyemez. Erkek dediğin gezer tozar diye bişey yok. Konu sahibesi çocuğunu bırakıp saatlerce gezmiş olsa hurda konu açıp eve gitmek istemiyorum dese linç ederiz bakamıcaksan niye yaptın çocuğu diye. Kadın ve erkek için şartlar eşittir

Tamam da bunlar gerçekten Ayrılma sebebi olamaz. Ama defol kelimesi bir ayrılma sebebi olabilir.

Sorun evlilikteki zihniyet. Adam da icten ice evli oldugu icin gece okeye kalamayacagina inaniyor. Ondan kapana kisilmis hissediyor.
Çoluklu çocuklu adam her gece her gece de kalmasın okeye ya, neden evleniyor ki bunlar ? Evliliği benimseyememiş, eşini benimseyememiş, çocuğunu benimseyememiş, sırf vaktim geldi bana en uzun süre katlanan kadın da varken evlenivereyim diye evlenirsen gözün çöplükte kalır böyle.

Tamam da bunlar gerçekten Ayrılma sebebi olamaz. Ama defol kelimesi bir ayrılma sebebi olabilir.
Bu konuşma sadece boşanma sebebi değil zaten. Eşinin yaklaşımı ve süreç boşanma sebebi. Konu sahibesinin eşi ailesine gerekli zamanı ayırmayıp arkadaşlarına ve kendi ailesine ayırıyorsa evet bu boşanma sebebi. Evde huzursuzluk varsa evet bu boşanma sebebi

Ben adamın yada kadının düzgün olduğunu, hatasız olduğunu asla savunmuyorum ki.
Sadece Ayrılmak için yeterli bir sebep olmadığını savundum.
Buradaki kadın 10 saat dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirip, eve gelincede keşke bekar olsaydım deseydi ne olurdu acaba?
Burada birileri boşan deyince boşanilmiyor merak etmeyin.
Adamın gece arkadaşlarıyla okeye gidememesini kapana kısılması olarak gören üyeye hak veriyorsunuz. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama özellikle çocuklu kadınlar çocuklarını bırakıp 2-3 disari çıkamıyor doğru düzgün. Burada adamı haklı buluyorsunuz şaka gibi. Gece gündüz dışarıda olmak isteyen adam defolup gidebilir cidden.

Hangimiz kapana kısılmadık ki Evlilik ya da iş, sorumluluk sahibi olmak kapana kısılmaksa eyw. Bu koca, çalışıyordur muhtemelen. Düşünsenize işe gittiğinde patronuna keşke çalışmasaydım, dediğini. Doğal olarak bir defol da oradan gelirdi ama yemez

Ablacım herkesin evliliği şahsına münhasırdır, kimi insan eşinin karşı cinsle arkadaşlığını istemez, kimi insan sadece benimle gezebilir der, kimisi alkole, kimisi sigaraya karşıdır vs vs

Hayatınızda görebileceğiniz en rahat insanlardanım, eşim cinsiyet fark etmeksizin istediği arkadaşıyla görüşür, istediği zaman arkadaşlarıyla gezip tozar, alkol alkolik olup çevresine maddi manevi vermediği sürece no problem, kimseden kıskanmam o yüzden telefonuymuş cüzdanıymış, sosyal medya hesaplarıymış kurcalamam, istediği arkadaşlarıyla şehirdışına gitsin, yurtdışına gitsin, tatil yapsın sefası olsun ama mesela her akşam okeye gitmek, kumar alışkanlığı benim için sorundur çünkü bağımlılığa dönüşünce kumar için kredi çeken, katil tipli adamlardan borç alan biri haline dönüşüyorsunuz, bu sadece kendi başınıza bela olsa ne haliniz varsa görün ama eşi çoluğu çocuğu da perişan ediyor kumar alışkanlığı.

Bu sebeple benim kriterlerimden bir tanesi kahveye gitme alışkanlığı olmayacak, arada bir eğlencesine oynaması ayrı ama süreklilik arz eden kumar alışkanlığı olmayacak.

Buradaki kadın 10 saat dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirip, eve gelincede keşke bekar olsaydım deseydi ne olurdu acaba?
Ben size söyleyeyim. Şu an kocayı savunanlar muhtemelen “Adam haklı, 10 saat neyine yetmiyor, evli kadının sorumlulukları var.” derdi. Kadın yine haksız çıkardı yani.

Kadınlar ne yapsın peki? Çocuk vs. derken gün içinde kaç saati kendilerine ayırabiliyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…