- 18 Ekim 2022
- 2.076
- 6.326
- 88
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Size göre konu sahibi mi haksız yani bunu mu anlatmak istedinizMesala kimse olayda şuna takılmamış.
Defol git diyebilen bir eş.
Ne olursa olsun bence son nokta yani. "Defol" ne stem ederken denir, ne de telefisi olur.
Mesala kimse olayda şuna takılmamış.
Ne olursa olsun bence son nokta yani. "Defol" ne stem ederken denir, ne de telefisi olur.
Antidepresan kullanıyorsunuz sanırım gücünüze gitti. Ama olayı kişisel algılamayın.Şu mesajın neresinden tutarsan elinde kalıyor. Antidepresan kullanmak ayıp, günah bir şey mi? Nasıl ki boğazınız ağrıyınca, başınız ağrıyınca ilaç kullanıyorsunuz psikolojik sıkıntı çektiğinizde de antidepresan kullanıyorsunuz. Antidepresan kullanan insanları hakir görmekte neyin kafası? Sizi şikayet edeceğim.
Dul diye bir kavram kalmadı ülkede. Eskidendi o. Kocası ölene ya da boşanan insanlara bekar deniliyor.
Sorun evlilikteki zihniyet. Adam da icten ice evli oldugu icin gece okeye kalamayacagina inaniyor. Ondan kapana kisilmis hissediyor.Sorun arkadaşlarıyla takılması değil bence
Defol bence argo değil ki günümüz jargonunda ayıp sayılmıyor. Miktir git deseydi bi derece ama insan değilsin ne demek farkında mısınız? Onun telafisi var da defolun mu yok.Mesala kimse olayda şuna takılmamış.
Siz keşke bekar olsaydım diyen kocanıza, ah hayatım seni bu düşüncelere iten sebepler nedir oturup konuşalım, bende hatalar varsa telafi edeyim yeter ki sen tüm gün dışarıda geçirmene rağmen, eve gelip evli olduğumuza pişman olma, dersiniz.Mesala kimse olayda şuna takılmamış.
Benim günümde "Defol" denilemez bir noktada. Ben bu kelimeyi sizin kadar yumşatamam.Defol bence argo değil ki günümüz jargonunda ayıp sayılmıyor. Miktir git deseydi bi derece ama insan değilsin ne demek farkında mısınız? Onun telafisi var da defolun mu yok.
Ben adamın yada kadının düzgün olduğunu, hatasız olduğunu asla savunmuyorum ki.Siz keşke bekar olsaydım diyen kocanıza, ah hayatım seni bu düşüncelere iten sebepler nedir oturup konuşalım, bende hatalar varsa telafi edeyim yeter ki sen tüm gün dışarıda geçirmene rağmen, eve gelip evli olduğumuza pişman olma, dersiniz.
Kadın yine insaflı davranmış.Siz keşke bekar olsaydım diyen kocanıza, ah hayatım seni bu düşüncelere iten sebepler nedir oturup konuşalım, bende hatalar varsa telafi edeyim yeter ki sen tüm gün dışarıda geçirmene rağmen, eve gelip evli olduğumuza pişman olma, dersiniz.
Sitem etme değil ki bu ortada ihmal var adam saatlerce dışarıda ailesine ve çocuğuna vakit ayırması gereken zamanda evine gelip pişmanım hebele hübele diyemez. Erkek dediğin gezer tozar diye bişey yok. Konu sahibesi çocuğunu bırakıp saatlerce gezmiş olsa hurda konu açıp eve gitmek istemiyorum dese linç ederiz bakamıcaksan niye yaptın çocuğu diye. Kadın ve erkek için şartlar eşittirBenim günümde "Defol" denilemez bir noktada. Ben bu kelimeyi sizin kadar yumşatamam.
İnsan değilsin olayını hemen meleksin e bağlamış diye okudum.
Arkadaşları okey oynarken orda olmak isteyip "keşke bekar olsaydım" da bence bir sitem etme durumu olarak kabul edilebilir.
+100Sorun evlilikteki zihniyet. Adam da icten ice evli oldugu icin gece okeye kalamayacagina inaniyor. Ondan kapana kisilmis hissediyor.
Tamam da bunlar gerçekten Ayrılma sebebi olamaz. Ama defol kelimesi bir ayrılma sebebi olabilir.Sitem etme değil ki bu ortada ihmal var adam saatlerce dışarıda ailesine ve çocuğuna vakit ayırması gereken zamanda evine gelip pişmanım hebele hübele diyemez. Erkek dediğin gezer tozar diye bişey yok. Konu sahibesi çocuğunu bırakıp saatlerce gezmiş olsa hurda konu açıp eve gitmek istemiyorum dese linç ederiz bakamıcaksan niye yaptın çocuğu diye. Kadın ve erkek için şartlar eşittir
Çoluklu çocuklu adam her gece her gece de kalmasın okeye ya, neden evleniyor ki bunlar ? Evliliği benimseyememiş, eşini benimseyememiş, çocuğunu benimseyememiş, sırf vaktim geldi bana en uzun süre katlanan kadın da varken evlenivereyim diye evlenirsen gözün çöplükte kalır böyle.Sorun evlilikteki zihniyet. Adam da icten ice evli oldugu icin gece okeye kalamayacagina inaniyor. Ondan kapana kisilmis hissediyor.
Bu konuşma sadece boşanma sebebi değil zaten. Eşinin yaklaşımı ve süreç boşanma sebebi. Konu sahibesinin eşi ailesine gerekli zamanı ayırmayıp arkadaşlarına ve kendi ailesine ayırıyorsa evet bu boşanma sebebi. Evde huzursuzluk varsa evet bu boşanma sebebiTamam da bunlar gerçekten Ayrılma sebebi olamaz. Ama defol kelimesi bir ayrılma sebebi olabilir.
Buradaki kadın 10 saat dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirip, eve gelincede keşke bekar olsaydım deseydi ne olurdu acaba?Ben adamın yada kadının düzgün olduğunu, hatasız olduğunu asla savunmuyorum ki.
Sadece Ayrılmak için yeterli bir sebep olmadığını savundum.
Hangimiz kapana kısılmadık kiBuradaki kadın 10 saat dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirip, eve gelincede keşke bekar olsaydım deseydi ne olurdu acaba?
Burada birileri boşan deyince boşanilmiyor merak etmeyin.
Adamın gece arkadaşlarıyla okeye gidememesini kapana kısılması olarak gören üyeye hak veriyorsunuz. Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama özellikle çocuklu kadınlar çocuklarını bırakıp 2-3 disari çıkamıyor doğru düzgün. Burada adamı haklı buluyorsunuz şaka gibi. Gece gündüz dışarıda olmak isteyen adam defolup gidebilir cidden.
Ablacım herkesin evliliği şahsına münhasırdır, kimi insan eşinin karşı cinsle arkadaşlığını istemez, kimi insan sadece benimle gezebilir der, kimisi alkole, kimisi sigaraya karşıdır vs vsAbla benim koca da sever oyunu, kanka kanka takılmayı, erkek erkeğe muhabbeti yapmayı, bu zevk meselesi. Ama artık bekar bir adam değil, sorumluluklarımız var birbirimize, ben gitsem her akşam her akşam kafelere alışverişlere çoluğu çocuğu bırakıp, nasıl olur? Eve girmek, karısı çocuğu ile ilgilenmek zul geliyor adama işte, karısı dışarda bir bardak çay içse burnundan getiriyor, kendi okey masasında elalemin hesabını ödüyor. Zopalık herif yemin ediyorum.
Ben size söyleyeyim. Şu an kocayı savunanlar muhtemelen “Adam haklı, 10 saat neyine yetmiyor, evli kadının sorumlulukları var.” derdi. Kadın yine haksız çıkardı yani.Buradaki kadın 10 saat dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirip, eve gelincede keşke bekar olsaydım deseydi ne olurdu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?