Yok valla gayet ciddi direkt suratıma söyledi birazda patavatsızdır zatenYani zengin bir kadin bulsa birakir bu seni onu demek istiyor. Sen oku hayatini ciz bu herife fazla guvenme.. ettigi laf laf degil kirici. Ama sakaysada her sakanin altinda bir gercek yatar
O liseyi bitirdi dışardan ona hep destek oldum onun adına öyle sevindim ki. Ama şimdi o benim açıktan okuduğum okula bile karışıyor ona da taş koymaya çalışıyor ama izin vermicem bu sefer tabi kiGenc Kizlarimiza iyi örnek: Kimseye güvenip egitim hayatinizdan vazgecmeyin. Bence o zamanlar bilerek tas koymus.
Bende duygusalım işte biraz gereğinden fazla galiba sevgi olunca herşey olur sanıyorum o bunu demese yine öyle düşünüyordum ama nankörlük görünce insan çok üzülüyor.Üzgünüm ama bu yeşilçam tarzi romantizm bana çok gerçek dışı geliyor. Parayla saadet olmaz diyenler halt etmiş,parasız hiçbir şey olmuyor hele bu devirde. Sizi çok kabahatli buldum ben koca kaçıyor muydu ki koşa koşa okulu yok sayıp evlendiniz. Adam duygusal olarak değil mantıken yaklaşmış
EvlenmezdimŞimdi ki aklım olsa ben de evlenmedim
Tam da bu söz benim de aklıma gelmişti. Öyle demek ki.Erkeği varlıkta, kadını yoklukta gör dermiş eskiler. Sizin konuya cuk oturuyor. Demek ki parayı bulsa her haltı yer.
O liseyi bitirdi dışardan ona hep destek oldum onun adına öyle sevindim ki. Ama şimdi o benim açıktan okuduğum okula bile karışıyor ona da taş koymaya çalışıyor ama izin vermicem bu sefer tabi ki
Öyle sanırım...Yani yarın öbür gün parayı bulunca seni bırakırım hiiç kusura bakma diyor.
Konu sahibi bence çok güvenme buna sen .
Öyle demek ki bende anladım bunu bugünÇingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş. Eline iki kuruş geçse ilk sizi satacak demekki
Öyle demek ki bende anladım bunu bugün
Hak ediyor aslında ama öyle ağır konuşamıyorum ben işte kalp kırmaktan hep çok korkmuşumdur ama karşımdaki patavatsızın önde gideni ben bu kafayla daha çok üzülürüm galibaSiz de ona desenize ben de kala kala senin gibi çulsuza kaldım diye. Öyle saça böyle tarak.
Söylediği ne varsa birebir çıkıyor anneler hep doğru biliyor ya gerçektenÇok kırıcı... Şimdiki aklım olsa evlenmezdim lafı ile param olsa evlenmezdim lafı arasında dünyalar kadar fark var. Parayı bulsa yapacakları belli. Siz bir an önce okulunuzu bitirmeye bakın.
Bir de annelerin çoğunlukla haklı olduğunun kanıtıdır bu konu.
Ha şunu bileydin. İşte parayı bulunca önce arabayı sonra karısını degistiren adamlardan işte bu koca da. Ama merak etme, bu saatten sonra kolay kolay parayı bulamaz. Yuvanıza sadakatsizlik giremezYani şimdi bana yüklü bi miktar para verseler eşinden vazgeç deseler geçmem asla. Ama onun aklını anladım hayatını değiştirecek bi para verseler galiba benden vazgecer.
Çok fedakarlık yapan böyle kıymetsizleşiyor işte,ne kadar zorlarsan o kadar değerli oluyorsunBu bana biraz haksızlık olmuyor mu ama ben çok zengin olsam da onunla evlenirim olmasam da demek ki o benim kadar sevmiyor en azından suratıma suratıma bunu söylememeliydi.
Normalde maddi değerlerle değil de insanları insanlığıyla değerlendirmek lazım ama söylenen laf gerçekten çok ayıp bir laf.Hak ediyor aslında ama öyle ağır konuşamıyorum ben işte kalp kırmaktan hep çok korkmuşumdur ama karşımdaki patavatsızın önde gideni ben bu kafayla daha çok üzülürüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?