- 29 Eylül 2014
- 1.037
- 1.457
- 63
- 41
- Konu Sahibi talihkusu1
-
GünaydınDüzeni değişmiş yeni ev es sorumluluk vs mutlu.olamıyor.bu hengamede
Arıza çıkaran oOrtada hiçbirşey.Yok aslında. Herşey gözüne batıyor çok.ilginç bisey. Benim aklımın.ucundan geçmez şarj aleti kablosu sarılı bi şekilde bırakmamıssin
Yada kitaplığı düzenle demiştim duzenlemedin demekki sen beni takmıyorsun diye kavga çıkarmak ve ardından bunları söylemek.pişmanım mutsuzum vs
Düzenlesin o zamanBelli başlı dertlerimiz , kapı önünde ayakkabıların dağınık durması. Şarj aleti kablosu sarılı olmaması .perdenin yarim açık kalması. Kitaplığın onun gözünü yorması. Gardrop ta aradığını bulamıyormuş bide kendi düzeni değilmiş....
yavrum madem öyle al kapı orda deyivereceksin olacak bitecekKızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
Kusura bakmasın kimse alışma süreci vs denmişEşimi gerçekten.çok seviyorum onun zor biri.olduğunu da biliyorum. Ama benim.gözüme batmıyor onun bardağını bile mutfağa bırakmaması , yada kirli kıyafetlerini yere atması. Onun.gözüne bu kadar niye batıyor. Neden rahatsız oluyor bunu anlamaya çalışıyorum. Evlenmeden önce çalışıyordum yuksek bi gelirim vardı mudur dum çalıştığım yerde. İstemedi bıraktım isi. Ailemi ardımda bıraktım yumurta.kiramayan ben internetten okutup yemek yapmaya çalışıyorum. Temizlik yapıyorum. 10 yildir aralıksız yoğun bir tempoda çalıştım herşeyi arkamda bırakıp geldim ev hanımı olmaya çalışıyorum.. zorlanan biri varsa oda benim inan.. ama mutsuz olan oymuş...
Ben sadece semt değiştim ona rağmen zorlandımben de 1 aylık evliyim, alışamadım çok zorlanıyorum. Ama evliliğe değil, yeni bir şehir yeni iş yeri yeni ortam. Eski ortamımı ve arkadaşlarımı çok özlüyorum. Haliyle eve de yansıtıyorum bazenumarım alışırız
ne kadar sürede alıştın canımKusura bakmasın kimse alışma süreci vs denmiş
Bende evlenince afalladım alışamakta zorlandım ama 'seninle evlendiğime' pişmanım diyecek kadar ileri gitmedim
Bu benim geçiş dönemimde karakter olarak yaşadığım zorluktu kimseye yıkmaya hakkım yok, rencide etmeye de
Sen şu yukarıdaki paragrafında bile çok şey feda etmişken adam hala şımarıklık peşinde
Bence sende her dediğine tamam deme
Ben olsam işimi bırakmazdım mesela, şarj kablosunu da kendin sarsan ölmezsin bi sen mi yeni hayata alışmaya çalışıyorsun derdim
gurbet sayılmaz bu şehirde okumuştum 5 sene. aileme 2 saat uzaklıkta. Ablam da var burda. Bildiğim şehir olmasına rağmen çok zorlanıyorum çok özlüyorum eski iş yerimiBen sadece semt değiştim ona rağmen zorlandım
Bi uyanıyosun başka bi duvar var tepende, dank ediyo ki evlendim artık doğduğum ev değil burada uyanacağım vs.
Gurbet gelini olmak çok daha zordur ama konu sahibinin eşi gibi, eşini incitecek büyük laflardan kaçınmalısın. Zamanla alışıyor herşey gibi..
Yakın arkadaşlarım bilirne kadar sürede alıştın canım
Bi nevi iyiymiş ama yine de ailenle yaşadığın şehir gibi olmazgurbet sayılmaz bu şehirde okumuştum 5 sene. aileme 2 saat uzaklıkta. Ablam da var burda. Bildiğim şehir olmasına rağmen çok zorlanıyorum çok özlüyorum eski iş yerimi
çok normal aslında.. ben de bi bocalama yasadım. sonucta el bebek gul bebeksin. özellikkle kadın için cok daha zor oluyor.Düzeni değişmiş yeni ev es sorumluluk vs mutlu.olamıyor.bu hengamede
1.si pişmanlık kelimesi kavga anında ağzından çıkmış olabilir fakat bu durum genelde kadınlarda olur erkek bu cümleyi kullanmışsa biraz riskli neden söyledi bu cümleyi sizce ?Kızlar daha 1 aylık evliyiz eşimle severek evlendik. Fakat bugün kavga esnasinda seninle evlendiğime pişmanım dedi. Aksam çok.kırıldığımi söyledim konuştuk. Bu seferde evli olmaya alışamıyorum mutsuzum dedi. Sok oldum... hic beklemiyordum bu sözü okadar moralim bozuk ki kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?