Eşim evlendiğine pişman

Bende pişmanım deyip trip atsaydınız o daha çok takardı sizde rahat ederdiniz
ilk zamanlar normal bunlar zamanla alışırsınız

Pismansa kapıyı gösterin,, bir kere bu lafı sindirdiginizi anlarsa her sorunda önünüze ilk bu kelime gelir..
Vee emin olun arkası da gelir. .

Sinirle ağızdan çıkan her sözü ciddiye alsak ohooo...
O kadar kafana takma canım...
Benim eşim de evliliğe zor alışanlardan oldu..
Düşün ki öncesinde 6 sene birliktelik, 1 sene sözlü, 1 sene nişanlılıktan sonra evlendik..
Sabahları kalkınca "Senle aynı evde kalıyoruz aynı yatakta uyuyoruz tuhaf geliyor bana evcilik gibi" derdi : )
Başta zoruma gitmişti ama baktım benimsemeye çalışıyor normal.. Her insan pat diye alışamaz...

Düzeni değişmiş yeni ev es sorumluluk vs mutlu.olamıyor.bu hengamede
Günaydın
Yeni mi kavramış evlenince bunların olacağını
Deseydin ben daha pişmanım 1 ayda evliliğin sorumluluğunu görmeden pes eden adamla evlendim diye

Arıza çıkaran o
Mutsuz olan yine o
Başka bi iş var gibi..

Düzenlesin o zaman
Kendi düzeni nasılsa burayı da ayarlasın
Bunun için evlendiğine pişman olmaz ki insan

yavrum madem öyle al kapı orda deyivereceksin olacak bitecek uzulmene degmez, erkekler boyleler sorumluluk aldıklarında kaçacak yer arıyorlar... hem herseye muhalefet takılacaksa o yerlestırsın gardropu yada kıtaplıgı..

ben de 1 aylık evliyim, alışamadım çok zorlanıyorum. Ama evliliğe değil, yeni bir şehir yeni iş yeri yeni ortam. Eski ortamımı ve arkadaşlarımı çok özlüyorum. Haliyle eve de yansıtıyorum bazen umarım alışırız

Kusura bakmasın kimse alışma süreci vs denmiş
Bende evlenince afalladım alışamakta zorlandım ama 'seninle evlendiğime' pişmanım diyecek kadar ileri gitmedim
Bu benim geçiş dönemimde karakter olarak yaşadığım zorluktu kimseye yıkmaya hakkım yok, rencide etmeye de

Sen şu yukarıdaki paragrafında bile çok şey feda etmişken adam hala şımarıklık peşinde
Bence sende her dediğine tamam deme
Ben olsam işimi bırakmazdım mesela, şarj kablosunu da kendin sarsan ölmezsin bi sen mi yeni hayata alışmaya çalışıyorsun derdim

eşim gecirdiğimi maddi sorunlardan dolayı ılk evlendıgımızde banada demıstı
senınle evlendıgımıe degıl ama erken evlendıgımıze pısmanım ayaklarımın uzerınde durmalıydım demıstı ve halada sozunun arkasında.
bır sorun olmalı bunu soylemesı ıcın ?

Ben sadece semt değiştim ona rağmen zorlandım
Bi uyanıyosun başka bi duvar var tepende, dank ediyo ki evlendim artık doğduğum ev değil burada uyanacağım vs.
Gurbet gelini olmak çok daha zordur ama konu sahibinin eşi gibi, eşini incitecek büyük laflardan kaçınmalısın. Zamanla alışıyor herşey gibi..

ne kadar sürede alıştın canım

gurbet sayılmaz bu şehirde okumuştum 5 sene. aileme 2 saat uzaklıkta. Ablam da var burda. Bildiğim şehir olmasına rağmen çok zorlanıyorum çok özlüyorum eski iş yerimi

gurbet sayılmaz bu şehirde okumuştum 5 sene. aileme 2 saat uzaklıkta. Ablam da var burda. Bildiğim şehir olmasına rağmen çok zorlanıyorum çok özlüyorum eski iş yerimi
Bi nevi iyiymiş ama yine de ailenle yaşadığın şehir gibi olmaz
Konu dışı sayılabilir çok yazmasak mı ?
Umarım en kısa sürede alışırsın, evlendim diye alıkoyma kendini ilk aylar birbirinin karakterini çözme ayıdır. Olduğun gibi davran ki sonradan evlendim diye şundan vazgeçtim bunu yapmadım ama yetmedi gibi cümlelerin olmasın
Herşey gönlünce olsun

3,5 aylık evliyim, çok benzer sebeplerden biz de tartıştık, bizde evliliğe alışamayan depresyonlara giren benim. ve tabi bağıran çağıran da olur olmaz şeylere. pek sevgili eşimse genelde alttan alır. pişmanım diye ne yazık ki ben de söylemiştim kendisine ama kendi içime baktığımda kesinlikle pişman değilim, hatta verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. ama insanız işte kendimizi zor bir durumda bulduğumuzda bize en yakın kişiyi suçlarız hep. eşinle böyle bir durum olduğunu düşünüyorum, biraz zaman ver lütfen hatta seni anlıyorum temalı sakin konuşmalar da yapabilirsin. emin ol gelip geçici :) mutluluklar dilerim!

1.si pişmanlık kelimesi kavga anında ağzından çıkmış olabilir fakat bu durum genelde kadınlarda olur erkek bu cümleyi kullanmışsa biraz riskli neden söyledi bu cümleyi sizce ?
2.si adam doğru demiş evliliğe başka biriyle yaşamaya aynı evi paylaşmaya zort die alışmak kolay değilki hepimiz evlenene kadar 10 aile değiştirmioruz sonuçta ...
eşinizi anlamaya çalıştınızmı hayal kırıklığı yaşamadan melankoliye bağlamadan önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…