- 4 Aralık 2010
- 3.715
- 6.705
- 358
- 36
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bence bunun üzerinde durmayın, ilerde başka şüpheli bir davranışı olursa o zaman üstüne gidersinizYıllardır ortak hesap kullanıyoruz. Şimdiye kadar hiç birinin aratıldığını görmedim. Öyle merak eden biride değil ve bu yüzden şaşırdım
Tmm ben yanlış anlamışım isim aratması yapmış. Ben mesenger araması yaptı olarak anladım.Ne çağrısı ne konuşması
Peki kocanıza karşı duyduğunuz bu güvensizliğin sebebi nedir hiç düşündünüz mü?Ben zaten whatsapp webten bakıyorum
Hiç görmedim bu şekilde arttığını öyle meraklı biri değildir normalde bu yüzden şaşırdım
Neden ortak facebook?
Aman orda bile rahat vermeyin hep dibinde durun kociskolarinizin
Erkek olsam valla evlenmezdim bu ne rezillik be
Neresi komikKonu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı
Yukarı da ne yazmış gördün mü
Kızının öğretmeniymiş aratılan kadın ksldls
Whatsapp web’den de kontrol ediyormuş adamı. Gerçekten çok zor değil mi böyle bir hayat yaşamak, sürekli ya aldatılırsam diye kontrol halinde olmak?Konu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı
Besmele ceke ceke okuyorum hep konulari Allahim ne gunlere kaldik diyeKonu sahibi kocişkosuna ne kadar güveniyorsa (!) ortak açmışlar hesabı
Neresi komik
Whatsapp web’den de kontrol ediyormuş adamı. Gerçekten çok zor değil mi böyle bir hayat yaşamak, sürekli ya aldatılırsam diye kontrol halinde olmak?
Sanki yatakta basmıssınız gıbı psikolojiye bürünmüşsünüz, ne olcak sanki.. Ha yok ben kaldıramıyorum diyorsanız boşanın basın tekmeyi.. Ortak kullandıgınız bi hesapta da adam capkınlık yapmaz yanıEşimle Facebook ortak kullanıyoruz. Az önce arama kısmına tıkladım bayan isminde biri aranmış. Akşam ben erken uyudum.
Az önce aradım akşam facebooka girdin mi dedim, girdim dedi. birini arattın mı dedim hayır dedi tabiki ne dicek ki
Ben düşünüyorum aratmadım öyle bir tanıdığım yok zaten. Şu an moralin öyle bozuldu ki ne yapmalıyım bilmiyorum
Ciddi sorulara neden cevap vermiyorsunuz?Neresi komik
Surasi komik:Neresi komik
Boşanmış mı diye bakmak ne alaka?YUHHH BENDE BAZEN ESKİ SEVGİLİME BAKIYORUM BOŞANMIŞMI DİYE İLLA BOŞASINMI KOCAM YANİ BENİ:)
Ahahah, eşiminkini kullandım epey. Yani şimdi envai çeşit site, uygulama vs var. Hangi birine bakalım?Neden ortak facebook?
Aman orda bile rahat vermeyin hep dibinde durun kociskolarinizin
Erkek olsam valla evlenmezdim bu ne rezillik be
ayy bi şaka yapayım dedim konu nerelere geldii:)))evet cnm bakıyorum arada bana cok çektirdigi için inşallah bosanırda mutsuz olur diye bekliyorum evlenmek için değil yani kocamın b...olamaz:)Boşanmış mı diye bakmak ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?