- 19 Şubat 2021
- 72
- 7
- 38
- 27
- Konu Sahibi papatyaa111
Evet ben mahallede büraz popülerdim yani zaten oda beni hep öyle görüyordu haval popüler en güzel kız diye falan herkes ona yazıyor dikkat onda diye beş sene öncesinden bana açılmaya başlamıştı sevdiğini söylüyordu sürekli ben biraz istemedim olmaz dedim baktım beni seviyor ians vermek istedim sonra işte sevgili nişanlanma düğün derken olayla bu şekilde patlak verdi ben kendimde sorun arıyordum yani cinsel hayatımız konusunda acaba ben mi tan yaklaşmam gereken şekilde yaklaşamıyordum yoksa o kendisinde o sorun olduğu için mi kendisini geri çekiyor diye anlayışlı olmak istedim aklımın ucundan geçmedi bu tarz bir olay gece dediğim gibi çok uyuyor ben uyuyorum o benden saatler sonra uyuyor telefonle tıvalettten en az 45 dakika çıkmaz bu şekildeaçıkçası konu sahibinin yazdıklarının hepsini doğru kabul edersek çıkan sonuç
şehrin sayılan sevilen ve zengin kişisinin çok değer verdiği gencecik kız ile evlenmesi, ailesinin de adamın farklı yönelimlerini bildiği halde el üstünde tutuyor, variyet de var diye göz yumması, adamın bir de çocuk yapıp sonra konu sahibine "durum bu, sen kendi hayatını ben kendi hayatımı yaşayayım ama bir arada evli mutlu çocuklu rolümüzü oynamaya devam edelim" demesi şeklinde sürecek bir hayat
bir şey dendiğinde adamın "görmüyor musunuz evli barklı adamım, eşimi çocuğumu çokkkk seviyorum, eşimin gözünün içine bakarım, bir dediğini iki etmem, ona çok değer veririm" demesi, tüm çevrenin konu sahibi de dahil bunu onaylaması