- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Yani yorum derken kiz yer bildiriminde bulunmus esimde falan yer nasil bi arastir dedi bunun gibi bi olay daha oldu ordan anladim . Tevafuk olacagini da sanmiyorum.Ne yani paylaştığı şeye mi yorum yaptı
Soyle anlatayim. Esimin cok romantik yanlari da vardir. Iyi ki karsima ciktin seninle hayat buldum derdi. O kizdan dolayi sen cikmasaydin karsima ben evlenmeyi dusunmuyordum derdi.nisanliyken gelirdi bize oyle derin bir muhabbetle bakardi ki hic ayirmazdi gozlerini. Hissederdim.uzun uzun askla bakardi. Bir kere cok aglamistim bunlardan dolayi. Benim yuzumden gozunden yas gelecekse ben ölürsem gelsin derdi.gercekten derin bir sevgi vardi aramizda. Iki aydir bebek ve yeni sehir derken boyle oldu iste.Okurken şok yaşadım resmen sen bu adamla neden evlendin aşk yoktu ama sevdik diyosun adam başkasına aşık aşk tabi olmaz ayrıca sevgiden bahsediyorsun ne derece biseydi bu insan annesini sever arkadaşını sever ne bileyim sokaktaki yavru köpeği sever yani sizin ki tam olarak neydi bence sen sessiz sakin göz alıcı bi limandin eşinde kürek cekmekten yorulup o limana sığındı ama denize aşık adam o limanda ne kadar kalabilirki canım benim üzüldüm anlattiklarina ilk başta acaba lohusalik psikolojisimi dedim ama bu ayrı bişey Rabbim yar ve yardimcin olsun
Canim biraz yapıcı ol eğer sebepler bunlar diyorsan daha yeni çıktın lohusaliktan adama güleryüzlü ol belkide bundan sıkıldı biraz gulsen hoş muhabbet etsen ilgilensen düzelecek insallahSoyle anlatayim. Esimin cok romantik yanlari da vardir. Iyi ki karsima ciktin seninle hayat buldum derdi. O kizdan dolayi sen cikmasaydin karsima ben evlenmeyi dusunmuyordum derdi.nisanliyken gelirdi bize oyle derin bir muhabbetle bakardi ki hic ayirmazdi gozlerini. Hissederdim.uzun uzun askla bakardi. Bir kere cok aglamistim bunlardan dolayi. Benim yuzumden gozunden yas gelecekse ben ölürsem gelsin derdi.gercekten derin bir sevgi vardi aramizda. Iki aydir bebek ve yeni sehir derken boyle oldu iste.
Evet cok dogru soyluyorsun. Ben onun huzur buldugu limanim. O denize kollarini atmaz o dalgalara kendini atamaz korkar bogulmaktan bundan eminim. Ama ben onu bu sekilde ne kadar tutabilirim bilmiyorumOkurken şok yaşadım resmen sen bu adamla neden evlendin aşk yoktu ama sevdik diyosun adam başkasına aşık aşk tabi olmaz ayrıca sevgiden bahsediyorsun ne derece biseydi bu insan annesini sever arkadaşını sever ne bileyim sokaktaki yavru köpeği sever yani sizin ki tam olarak neydi bence sen sessiz sakin göz alıcı bi limandin eşinde kürek cekmekten yorulup o limana sığındı ama denize aşık adam o limanda ne kadar kalabilirki canım benim üzüldüm anlattiklarina ilk başta acaba lohusalik psikolojisimi dedim ama bu ayrı bişey Rabbim yar ve yardimcin olsun
Belki de.. tavir yapmami hic sevmez o da inadina yapar eskiden oyle degildi.. artik sikildi nazimi cekmekten. Ama gecmisin yarasi gecmiyor ki gonlumden. Yarin bir mektup yazip butun duygularimi yazayim diyorum anlasin bana ne yasattigini. Sonra vazgecoyorum. Aff...Canim biraz yapıcı ol eğer sebepler bunlar diyorsan daha yeni çıktın lohusaliktan adama güleryüzlü ol belkide bundan sıkıldı biraz gulsen hoş muhabbet etsen ilgilensen düzelecek insallah
Bence yazabilirsin hatta o da sana cevap yazsın ne hissettiğini içinde neler yaşadığınıBelki de.. tavir yapmami hic sevmez o da inadina yapar eskiden oyle degildi.. artik sikildi nazimi cekmekten. Ama gecmisin yarasi gecmiyor ki gonlumden. Yarin bir mektup yazip butun duygularimi yazayim diyorum anlasin bana ne yasattigini. Sonra vazgecoyorum. Aff...
Yine eski konulari acmis olacagim. Dogru olur mu senceBence yazabilirsin hatta o da sana cevap yazsın ne hissettiğini içinde neler yaşadığını
Çok üzüldüm durumuna acımasız bi yorum yaptıysam ve seni incittiysem Özür dilerim canım benimEvet cok dogru soyluyorsun. Ben onun huzur buldugu limanim. O denize kollarini atmaz o dalgalara kendini atamaz korkar bogulmaktan bundan eminim. Ama ben onu bu sekilde ne kadar tutabilirim bilmiyorum
Bence önce değiş gülerek karsila kapıda güzel bir öpücük ver hosgeldin hayatım günün nasıl geçti de güzel yemekler yap onun hoşuna gidecek şeyler yap bir süre eğer değişip eskisi gibi ilgili olursa hala seni seviyo demektir dene benceYine eski konulari acmis olacagim. Dogru olur mu sence
Estegfirullah.. gercekler acidir ama bazen duymak gerekir. Tesekkur ediyorum hatta derdime ortak olup fikir beyan ettiginiz icin..Çok üzüldüm durumuna acımasız bi yorum yaptıysam ve seni incittiysem Özür dilerim canım benim
Rica ederim canım benim ama dediğimi dene lütfen herseyden once baktın hersey yoluna giriyo aynı devam etEstegfirullah.. gercekler acidir ama bazen duymak gerekir. Tesekkur ediyorum hatta derdime ortak olup fikir beyan ettiginiz icin..
Ben bunu cok yaptim. Evvet ilgili oluyor. Ben onunla ilgilendigimde o da karsilik verir. Hani oyle vurdumduymaz degildir.ama ona kirgin olan benim. Biraz o ugrassin istiyorum . Yoruldum artik birseyleri duzeltmeye calismaktan. O beni cok kirdi cunki gecmiste.Bence önce değiş gülerek karsila kapıda güzel bir öpücük ver hosgeldin hayatım günün nasıl geçti de güzel yemekler yap onun hoşuna gidecek şeyler yap bir süre eğer değişip eskisi gibi ilgili olursa hala seni seviyo demektir dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?