Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Yani git desen gitmez büyük ihtimal..Takma sen onu..Kusur etme bir de sorumluluklarında..Kendine bak....Seni kaybetmekten korksun..

Esinizin akli eskide kalmis. Ama bu sizin icin surpriz olmamali, cunku daha evlenmeden belliymis. Aslinda sizinle nisanlandigina bile pisman olmus ama is ciddiyete dokulunce geri donememis.

Okurken şok yaşadım resmen sen bu adamla neden evlendin aşk yoktu ama sevdik diyosun adam başkasına aşık aşk tabi olmaz ayrıca sevgiden bahsediyorsun ne derece biseydi bu insan annesini sever arkadaşını sever ne bileyim sokaktaki yavru köpeği sever yani sizin ki tam olarak neydi bence sen sessiz sakin göz alıcı bi limandin eşinde kürek cekmekten yorulup o limana sığındı ama denize aşık adam o limanda ne kadar kalabilirki canım benim üzüldüm anlattiklarina ilk başta acaba lohusalik psikolojisimi dedim ama bu ayrı bişey Rabbim yar ve yardimcin olsun

Soyle anlatayim. Esimin cok romantik yanlari da vardir. Iyi ki karsima ciktin seninle hayat buldum derdi. O kizdan dolayi sen cikmasaydin karsima ben evlenmeyi dusunmuyordum derdi.nisanliyken gelirdi bize oyle derin bir muhabbetle bakardi ki hic ayirmazdi gozlerini. Hissederdim.uzun uzun askla bakardi. Bir kere cok aglamistim bunlardan dolayi. Benim yuzumden gozunden yas gelecekse ben ölürsem gelsin derdi.gercekten derin bir sevgi vardi aramizda. Iki aydir bebek ve yeni sehir derken boyle oldu iste.

Canim biraz yapıcı ol eğer sebepler bunlar diyorsan daha yeni çıktın lohusaliktan adama güleryüzlü ol belkide bundan sıkıldı biraz gulsen hoş muhabbet etsen ilgilensen düzelecek insallah

Evet cok dogru soyluyorsun. Ben onun huzur buldugu limanim. O denize kollarini atmaz o dalgalara kendini atamaz korkar bogulmaktan bundan eminim. Ama ben onu bu sekilde ne kadar tutabilirim bilmiyorum

Canim biraz yapıcı ol eğer sebepler bunlar diyorsan daha yeni çıktın lohusaliktan adama güleryüzlü ol belkide bundan sıkıldı biraz gulsen hoş muhabbet etsen ilgilensen düzelecek insallah
Belki de.. tavir yapmami hic sevmez o da inadina yapar eskiden oyle degildi.. artik sikildi nazimi cekmekten. Ama gecmisin yarasi gecmiyor ki gonlumden. Yarin bir mektup yazip butun duygularimi yazayim diyorum anlasin bana ne yasattigini. Sonra vazgecoyorum. Aff...

Sanirim burda kac kisi yorum yaparsa yapsin hic bir zaman emin olamayacagim beni nasil sevdiginden. Ve o kizi unutup unutmadigindan. Bazen oluyor hic ayrilmiyor pesimden. Bazen hic gozu beni gormuyor. Iste o zamanlarda hep bu bunalimlari yasiyorum. Sanirim omrum hep bu tekerrurlerle gececek. Ona cok kizginim.

Bence yazabilirsin hatta o da sana cevap yazsın ne hissettiğini içinde neler yaşadığını

Evet cok dogru soyluyorsun. Ben onun huzur buldugu limanim. O denize kollarini atmaz o dalgalara kendini atamaz korkar bogulmaktan bundan eminim. Ama ben onu bu sekilde ne kadar tutabilirim bilmiyorum
Çok üzüldüm durumuna acımasız bi yorum yaptıysam ve seni incittiysem Özür dilerim canım benim

Yine eski konulari acmis olacagim. Dogru olur mu sence
Bence önce değiş gülerek karsila kapıda güzel bir öpücük ver hosgeldin hayatım günün nasıl geçti de güzel yemekler yap onun hoşuna gidecek şeyler yap bir süre eğer değişip eskisi gibi ilgili olursa hala seni seviyo demektir dene bence

Ben bunu cok yaptim. Evvet ilgili oluyor. Ben onunla ilgilendigimde o da karsilik verir. Hani oyle vurdumduymaz degildir.ama ona kirgin olan benim. Biraz o ugrassin istiyorum . Yoruldum artik birseyleri duzeltmeye calismaktan. O beni cok kirdi cunki gecmiste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…