Esim gercekten beni seviyor mu sizce

evet söylediklerine inandım.. seni seviyorum dedi. ben bırakmaya kalktım o bırakmadı. hissettirdi beni sevdiğini ç hissetmesem bunca şeye rağmen evlenmezdim. ama şimdi ne oldu.. hissedemiyorum sevgisini.. bu konular çok açıldı.. her seferinde o yok artık sen varsın dedi.. inandırdı beni.. ama artık inanmıyorum. yoksa bir boşluktayım da herseyi ben mi kuruyorum. yoksa bütün bunlar şeytanın işimi......

işte bu yüzden ne eskileri anlatırım, ne de eskileri sorarım.
siz kendinizi bir süre dinlemelisiniz bana göre. konunuzu önceden bilmiyorum, o yüzden gerideki sayfalarda yazdıysanız özür dilerim, ailenizle aranız nasıl? bebeğinizi alıp bir süre yanlarına gidebilir misiniz?
ya da en azından kısa süreli bir tatile, bebeğinizle çıkabilir misiniz?
bir süreliğine o evden, eşinizden uzaklaşın. hiç olmadı sevdiğiniz güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa onun yanına gidin.
sakince bir düşünün.
sonra dönün düşündüklerinizi eşinizle konuşun.
bazen hayatta her şeye sahip olamıyoruz. bazen de yetinmemiz gerekiyor.
eğer sizi seviyorsa, eğer mutlu bir aileyseniz, unutabiliyorsanız, deneyin derim.
çünkü eşiniz o kadına aşık değil, belki yarım kalmış bir şeyin ağrısı bu ama ben eşinizin o kadın gel dese de sizi bırakıp gideceğini hiç sanmıyorum açıkçası.

canım benim sabret sabrın sonu muhakka selamet.inan bana çocuk olunca eşlerin çoğu sapıtıyor uzaklaşıyor.dengesizleşiyor.eşlerini eş gibi göremiyorlar.anne gibi görüyorlar.kutsal.sizdede bu durum var.eski sevgili muhabbeti olmasada bu defada emin ol başka kızlara bakacaktı.çünkü kafaları farklı işliyor.üzülme sen geçecek oda kendi kendine atlatacak napıyorum dicek ve herşey yoluna girecek.sabır.

madem bu kadar çok seviyordu ayrılmasaymış bu erkeklerde bir garip, tamam belki ilk aşkı oydu özel bir yeri olabilir güzel günler geçirmiş olabilir ama bunu bu kadar senin gözüne soka soka anlatmakta nedemek yok süslenemiyormuş yok nişanlanırken ağlamaklı haller falan... sinir oldum yani

o kızı ara bir daha eşime mesaj atıp ararsan ada ulaşırsan ailene yansıtacağım bu durumu evli bir erkeğin peşinden koşmak ne demek görürüsün de...

Sakın bir daha o kızın adını anma konusunu açma...sen konuyu açtıkça sevmeyecek adam bile sever unutcak adam bile unutamaz.... !!! o kızın konusunu asla açma...
Kendin o kıza ulaş ve eşinin peşini bırakmasın söyle ailene söylerim de...!!

Durumunuz ne kadar zormus.. Keske eskılerı sızın onunuze bu kadar dokmeseymıs.. Nısanlımdan hep bana karsı şeffaf olmasını istemişimdir ama bu kadarı olmaması cok ıyı olmuş..

Bence siz ailenizin yanına dinlenmeye gidin bi süre.. sizin yokluğunuzu farketmesi gerekli.. Siz de ona sevginizi hissettirmeyin.. Merakta kalsın acaba desin..

Evimizde cok mutluyuz benim bu takintilarim geldigi zaman haric. Herzaman soyler ben seninle cok huzurluyum diye
Canim erkekler herseyden cok huzur ister seninle huzurlu ise daha ne istiyorsunki?seviyor seni esin,sadece ona ulasamadigi,bazi seyleri onunla yasayamadigi icin kalmis icinde bi yerlerde is sana dusuyor canim,askinla,sabrinla sokup atacaksin bitek sen yapabilirsin bunu!guclu ol dik dur,saril kocana sm ski aklina sokma boyle seyleri asil boyle yaparsan o kizin kollarina atarsin esini

Kizlar artik dayanamiyorum gitgide soguyorum esimden . Oysa bunlari bana yasatmasaydi ne kadar mutlu olurduk. Bosanmak geciyor aklimdan beni sevmeyen bir adamla ayni evi paylasmak cok zor. Ama bebegim var. Idare etmek zorundayim. Esimle yarin bunlari konusacagim bu yasattiklarini anlatacagim. Cunku surekli abartiyorsun diyor. Konusmam dogru olur mu sizce. Artik birseyleri duzeltecek gucum kalmadi

Nerden biliyorsun esinin o kizi takip ettigini? Kendi sosyal hesabi da yokmus.
Bu kadar oz guvensiz durmayin bence. Hayir evlenmeden once ex sevgilisi hakkinda boyle aptal saptal konusup, drama baglamasina izin vermissin, neredeyse sen teselli etmissin. Bir adam benimle evlenecegini soyleyip, eskisi icin karsimda aglasa, adam olsaydinda sahip ciksaydin askina derim, konusturmam.
Bu yaptiklarina ragmen evlenmissiniz, simdi bosanmadan once bir silkinin bence. Adamin su anki hal tavirlari eskisine askindan degil, bildigimiz klasik odun erkek su yuzune ciktigindan olabilir. Ikincisi saglikli bir bireysiniz, guzel bir evladiniz var. Adam icin karalari baglamak yerine, kendinizle, yavrunuzla ilgilenin. Sevdiginiz seyleri yapin. O size konusmuyorsa, siz ona hic konusmayin. Yiyin icin, keyfinize bakin. Mutlu olun, mutlu gozukun. Kendi degerinizi bilin. Asil o dert etsin bu niye beni hic takmiyor, nasil bensiz de boyle neseli diye. Ancak o zaman biseyler dank edecektir adamda.
Siz ona yalvarir gozlerle baktikca, onun o koca totosu havadan inmez.

Neden ayrılmışlar ki . Ayrılmışsa o olay bitmiştir . Siz biraz abartıyo olabilir misiniz .Ya da takıntı haline mi getiriyorsunuz .

Ya bu şebekler kıymeti artsın diye de böyle söylerler.Oyun konusunda kadınlara taş çıkarır bunlar.

Cunku onun paylastigi birlseyle ilgili yorum yaptu. Ordan anladim ama eminim. Evet cok yumusak davrandim hataliyim. Ama ben boyle olmasaydim o da icindekileri belli etmeyecekti. Hic bilmeyecektim. Herseyde vardir bir hayir diyorum yinede.

Olabilir ama duygusal yarıştırma da olabilir.İnsan anlar aslında.İlk paragrafta doğru şeyler söylemişsin katılıyorum.

Kafam o kadar karisik ki cok zor bir durumdayimm. Kendime de cok kiziyorum ama pismanligin faydasi yok. Her sey olacagina varirmis. Ama boyle yasamak cok zor.

Uff çok üzüldüm. Bilmiyorum bence sadece takıntı şeklinde bir merak esininki. Yani su an kız gel dese ve hiçbir engel olmasa bile seni bırakıp onu tercih etmez. Ben de bazen nisanlimla böyle kuşkular yaşıyorum. Hatta çoğu tartismamizin temelinde bu oluyor, o bilmiyor, soyleyemiyorum. O kadar üzülüyorum ki. Gerçi benim çok elle tutulur nedenin yok 1-2 olay dışında. Konuyu takip edicem inşallah bu kuşkular yersiz çıkar ve çok mutlu olursunuz evliliginizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…