- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
AnlamadimI insanbirbulmaca kuşlara bakma yanlış bile sordum galiba cnm
İnşallah hersey yoluna girer dua edecem senin için eğer güzel şeyler olursa ilk müjdeyi bana ver bakRica ederim canım benim ama dediğimi dene lütfen herseyden once baktın hersey yoluna giriyo aynı devam et
Canim ne diyebilirim ki bide evladiniz var Rabbim onun yüzü gözü hurmetine yardımcınız olsunBen bunu cok yaptim. Evvet ilgili oluyor. Ben onunla ilgilendigimde o da karsilik verir. Hani oyle vurdumduymaz degildir.ama ona kirgin olan benim. Biraz o ugrassin istiyorum . Yoruldum artik birseyleri duzeltmeye calismaktan. O beni cok kirdi cunki gecmiste.
Cok tesekkur ederim ya nazarnur. Iyi geldin vallaİnşallah hersey yoluna girer dua edecem senin için eğer güzel şeyler olursa ilk müjdeyi bana ver bak
Amin amin..Canim ne diyebilirim ki bide evladiniz var Rabbim onun yüzü gözü hurmetine yardımcınız olsun
Cok tesekkur ederim ya nazarnur. Iyi geldin valla
Ne demek canım ben üzülüyorum böyle şeyler okuyunca diyorumki belki benim tavsiyem sebep olacak barismalarina belki Rabbim beni sebep kıldı bu olayın cozulmesine diyorum ve hemen yazıyorum inşallah yuvaniza bol bol mutluluk huzur verir RabbimCok tesekkur ederim ya nazarnur. Iyi geldin valla
Eskisehirde.. kayseriliyim. Neden sordunuzCok anlamsiz ama nerde oturuyorsunuz nerelisiniz
Hmm. Kisa ve öz. Tesekkurler.Hayır.
Bu yuzden ayrilamiycam. Zaman zaman aklima geliyor ama bir bebegim var. Esimi seviyorum. O da seviyor ama bu aralar cok soguk. Onun boyle olmasi beni sevmedigini dusunduruyor. Yine ayni soguk...bugun annemlerdeydik. Bende sogugum ona karsi. Gulmuyorum icimden gelmiyor. Gul diyor bana. Ama sormuyor neden gulmuyorsun diye. Ne yapayim bilmiyorumson durum nedir esiniz ilgilimi ayrildinizmi vs .?
Bu yuzden ayrilamiycam. Zaman zaman aklima geliyor ama bir bebegim var. Esimi seviyorum. O da seviyor ama bu aralar cok soguk. Onun boyle olmasi beni sevmedigini dusunduruyor. Yine ayni soguk...bugun annemlerdeydik. Bende sogugum ona karsi. Gulmuyorum icimden gelmiyor. Gul diyor bana. Ama sormuyor neden gulmuyorsun diye. Ne yapayim bilmiyorum
Ben bir aile danısmanına gitmenizi tavsiye ederim aranızdaki sorunu bu sekilde daha rahat çözebilirsiniz.Siz gülmüyorsunuz konusmuyorsunuz yasananlardan dolayı içinizden gelmiyor olabilir esinize karsı kırgınlığınızı bu sekilde uzatırsanız sizden daha çok uzaklasır bu sefer eski sevgili değil yenileriyle bas etmek zorunda kalırsınız.Kendinize güvenin durusunuzu ,tavrınızı düzeltin aynı zamanda bir annesiniz bebeğinizi negatif bir aile ortamında büyütmek istemezsiniz.Eskilerden bahsetmeyin o bitti gitti siz bahsettikçe unutması mümkün mü? Birini seçmek diğerlerini reddetmektir siz seçilmis olmanın tanıdını çıkarın mutsuz olmak yerine.Sevgiler...Bu yuzden ayrilamiycam. Zaman zaman aklima geliyor ama bir bebegim var. Esimi seviyorum. O da seviyor ama bu aralar cok soguk. Onun boyle olmasi beni sevmedigini dusunduruyor. Yine ayni soguk...bugun annemlerdeydik. Bende sogugum ona karsi. Gulmuyorum icimden gelmiyor. Gul diyor bana. Ama sormuyor neden gulmuyorsun diye. Ne yapayim bilmiyorum
Hmm. Kisa ve öz. Tesekkurler.
Taşınma filan demişsiniz ya acaba bu taşınmadan başka şehir yeni yaşam diyemi sıkıntı yaptı kendine daha önce kayseridemiydiniz?Eskisehirde.. kayseriliyim. Neden sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?