Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Canim ne diyebilirim ki bide evladiniz var Rabbim onun yüzü gözü hurmetine yardımcınız olsun

Cok tesekkur ederim ya nazarnur. Iyi geldin valla
Ne demek canım ben üzülüyorum böyle şeyler okuyunca diyorumki belki benim tavsiyem sebep olacak barismalarina belki Rabbim beni sebep kıldı bu olayın cozulmesine diyorum ve hemen yazıyorum inşallah yuvaniza bol bol mutluluk huzur verir Rabbim

son durum nedir esiniz ilgilimi ayrildinizmi vs .?
Bu yuzden ayrilamiycam. Zaman zaman aklima geliyor ama bir bebegim var. Esimi seviyorum. O da seviyor ama bu aralar cok soguk. Onun boyle olmasi beni sevmedigini dusunduruyor. Yine ayni soguk...bugun annemlerdeydik. Bende sogugum ona karsi. Gulmuyorum icimden gelmiyor. Gul diyor bana. Ama sormuyor neden gulmuyorsun diye. Ne yapayim bilmiyorum

Kiyamam ya lütfen böyle üzme kendini kötüyü düsünmemeye calis .. belki vicdanindan dolayi kizi takip ediyordur ahinimi aldigini ciddi ciddi düsünmüsdür dert ediyordur belki kendine birden terk etti diye .. bide her ne olursa olsun sen asma yüzünü hayatini harap etme böyle o kaybeder sen degil sen böyle büyüttükce konuda büyür ve böyle uzar gider o kizin meseleside kapanmaz olur .. kendine güvenin artsin ben esiyim bana ait de kaldir basini yenilmis gibi durma . ya kazancam de dik dur yada ayril bu süphelerle bogma kendini ve hayatina yeniden basla .. yorumlarindanda anladigim kadariyla cok naifsin kirildiginda yüzünü asarak ifade ediyorsun .. bundan sonra o seni üzse bile bunu yapmamaya calis dik dur gücsüz durma

maalesef bu soruları sormak için geç kalmışsın
emin değilsen evlenmeden önce ayrılma gibi bir lüksün vardı
ama şimdi çocuk var sevgisinden şüpheleniyorm diye ayrılamazsın
böyle başlamış böyle gidecek sanırım

Ben bir aile danısmanına gitmenizi tavsiye ederim aranızdaki sorunu bu sekilde daha rahat çözebilirsiniz.Siz gülmüyorsunuz konusmuyorsunuz yasananlardan dolayı içinizden gelmiyor olabilir esinize karsı kırgınlığınızı bu sekilde uzatırsanız sizden daha çok uzaklasır bu sefer eski sevgili değil yenileriyle bas etmek zorunda kalırsınız.Kendinize güvenin durusunuzu ,tavrınızı düzeltin aynı zamanda bir annesiniz bebeğinizi negatif bir aile ortamında büyütmek istemezsiniz.Eskilerden bahsetmeyin o bitti gitti siz bahsettikçe unutması mümkün mü? Birini seçmek diğerlerini reddetmektir siz seçilmis olmanın tanıdını çıkarın mutsuz olmak yerine.Sevgiler...

Loğusalık depresyonu da insanı yorabilir. Belki normaldekinden daha hassassinızdır ondan daha da batıyor olabilir olaylar. Eşinizle ilgili kararı sonraya,hormonlar düzeldikten sonraya bırakın bence. Şimdi bebeğinizin tadını çıkartın,moralinizi bozmayın. Eşinizin davranışları kesinlikle hoş değil ve kafa karıştırıcı ama bunu düşünüp üzülmek için doğru zaman değil bence. Biraz daha toparlayın kendinizi sonra gerekirse hesabını sorar ve kendine çeki düzen vermesini sağlarsınız

SON DURUM

inceldiği yerden kopsun dedim... dün akşam sarıldı öptü neyin var diye sordu ısrarla. söylemeyecektim ama sabaha kadar uyumam dedi. bende artık çok yoruldum dedim. ne zamandır çok ilgisiz soguksun dedim.o da farkıdayım ama hiç vaktim yok ondan bu aralar böyleyim özürr dilerim falan dedi. bu mu dedi sadece hayır dedim.. ya o zaman ne bu halin kaç gündür dedi. biz bu konuları çok konuştuk. ama hiç bir şey değişmiyor.bak iki yıllık evliyiz hala nelerle ugrasıyoruz dedim. hiçbir şey düzelmedi ve düzelmeyecek beni kendi halime bırak dedim. o da ben bu dünyaya tekrar gelsem yine seni isterim senden başkası bana yar olsun demem dedi. ben sustum..yine mi geçmiş hani artık kapatmıştık o defteri neden bitmiyor bu takıntıların diye sinirlendi ceketiini aldı ve evden cıkmak üzereydi. çokkötü oldum bu mu yani dedim bunun için mi neyin var diye ısrarla sordun çekip gitmek için mi diye haykırdım.. yeter artık bende gitmek istiyorum bu evden... bu şehirden diye ağlamaya başladım. bir kere sor kendine ben bu kıza ne yaşattım diye dedim. o da ne yaptım ihanet mi ettim ben sana diye bagırdı. keşke onu yapsaydın hiç olmazsa emin olurdum birşeylerden sevmiyor derdim. ama böyle ne sevginden eminim ne sevmediğinden dedim. sen benim sevgimden şüphe mi ediyorsun.iki yıldır bu şüpheyle mi yaşıyorsun dedi. sustuk dakikalarca. git yat dedi. bir an durdum düşündüm ve yattım.

gerçekten anlamıyorum ben bu kadınları
madem içinizde şüpheler var adam soruyor neden açıkça konuşmuyor düşündüklerinizi anlatmıyorsunuz
sosyal medyadan takip ettiğini gördüğünüzü falan
bakalım ne cevap verecek
açıkça konuşun madem
beni kendi halime bırak ne demek

canım yeni doğum yapmışsın galiba. hassas bir dönemdesin. sana tavsiyem eskiyi kapat gitsin. ben de bu hataya çok düştüm eski sevgilisini hatırlatıp durma. geçmiş gitmiş artık. toparlan kendine güzel bir bakım yap muhtemelen doğumdan sonra salmışsın kendini. git bi kuaföre fırsatın varsa bi da hamama falan git. eşinin karşısına güleryüzle çık. herşey senin elinde. o kzı unutturmak da senin elinde. eşini mutlu edersen o da seni mutlu eder. niye bu savaşı kazanan o kız olsun ki. ahlaksız biri belli yoksa evli bir adamın aklını niye bulandırsın. çocuğun da var ne güzel. madem bu çocuğu doğurdun ona güzel bir yuva mutlu bir aile vermek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…