Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Buyuk lokma ye ama buyuk konusma demisler arkadasim bosuna degil iste,ben o yavruya uzuluyorum sizin gibi anne babaya sahip oldugu icin..

Hayalperest misin insan mi kafalamayı seviyorsun bilmem ama he yaw hee heee diyorum yettin gari anacim

İnsallah mutlu olursunuz. Yalnız hiç kimse değişmez kendinizi kandırmayın. Kac tane gül aldı demişsiniz isterse gül bahçesini alsın o adam değişmezzzz.

Yazılan çoğu yorumu üslup olara acimazca bulsam da katılıyorum. Yalnız karşımızda 94 doğumlu işi gücü bur mesleği olmayan, ailesi arkasında olmayan yapayalnız bir kadın var. Ve yetistirilirken muhtemelen korku kültürü ve erkek egemen bir anlayışla yetistirilmis. Hal böyleyken elbette kocam 2 gunde çok değisti elinde çiçekle geldi diyerek kendini kandiracaktir.

Bak güzel kardeşim çoğu ablan annen yaşında buradaki insanların. Seni eleştiriyorlarsa inan kadına yapılan bu muameleleri kabul edemedik lerinde. Ve aslında seni bu durumdan çekip çıkarmak isteyip de güçleri yetmediğinden. Kaç çocuğun var biomiyorum çocuk yapma. Bosanamayacaksan eğer o adamın ve ailesinin seni asagilamasina fırsat verme. Kurslara katil kendini geliştirmeye bak. Allah yardım etsin ne diyelim

Herkese merhaba 3gun içinde olanlari size yazmak istiyorum. Evet eşim değiştim ama gerçekten değişti arkadaşlarım. Senin kıymetini anladim diyor. Kotu kelime ağzından çıkmıyor saatinde odamıza geliyor. Akşam elleri dolu dolu sevdiklerimden alıp geliyor. Bunlar da birer adım değil midir sizce. Özür diledi defalarca. Senin kıymetini anladim dedi sabahlara kadar paket paket s*gara bitirdimdedi ve ben gözlerinde ki o pişmanlığı hissettim. Ve beni açık öğretime yazdırdı kuaför açmak istemiştim her zaman ve beni ismek kursuna yazdırdı. Kaynanama gelince .Dun gorumcem çağırdı kaynanam da ordaydi son kez toplanmk istediler sanırım. Ve konu bize geldi. Açık açık söyledim buraya yazdıklarımi hissettikleri mi ve neler çektiği mi. Ayrı ev tutuyorlar gorumcemn kaynanasiyla. Hemde eltisi oluyor kaynanamin. Dedim asla evime gelmesin bunca şeyden sonra dedim. Ben pendikte oturuyorum. Eltim ve büyük gorumcem kocaelinde oturuyor. Orta kiralar cok ucuz. Ve ikisinin de maaşı var. Orda ev tutacaklar. Ne hali varsa görsün dedim. Ve döndüm eşime. Eğer karşılık verirsen ve gitmesini engellersen yemin ederim senden bosanirim dedim ve haklısın artk sana karışmak yok dedi. Herşey yoluna giriyor inşallah.

Yanlisiniz var. Ailesi arkasinda olmayan yapayalniz bir kadin degil konu sahibi.
Ailesi arkasinda oldugu halde dayakci kociskosuna donen bir kadin.

Senin adına sevindim pamuk en azindan hayir demeyi öğrenmişsin. Bundan sonra asla istemediğin birseyi kabul etme. Mutlu olun insallah

Bu ne demek anlamadim

Hala evi benimseyememiş, asla da benimseyemeyecek, evin içerisindeki bir odaya tıkılı kalacak demek :) çünkü birlik gitmiş, şimdi de kayınvalideyi postaladığını sanıyor ama bilinçaltı da öyle bir şey olmadığının farkında.

Bence bu demek, ben böyle anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…