- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
:))Sünnet düğününe gittiniz mi ?
Kurutup cerceveletmek de bir secenekcanım reçel yap o güllerle, eşinin gözüne girkahvaltıda yersiniz
Hayalperest misin insan mi kafalamayı seviyorsun bilmem ama he yaw hee heee diyorum yettin gari anacimYeni bir konu acma gereği hissettim nedense. Burda hep konu actim banlandim bile :) ama şimdilik durumu yazmak istiyorum. 2 gündür burdayım. Eşim gerçekten pişman olmuş. Ve kaç tane gül almış akşam işten gelirken. Şunu da belirtmek istiyorum esimin asla karı kiz kötü alışkanlıkları yoktur. Sadece sigarası var. Onu da sık sık içmiyor zaten. Evine gerçekten iyi bakan bir adam. Sadece ofke kontrolü yoktu. Kizima da bana da çok ilgili artık. Değiştiğine yürekten inanıyorum. Bazı atkadaslar biraz kırıcı konuştular ama olsun. Allah herkesden razı olsun. Beni bilip bana yorum yapan insanlardan allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim. Sadece yazmak istedim. Ömür boyu böyle gider inşallah. Haftaya da el öpmeye gideceğiz. Kv me gelecek olursak artık eltimgil de kalacak. Eşim öyle istedi. Bazen de kızlarına gidecek. Buraya gelmeyecek artık. Net bir dille söyledim. Eşim de kabul etti. Hepiniz allaha emanet olun inşallah hakkınızı helal edin ❤
iyi fikir benim kocam gül almadı bana epeydir.yazmaz o buraya şimdi,ne desin kocamın günahını almayın mı desin kızcağız.böyle çok gider gelir daha baba evinecanım reçel yap o güllerle, eşinin gözüne girkahvaltıda yersiniz
Bu ne demek anlamadimsaatinde odamıza geliyor.
Yazılan çoğu yorumu üslup olara acimazca bulsam da katılıyorum. Yalnız karşımızda 94 doğumlu işi gücü bur mesleği olmayan, ailesi arkasında olmayan yapayalnız bir kadın var. Ve yetistirilirken muhtemelen korku kültürü ve erkek egemen bir anlayışla yetistirilmis. Hal böyleyken elbette kocam 2 gunde çok değisti elinde çiçekle geldi diyerek kendini kandiracaktir.
Bak güzel kardeşim çoğu ablan annen yaşında buradaki insanların. Seni eleştiriyorlarsa inan kadına yapılan bu muameleleri kabul edemedik lerinde. Ve aslında seni bu durumdan çekip çıkarmak isteyip de güçleri yetmediğinden. Kaç çocuğun var biomiyorum çocuk yapma. Bosanamayacaksan eğer o adamın ve ailesinin seni asagilamasina fırsat verme. Kurslara katil kendini geliştirmeye bak. Allah yardım etsin ne diyelim
Senin adına sevindim pamuk en azindan hayir demeyi öğrenmişsin. Bundan sonra asla istemediğin birseyi kabul etme. Mutlu olun insallahHerkese merhaba 3gun içinde olanlari size yazmak istiyorum. Evet eşim değiştim ama gerçekten değişti arkadaşlarım. Senin kıymetini anladim diyor. Kotu kelime ağzından çıkmıyor saatinde odamıza geliyor. Akşam elleri dolu dolu sevdiklerimden alıp geliyor. Bunlar da birer adım değil midir sizce. Özür diledi defalarca. Senin kıymetini anladim dedi sabahlara kadar paket paket s*gara bitirdimdedi ve ben gözlerinde ki o pişmanlığı hissettim. Ve beni açık öğretime yazdırdı kuaför açmak istemiştim her zaman ve beni ismek kursuna yazdırdı. Kaynanama gelince .Dun gorumcem çağırdı kaynanam da ordaydi son kez toplanmk istediler sanırım. Ve konu bize geldi. Açık açık söyledim buraya yazdıklarımi hissettikleri mi ve neler çektiği mi. Ayrı ev tutuyorlar gorumcemn kaynanasiyla. Hemde eltisi oluyor kaynanamin. Dedim asla evime gelmesin bunca şeyden sonra dedim. Ben pendikte oturuyorum. Eltim ve büyük gorumcem kocaelinde oturuyor. Orta kiralar cok ucuz. Ve ikisinin de maaşı var. Orda ev tutacaklar. Ne hali varsa görsün dedim. Ve döndüm eşime. Eğer karşılık verirsen ve gitmesini engellersen yemin ederim senden bosanirim dedim ve haklısın artk sana karışmak yok dedi. Herşey yoluna giriyor inşallah.
Bu ne demek anlamadim
Konu sahibi nerdesin? Madem yazmayacaksın kapattır konunu. Boş boşuna millet yazıyor. P Pmukprensess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?