Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

İnsanın en büyük düşmanı kendisiymiş. Öyle gerçekten sizin kendinize ettiğinizi kimse size edemez. Kaçmanız,kurtulmanız lazım kocam çok değişti diyosunuz. Allah korur inşallah..

Eşi öyle istedi diye kv kendi evinden gitmiş hemde bir daha kendi evine gelmeyecekmiymiş
Bari ayrı ev açacak deseydi
Daha inandırıcı olurdu

biraz akıl biraz mantık ev zaten kvnin siz sonradan yerleşmişsiniz
bu durumda ömür boyu evine gelmeyecek eltide kalacak öyle mi?
kocan samimiyetsiz aurı ev niye açtırmıyorsun bu kadar gümbürtü çıkmışken

Bir insan yedisinde neyse yetmisinde odur degismez simdi bir iki gun heves varken bole davranir sakin 2 gun sonra kovam sole bole kaynanam inu demis bunu demis kaynanam dediki al dedi git dedi cocuklarinida naparsan bilmem ne dediye cevirip buraya yazip bence bizi mesgul etme.okadar sana ogut verdik ama dinlememissin bizi bundan sonrada bize hangi yuzle yazo yazip napaym diye sorma.bak neguzel kimsenin akliyla giymedim kendi aklinla yaptin yine sonucunuda katlanirsin artk bizden gunah gitti.insallah mutlu olursun hakkinda da hayirlisi olur

Kadinda aliskanlik olmus bence abone olmus bu adama resmen dovul sovul otur bigun yemese aryo bak aradi gitti yemeye yine nediyelim

Inşallah eşiniz degismiştir ve kayinvalideniz artik size gelmez esiniz sozlerini tutar.

Bir soz vardir birseyi asla yapmam dersen şeytan işni gucunu birakip onu sana yaptirmaya calisir diye...

Eve asla donmem demistiniz buyuk konuştunuz ama inşallah mutlu huzurlu gunleriniz olur...

Bu adam degismis, oyle mi?

daha önce cevap yazmıyosun diye kızanlara, kaynanam teli elimde görünce surat asıyo akşam odama girince yazabiliyorum diyodum. kaynana gitti ama hala cevap yok romantik kocişinle romantizmin doruklarındasında yazmaya fırsatın mı yok. sende konu açmak bağımlılık olmuş günlük gibi yaz yaz git

Kv senin gibisini bulamaz kimse öyle bir kv bakmaz o yüzden bir süre gezer bir daha o eve döner eşinin yaptıkları da göz boyama ama buradakiler o kadar dil döktü sen anlamıyorsun o yüzden ne desek boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…