Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Bi insan 7sinde neyse 70inde de odur kocan değişmez üzgünüm

ayrı konu açacağına geçenki konunun sonuna yazsaydın
Ayrıca bence sadece konu açmayı seviyosun
belkide kvni yollamadı diye eşine kızıp ona saydırdın çünkü bi adam sana sözlü ve fiziksel şiddet uyguluyorsa çocuğuna da vurmaktan kaçınmıyosa şiddet eğilimi var ve piskolojisi bozuk demektir tedavi olması lazım yada annesi döv söv deyince dövüyosa da sorunu vardır
Sen bu kadar kısa sürede halloldu sanıyosun ama yanılıyosun ufacık bi yara bile bu kadar zamanda iyi olmaz kabuk bağlar önce
Eşin yarın yine bi tokat atsa biliyo akşamına iki çiçek konu kapanır
Umarım biz yanılırız sen haklı çıkarsın ana haberlere yine kadın cinayeti diye konu olma da senin iyiliğin için söylüyoruz biz kınama kötüleme değil senin canın evladının canı kıymetli sende kıymetinizi bil bilinmesini iste pamuk prenses

Kendinize de çocuğunuza da çok yazık ettiniz...

Ya bir şey söyleyeceğim bu konu sahibi bi ara yine ailesine gitmişti boşanmak için de eşi çocuğu kaçırmıştı o kişi mi? Tam hatırlayamadım?

+10000 adamın çektirmediği kalmamış çiçek almış pişmanmış diyor daha 2 gün olmuş. Bir de kız yetiştirecek bu insan.

bir anda eşler melek oluyor burada yol göstermeye çalışan konu sahipleri için üzülen insanlar fesat kıskanç boşatma sevdalısı olanlar oluyor
şaşmıyor bu

Arayan Mevlasını da belasını da bulurmuş, ne diyelim ki?!
Ben sadece kızınıza ve arkanızda duran ailenize üzüldüm. Bundan sonra hangi yüzle gideceksiniz yanlarına onu da merak ediyorum.
Bi de kv nin elini öpme detayı beni bitirdi.

Tebrikler

Sen yemiş olabilirsin ama ben yemedim. Umarım haksız çıkarım.

Bu adam sen dön diye bile uğraşmadı. Babanı da dinlemedin demek ya da o da vazgeçti. Aynı serüvene devam bir aya kalmaz.

Vay be demek ki o kadar basit kandirmak. 2 gül aldi diye tav mi oldunuz o magara adami kocaniza pardon magara adami dedim daha hafif tabir edemedim de. Size o kadar hakaret etmis sizi biraktim cocugunuza demedigini birakmayan kaynananiza bir de el öpmeye mi gideceksiniz? Batirmissiniz bir de üstüne tüy dikmissiniz. Her koyun kendi bacagindan asilir ama bir daha kocam boyle dovuyor soyle sovuyor diye konu acmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…