Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Hala evi benimseyememiş, asla da benimseyemeyecek, evin içerisindeki bir odaya tıkılı kalacak demek :) çünkü birlik gitmiş, şimdi de kayınvalideyi postaladığını sanıyor ama bilinçaltı da öyle bir şey olmadığının farkında.

Bence bu demek, ben böyle anladım.
Valla ben inanmadim zaten cogu kisma. Bir gunde o kaynananin gidecegine hele hic inanmadim. Karisini doven adamin bir ayrilikla akillanacagina hele asla inanmadim

İnsanlar değişmez huylu huyundan vazgeçmez bi insan 7sinde neyse 70indede odur hep bunu bilir söylerim... Tabi umarım daim olur inşallah

Seni artik ezmesinlerde ne halt ediyorlarsa etsinler. Umarim esin gercekten pismandir ve sana artik iyi davranir. Kardesim yasindasin. Birinin onun canini yakmasini ne kadar istemiyorsam seninkini de yanmamasini o kadar isterim. Kendine ve cocuguna iyi sahip cik. Zaman gösterecek ne kadar pisman oldugu. KV dediklerinize ne dedi acaba?

Yanlisiniz var. Ailesi arkasinda olmayan yapayalniz bir kadin degil konu sahibi.
Ailesi arkasinda oldugu halde dayakci kociskosuna donen bir kadin.
Konuyu okudum yalnız ben söyle dusunuyorum ailesi gerçekten arkasında olsaydı onca yaşanan şeye rağmen döner miydi? Siz kizinizi gonderir miydiniz

Bugün perşembeyse yarın tekrar kavga ettik diye konu açması lazim.

Konuyu okudum yalnız ben söyle dusunuyorum ailesi gerçekten arkasında olsaydı onca yaşanan şeye rağmen döner miydi? Siz kizinizi gonderir miydiniz

Tabi ki de gondermezdim. Giderse de silerdim.
Konu sahibi kendisi o sekilde anlatti ki zaten evden ayrilmasi falan da zorakiydi.
Dusunsenize dayaga ragmen evi terk etmiyor kaynanasi yuzunden terk ediyor.
Kaynanaya gelene kadar ilk tokatta gitmesi gerekmez mi sizce de?
Ben konu sahibinin mazosist oldugunu dusunuyorum artik.
Ki su da var ben evi terk ettigine de kayinvalidesinin evden gittigine de inanmiyorum.

Tabi ki de gondermezdim. Giderse de silerdim.
Konu sahibi kendisi o sekilde anlatti ki zaten evden ayrilmasi falan da zorakiydi.
Dusunsenize dayaga ragmen evi terk etmiyor kaynanasi yuzunden terk ediyor.
Kaynanaya gelene kadar ilk tokatta gitmesi gerekmez mi sizce de?
Ben konu sahibinin mazosist oldugunu dusunuyorum artik.
Ki su da var ben evi terk ettigine de kayinvalidesinin evden gittigine de inanmiyorum.

Maalesef ailesinde böyle görmüş. Erkek dovsede sevsede kadin kabul eder sesini çıkarmaz. Doğrusu bu onlar için. Ya da bazı insanlar mantık yoksunular. Geçen kuzenim anlattı avukat bir hanım eşinden çok dertliymis. Hakikaten anlattıkları doğruysa en az bu konudaki kadar vahim şeyler ve kadın bosanmiyor. Sebep Allah bosanani sevmez mis. Mantiksizliklarina Allah i da katiyorlar. Demem o ki inanin açtığı tüm konularda verdiği tüm cevaplardan zavallı bir kadın duruyor aslında. O yüzden onu acımasızca eleştirmek anlamsız.

Maalesef ailesinde böyle görmüş. Erkek dovsede sevsede kadin kabul eder sesini çıkarmaz. Doğrusu bu onlar için. Ya da bazı insanlar mantık yoksunular. Geçen kuzenim anlattı avukat bir hanım eşinden çok dertliymis. Hakikaten anlattıkları doğruysa en az bu konudaki kadar vahim şeyler ve kadın bosanmiyor. Sebep Allah bosanani sevmez mis. Mantiksizliklarina Allah i da katiyorlar. Demem o ki inanin açtığı tüm konularda verdiği tüm cevaplardan zavallı bir kadın duruyor aslında. O yüzden onu acımasızca eleştirmek anlamsız.

Ne diyeyim bilemiyorum.
Hadi kendisi akil edemiyor. Burda o kadar kisi akil veriyor onlari dinlemek de mi aklina gelmiyor?

Döneceğin belliydi zaten..
Daha çok konu açmazsın umarım. Bunu bir bebeğin psikolojisi ve geleceği için temenni ediyorum.
Karı koca eğitin artık kendinizi..

Konu sahibinin babasi onu geri vermeyecekti ve gidersende seni silerim demisti..yani babasıyla küs heralde su an..

Bide Allah cc bosanmayi haram kılmamış sadece en sevmedigim helâl sey bosanmaktir buyuruyor..yani boşanabilirler Allah bosanmayin demiyor..

Yalniz konu sahibi yaklaşık 1 hafta kasıp kavurdu bdv yi ve aktif bir sekilde konu acip yorumlara da aninda cevap verdi..döndüğünden beridir bu konuyu acti ve hic cevap vermiyor..gelen tepkilerden heralde

Ya benim kafam şuna takıldı belki alakasız olacak ama..
Benim kv ile görümcemin kv elti demissiniz , ne yani görümceniz amcaoğlu ile mi evli :/.....
Ben mi çözemedim yoksa durumu ..

Back
X