- 6 Eylül 2017
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Gizlicicek0958
-
Yapamıyorum zaten karilik ablam içimden gelmiyor bu seferde çok odunsu falan senin yüzünden böyle oldum diyorum amaişte bunu aynen böyle eşinize söylemeniz lazım, valla büyük konuşmayayım ama o laf çok çok ağır. öyle adama kadınlık yapılmaz ablacım
Yapamıyorum zaten karilik ablam içimden gelmiyor bu seferde çok odunsu falan senin yüzünden böyle oldum diyorum ama
Seni neyle suçluyorsa kendisi tam olarak onu yapıyordur emin ol ..sana güveniyor da dışardakilere niye güvenmiyor ? Kişi kendinden bilir işi ,durumu .. yani sende sorun yok ,esin hasta ... daha çok şey yazarım da banlanmaya değmez ..Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum dedim ki akıl akıldan üstündür size sorunu mu anlatayım benim 8senelik bir evliliğim var eşim aşırı kıskanç evet bu baştan beri böylesi düzelir zaman la dedim ama daha kotu oldu bir birsene sonra büyük kızım oldu evet aşırı dedim gerçekten aşırı yani bir bakkala pazara alileme komsuma hiç bir yere göndermek istemiyor evlilikler beş yıl da oturuyor derlerler onu bekledim hep bir umut dedim sonra o süre içinde iki tane daha kızim oldu ne olur niye yaptın çocuk demeyin aklın yokmusunuz demeyin bazen pişmanlık duyduğum tek şey ama yapacak mideye yok eşim zaman içinde daha da ağır laflar etmeye başladı pazara gitmek istesem ne var orda gorecegin mı var parka götüreyim çocukları diyorum gene aynı gerçekten bıktım.bu laflar dan hep söylerim sen bana güvenmiyor musun diye sana güveniyorum ama insanlar ortam kötü diyor sizce ne yapmalıyım düzelir mi eşim sürekli.iftira atıyor çok yoruldum nasıl ya,dim bilmiyorum kusura bakmayın toparlayan adım
Seni neyle suçluyorsa kendisi tam olarak onu yapıyordur emin ol ..sana güveniyor da dışardakilere niye güvenmiyor ? Kişi kendinden bilir işi ,durumu .. yani sende sorun yok ,esin hasta ... daha çok şey yazarım da banlanmaya değmez ..
Sana bir öneri vermeyeyim de ,ben olsam napardim kısmını söyleyeyim ..direkt veririm eline bohçasını, koyarım kapının önüne ..bu kadar art niyetli bir insanla geçirdiğin saniyeye bile yazık ..
Evet ben evimi bırakma taraftarı değilim ya gerçekten bak kaç kere dedim git dedim ben bana güvenmeyen kötü laflar söyleyen adam istemiyorum git diyorum gitmiyor sen git diyorSeni neyle suçluyorsa kendisi tam olarak onu yapıyordur emin ol ..sana güveniyor da dışardakilere niye güvenmiyor ? Kişi kendinden bilir işi ,durumu .. yani sende sorun yok ,esin hasta ... daha çok şey yazarım da banlanmaya değmez ..
Sana bir öneri vermeyeyim de ,ben olsam napardim kısmını söyleyeyim ..direkt veririm eline bohçasını, koyarım kapının önüne ..bu kadar art niyetli bir insanla geçirdiğin saniyeye bile yazık ..
Ailem arkamda değil diyelim nasıl yapacam çocuklarım gerçekten bak babaya çok düşkün inanin cikmazdayimyani ne bileyim kimbilir buraya yazmadığınız daha neler diyordur, gül gibi karısına böyle afedersiniz yollu yakıştırması yapan adamı Allah da lanetler gibi geliyor.neyse dini konuya girmiyim şimdi.
boşanma seçeneğini ciddi ciddi düşünün. çocuklarınız küçük, kötü hal falan yoksa sizde velayet size verilir zaten. hayattan korkuyorum demişsiniz, eşinizin öldüğünü düşünün ister istemez hayata devam etmek zorundasınız.kaldıki eşinizle de hayat hiç kolay değil zaten, eşiniz yüzünden çocuklarınızla istediğiniz gibi ilgilenemediğinizi yazmışsınız.size kendinizi yetersiz de hissettiriyor
İnan daha yazmadığını neler varAilem arkamda değil diyelim nasıl yapacam çocuklarım gerçekten bak babaya çok düşkün inanin cikmazdayim
Eşimin şuanda üzerin de sadece bir evi var babama birazini söyledim böyle böyle diye dedi ki o evi satırına seni çok sikarsada git evine otur ben sana yiyecek içecek getireyimİnan daha yazmadığını neler var
Çok açık sozlusunuzBazen...yaptigimiz hatalarin ceremesini cekiyoruz...cunku o an gormek istemiyoruz gercekleri...ama bazi gercekler o kadar acikken 3 cocuk ve 8 yil evlilik...ben ah vah edemiycem kusura kalma...
Bazen bazi seyleri de hak ederiz...mudahale edemedigimiz icin....
Demiştim daha önce gerçekten öyle bir insan değil öyle olsa onu da yazarım ya ne bileyim bunlar 8ksrdes 3oglan k5kiz kayın peder sözde hoca yani hoca oğlanlar kendi halinde işinde gücünde ama kızlar evlenmeden önce baba zoruyla kapalı faln evlenince her bireyi açıldı kabak çiçeği gibi ya ne bileyim bunlardan falan etkileniyor müdür eşim kız kardeşlerine de kızar bazen bizim kocanız var başımızdan diyorlar.evet ortam kötü ama eşinizin içi daha kötü özetle kişi kendinden bilir işi ne gözle bakıp duruyorsa millete .
Hımm şimdi anladım biraz,eşiniz çok tutucu bilmiyorum işiniz zor açıkçası ailesi öyle ise evlenmeden biliyorsunuz demektir ve kabul etmişsiniz üstelik 3 çocuk yani şahsen ben olsaydım asla yapamaz direk boşanırdım ben gezmeme eğlenmeme çok düşkünüm siz çocuğunuzu parka bile çıkaramıyorsunuz çok tuhaf ve üzücüDemiştim daha önce gerçekten öyle bir insan değil öyle olsa onu da yazarım ya ne bileyim bunlar 8ksrdes 3oglan k5kiz kayın peder sözde hoca yani hoca oğlanlar kendi halinde işinde gücünde ama kızlar evlenmeden önce baba zoruyla kapalı faln evlenince her bireyi açıldı kabak çiçeği gibi ya ne bileyim bunlardan falan etkileniyor müdür eşim kız kardeşlerine de kızar bazen bizim kocanız var başımızdan diyorlar.
:)...yapi meselesi tabi...Çok açık sozlusunuz
Evlenmeden önce bu kadar olduklarını bilmiyordum ya biz bide severek evlendik ömrümde böyle görmedim ki gorumceler evlenmiş falan ama baba yapmış ne bileyim eşim de boyleHımm şimdi anladım biraz,eşiniz çok tutucu bilmiyorum işiniz zor açıkçası ailesi öyle ise evlenmeden biliyorsunuz demektir ve kabul etmişsiniz üstelik 3 çocuk yani şahsen ben olsaydım asla yapamaz direk boşanırdım ben gezmeme eğlenmeme çok düşkünüm siz çocuğunuzu parka bile çıkaramıyorsunuz çok tuhaf ve üzücü
Evet şuanda çok mutsuzum ve çaresizim sadece danışmak istedim çıkamıyor çünkü olayların icinden:)...yapi meselesi tabi...
Birde isik yok sende...ayni hayati surdureceksin belli.ha asla yargilamiyorum! 3cocuk dile kolay hangi babayiğittin hanesine siginacaksin...cok zor
amma...hadi cocuklari pisten alalim...ssen yine bosanmayacaktin kimsem yok diyerekten...yani diyorum ki ahlanip vahlanip olayin enerjisini buyutme...secimini yasa zira onu yapacaksin zaten
Tek caren aileni ikna etmek...siginma evleri falan sanirim biraz zor fiziksel siddet yok cunku...ama tam emin degilim...Evet şuanda çok mutsuzum ve çaresizim sadece danışmak istedim çıkamıyor çünkü olayların icinden
Teşekkür ederimTek caren aileni ikna etmek...siginma evleri falan sanirim biraz zor fiziksel siddet yok cunku...ama tam emin degilim...
3 cocukla aileni ikna etmek tek care bana kalirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?