Eşim git gide kabalaşmaya başladı

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.780
528
Selamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kaç aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne söylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa çeneni.... uyarıyorum benimle düzgün konuş diye ama yok. O böyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani sürekli birbirimize lâf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum döverim" demeye başladı. Dün yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya çalışıyordum tahlil için. Neyse aldım. Şırıngayla çektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin üstüne geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun üstünü çıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.

GUNCELLEME 11. SAYFADA

Son düzenleme:
Senin üslubun nasıl?
Kes sesini falan hoş söylemler değil
Bence o bağırıyorsa sesini çıkarma başka odaya git onla muhattab olma
O ezilir yaptığıyla kalır
Şakın adım atma .her adım attığında bu kadın bana bağımlı istediğimi yaparım diye düşünür
Sessizliğini koru laf sokma muhattab olma
O adım atınca da konuş uyar böyle bir adamla yaşayamam diye konuş

Çocuk gibi okuldan,arkadaş çevresinden etkileniyor değil ya!
İnsanın karakteri değişmez ki!
Oturup sakinlikle bir konuşsan anlatamadığı bir derdi mi var ki?
Konuşmaya çalıştım. Ben normalim sen çok hassalaştın çok abartıyorsun diyor. Yani yumruğu tepene indirimini büyütüyorum. Bariz hödüklük işte.

Kesinlikle çözüm iletişimi kesip küsmek değil. Eğer anlayacak biriyse böyle konusmasinin seni çok kirdigini şöyle anlayacak biri değilse başka şekilde yöntem ler dene. Mesela aynı şekilde davranmak gibi. Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.

Senin üslubun nasıl?
Kes sesini falan hoş söylemler değil
Bence o bağırıyorsa sesini çıkarma başka odaya git onla muhattab olma
O ezilir yaptığıyla kalır
Şakın adım atma .her adım attığında bu kadın bana bağımlı istediğimi yaparım diye düşünür
Sessizliğini koru laf sokma muhattab olma
O adım atınca da konuş uyar böyle bir adamla yaşayamam diye konuş
Kes sesiniyi bilerek söyledim. Çünkü ufak bir şey de daha ağırlarını söylüyor. Ben söyleyince bakalım ne olacak dedim. Ama cevap ortada. Madem çok abes bir cümle sen neden söylüyorsun dedim. Ona cevap yok.......

Ne bu boyle herseye sinirlenme?
Bu da yeni cikti erkeklerde herhalde
Benimki de gecen gün aslan kesildi bana sanane sanane sanane saygisizca konusuyor
2 gundur muhattap olmuyorum kendisiyle. Olmayi da düşünmüyorum
Ayrica sen hassaslasmamissin kendisi kabalasmis.gerekeni yap.

Kesinlikle çözüm iletişimi kesip küsmek değil. Eğer anlayacak biriyse böyle konusmasinin seni çok kirdigini şöyle anlayacak biri değilse başka şekilde yöntem ler dene. Mesela aynı şekilde davranmak gibi. Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.
Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.

Aynı şekilde söyledim. "Biz karı kocayız olur böyle şeyler uzatma" diyor.
Ne kadar kırıldığımı anlaşın diye konuşmuyorum ama beyfendi özür bekliyor üstüne.

Ne bu boyle herseye sinirlenme?
Bu da yeni cikti erkeklerde herhalde
Benimki de gecen gün aslan kesildi bana sanane sanane sanane saygisizca konusuyor
2 gundur muhattap olmuyorum kendisiyle. Olmayi da düşünmüyorum
Ayrica sen hassaslasmamissin kendisi kabalasmis.gerekeni yap.
Evet evet aynen dediğin gibi her şeye sinirleniyor. Iftar saati kızım çizgi film açmasını istedi: bak sus zaten acıktım.
Eee çocuk ne yapsın sen acıktıysan deyince sustu.

Yada size yanastigi zaman deyin ki şimdi öpüp sarilsan ne olacak iki gün sonra yine kaba kaba davranacaksin. Bende kendimi yine kotu hissedecegim. O yuzden bosver yakinlasma da olmasin kaba davranmada olmasin. Ben ne kendimi cok kotu hissedeyim ne de iki dakikalik zevk ugruna kandirilayim de.

Aynı şekilde söyledim. "Biz karı kocayız olur böyle şeyler uzatma" diyor.
Ne kadar kırıldığımı anlaşın diye konuşmuyorum ama beyfendi özür bekliyor üstüne.

Back
X