- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Selamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kaç aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne söylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa çeneni.... uyarıyorum benimle düzgün konuş diye ama yok. O böyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani sürekli birbirimize lâf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum döverim" demeye başladı. Dün yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya çalışıyordum tahlil için. Neyse aldım. Şırıngayla çektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin üstüne geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun üstünü çıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.
GUNCELLEME 11. SAYFADA
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.
GUNCELLEME 11. SAYFADA
Son düzenleme: