Eşim git gide kabalaşmaya başladı

Çocuk gibi okuldan,arkadaş çevresinden etkileniyor değil ya!
İnsanın karakteri değişmez ki!
Oturup sakinlikle bir konuşsan anlatamadığı bir derdi mi var ki?
Emin olun kaç yaşında olurlarsa olsunlar erkekler birbirlerinden etkileniyorlar. Benim babam önceden çok temiz,titiz bir adamdı. Daha sonra yemekten kalkınca elini bile yıkamayan ve bunu marifet gibi söyleyen biriyle arkadaş oldu. Babama elini her gün kavga gürültüyle yıkatmaya başladık.

Yaaa sen yasarken çok sinir olmuşsundur ama böyle anlatınca bayağı güldüm. Demek oruç sadece erkeklerin başına vurmuyor. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Neydim kız ben de mi kovayım evden🤔🤔
Hahahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 kiz ben oruç değilim.Bunlar olurken de gece vaktiydi. Yani simdi kovma tabiki ama boyle seni aşırı tahrik ederse hakaret vari saygısızca konuşursa kov gitsin. Bazen insanı cok sinir ediyorlar. Ne bu? Hep biz mi içimize atcaz icime atip bana dert olacağına onu zehirlerim peeeh :63:

Emin olun kaç yaşında olurlarsa olsunlar erkekler birbirlerinden etkileniyorlar. Benim babam önceden çok temiz,titiz bir adamdı. Daha sonra yemekten kalkınca elini bile yıkamayan ve bunu marifet gibi söyleyen biriyle arkadaş oldu. Babama elini her gün kavga gürültüyle yıkatmaya başladık.
Aslında düşünmedim değil. Çünkü yaşadığımız yerde erkekler eşlerini pek tınlamıyorlar.( biz buralı degiliz) Çok kabalar. Keyiflerine çok düşkünler. Içlerinde tabi iyi olanlar vardır ama çoğu öyle.

Bende de vardı böyle odunu. Evliliğimizin ilk yılı pek hakaret küfür falan etmezdi. Sonra yavaş yavaş başladı öküzlükleri. Dozunu arttırdıkça arttırdı. Meğer benden önce böyleymiş herkes x senden sonra değişti diyordu. Tabii ben anlamamıştım. O kadar uyardım olmadı. Sessiz kaldım olmadı. Tepki verdim bağırdım çağırdım olmadı. Şiddet yoktu ama psikolojik olarak beni bitirdi. En sonunda onu bensiz hayatında küfürleri ve hakaretleriyle baş başa bıraktım. Umarım sizinki geçici bir durumdur ve eşiniz hatasını anlar. Mümkünse aile terapisine gidin. Evlilikte iletişim için destek alın.

Tabiki demezdim ne münasebet durduk yere. Ama dediginiz gibi artık sinirimi bozmaya başladı. Allah var 7 senedir sürekli yapıyor desem yalan olur. Son bir iki aydır başladı.
Şimdiye kadar başka kadınlarla kıyaslaması yoktur ya da sürekli aşağılaması, hakaret etmesi yoktur. Yani hâlâ evliler mi bilmiyorum ama Allah annenize yardım etsin çok üzüldüm. Babanıza da akıl fikir versin.
Boşandılar. Ama babam hala annemi suçlar. Bağırdım, kızdım, aldattım çünkü anneniz suçlu der 😬 yanı en son görüştüğümde öyleydi. Uzun zamandır muhattap olmuyorum kendileri ile. Allah size de sabır versin ama keşke tavsiye verebilsem. Annem sustu olmadı, bağırdı olmadı evi terk etti olmadı. Yani nasıl bşr çözümü olur bu işin bilmiyorum

Boşandılar. Ama babam hala annemi suçlar. Bağırdım, kızdım, aldattım çünkü anneniz suçlu der 😬 yanı en son görüştüğümde öyleydi. Uzun zamandır muhattap olmuyorum kendileri ile. Allah size de sabır versin ama keşke tavsiye verebilsem. Annem sustu olmadı, bağırdı olmadı evi terk etti olmadı. Yani nasıl bşr çözümü olur bu işin bilmiyorum
Annen onun gibi bir adamı çektiği için gerçekten suçluymuş. Ben de geçici bir durumdur diye beklemedeyim. Inşallah da öyledir.

Hahahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣 kiz ben oruç değilim.Bunlar olurken de gece vaktiydi. Yani simdi kovma tabiki ama boyle seni aşırı tahrik ederse hakaret vari saygısızca konuşursa kov gitsin. Bazen insanı cok sinir ediyorlar. Ne bu? Hep biz mi içimize atcaz icime atip bana dert olacağına onu zehirlerim peeeh :63:
Sadece yemek yememek sıkmıyor ki insanı. Asıl uykusuzluk çok sıkıyor. 😜

Bende de vardı böyle odunu. Evliliğimizin ilk yılı pek hakaret küfür falan etmezdi. Sonra yavaş yavaş başladı öküzlükleri. Dozunu arttırdıkça arttırdı. Meğer benden önce böyleymiş herkes x senden sonra değişti diyordu. Tabii ben anlamamıştım. O kadar uyardım olmadı. Sessiz kaldım olmadı. Tepki verdim bağırdım çağırdım olmadı. Şiddet yoktu ama psikolojik olarak beni bitirdi. En sonunda onu bensiz hayatında küfürleri ve hakaretleriyle baş başa bıraktım. Umarım sizinki geçici bir durumdur ve eşiniz hatasını anlar. Mümkünse aile terapisine gidin. Evlilikte iletişim için destek alın.
Ne gerek var yaaa ölürler kanser olurlar herhalde insan gibi davransalar. :(

Okudugumda ilk dusundugum hayatinda biri var oldu. Genelde bu hodukler birini bulunca ya da birini bulma yollarinda evdekine aslan kesilirler. Saygisizlasacaksa tutmasin oruc, bos yere de gunagmha girmesin cunku tuttugu orucun anlami yok sadece aç kalmis oluyor. Kalp kirmak kabe yikmaktan kotudur bilmiyor mu?

Okudugumda ilk dusundugum hayatinda biri var oldu. Genelde bu hodukler birini bulunca ya da birini bulma yollarinda evdekine aslan kesilirler. Saygisizlasacaksa tutmasin oruc, bos yere de gunagmha girmesin cunku tuttugu orucun anlami yok sadece aç kalmis oluyor. Kalp kirmak kabe yikmaktan kotudur bilmiyor mu?
Şüphe edici bir harekette bulunmadı. Ben biri olduğunu düşünmüyorum. Karşıma alıp ciddi ciddi konuşacağım. Bakalım derdi neymiş?

Evet sinirlenme ayagina koluma yumruk atti.
4 gün küs kaldim. Sonra aldim karsima konustum. Bir daha olursa direk giderim ben yalan dünya ya seni çekmeye gelmedim dedim. O da baya bozuldu. Evlilik danismani araştırıyorum simdi.
Ne bekliyordu ki? Ah kocacım ellerin dert görmesin iyi vurdun mu diyecektin? Çok iyi yapmışsın.

Size katılıyorum inanin bencede biri var ya da gözü dışarıda 🤔

Annen onun gibi bir adamı çektiği için gerçekten suçluymuş. Ben de geçici bir durumdur diye beklemedeyim. Inşallah da öyledir.
Annemin kimsesi yoktu. Bide babam öldürmekle tehdit etmiş hep. Boşanana kadar da etti. Kapısına dayandı. Kavgalar çıkardı. Ama hepimiz iş sahibi olunca biz ona destek olduk ve boşandı. Yoksa bizi alıp gidecek yeri bile yoktu. Babam da annem bizi bırakıp gitse üvey anne ellerine bize bırakıp asla sahip çıkmayacak bir adam. Anneme keşke önceden ayrılsaymış diyemiyorum o yğzden. Ama sizin imkanınız varsa çekmeyin

Selamunaleykum değerli hanımlar. Eşim son bir kaç aydır iyice kabalaşmaya başladı. Ne sorsam ne söylesem ters cevap veriyor, lanlı lunlu konuşuyor, kes sesini konuşma kapa çeneni.... uyarıyorum benimle düzgün konuş diye ama yok. O böyle konuşunca ben de canım cicim diyemem yaa ben de ters cevap veriyorum. Yani sürekli birbirimize lâf sokuyoruz. Bir de tartışmalarımızda elini kaldırıyor "bak vururum döverim" demeye başladı. Dün yine yaptı aynısını. Bebegimin idrarını almaya çalışıyordum tahlil için. Neyse aldım. Şırıngayla çektim, nasıl oldu anlamadım birden fışkırdı. Tabi beyzadenin üstüne geldi. Başladı bağırmaya ama nasıl bağırıyor. "Ne bağırıyorsun üstünü çıkarırsın olur biter" dedim ama yok susmadı. Ben de "kes sesini yaa yeter bağırıp durma artık " dedim.
" bana kes senin deme yumruğu tepene indiririm" eli havada bu arada.
" sen sürekli kes sesini diyince bir şey olmuyor ben deyince mi zoruna gitti? Ben de senin tepene indireydim o zaman.
Şimdi konuşmuyoruz. Benden özür bekliyor ama dilemeyeceğim. Konu açılırsa bu hareketlerinden hoşlanmadığımı ve eğer devam ederse onunla konuşmayacağımı söyleyeceğim. Ben böyle düşündüm ama başka tavsiyesi olan var mı? Sizce üslubunu nasıl değiştirebilirim? Çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor, şiddete doğru gidiyor.
Böyle adamları duyunca yemin ederim evlilikten ürküyorum.. bekarlık sultanlık diyorum.. böyle adamla ömür geçer mi yarabbi

Back
X