Eşim git gide kabalaşmaya başladı

Cok komik bir durum ama sanki bağıran o değilmiş gibi sabah canım cicimli konuşmaya başladı. Karı koca arasında olurmuş böyle şeyler, ben çok abartıyormuşum. :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Esinizin hayatinda biri mi var? Sanki o kisiyle arasi bozulunca size donuyor, arasi duzelince kotu davraniyor. Dengesiz cunku.

erkeklerın dengesızlığı işte :KK43:(
Bir kaç arkadaş demişti ama sonunda sıkıntısının oruç tutmak olduğunu anladım. Arife günü yığıldı kaldı neredeyse orucunu bozacaktı. Sonra "Ben galiba şevvali tutamayacağım " dedi. Ben de "aman sakın tutayım deme. Bu ramazan seni tanıyamadım " dedim. Güldü " hakkınızı helal edin senden de kızlarımdan da özür diliyorum" dedi. Şu an beklemedeyim. Inşallah olmaz bir daha böyle bir şey..
sonanda sonanda mesajını görmeden önce yazmıştım.

Bir kaç arkadaş demişti ama sonunda sıkıntısının oruç tutmak olduğunu anladım. Arife günü yığıldı kaldı neredeyse orucunu bozacaktı. Sonra "Ben galiba şevvali tutamayacağım " dedi. Ben de "aman sakın tutayım deme. Bu ramazan seni tanıyamadım " dedim. Güldü " hakkınızı helal edin senden de kızlarımdan da özür diliyorum" dedi. Şu an beklemedeyim. Inşallah olmaz bir daha böyle bir şey..
sonanda sonanda mesajını görmeden önce yazmıştım.
Umarim esin huzur denilen seyin ne kadar guzrl birsey oldugunu idrak eder ve evde huzursuzlugun kaynaginin kendi oldugunu anlar. Cok mutlu olmanizi dilerim.

Umarim esin huzur denilen seyin ne kadar guzrl birsey oldugunu idrak eder ve evde huzursuzlugun kaynaginin kendi oldugunu anlar. Cok mutlu olmanizi dilerim.
Çok teşekkür ederim duanız için. Inşallah siz de çok mutlu olursunuz. ❤❤❤❤❤

Back
X