Eşim giyimime karışıyor, kıskançlık yapıyor. Bazen çok öfke dolu oluyorum...

plumgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
62
0
46
Sakarya
Arkadaşlar ya,
Eşim ve ben farklı aile yapılarından geliyoruz. Ben doğduğumdan beri her yaz denize giden, sortla gezen bi insandım. Eşimle de evlenmeden önce böyle yüzemeye filan giderdik. Zaten iş yerinde çok frapan açık saçık giyinmiyorum. Ortam ne gerektiriyorsa göreceliolarak mütevazi sınırlar içinde giyiniyorum. Evlendikten sonra tüm kıyafetlerimin değiştiğini farkettim. 3 yıldır denize parmağımı sokmadım. Önceden hadi huzursuzluk cıkmasın alttan alaım diyordum ama bu içimde çığ gibi büyüyen bastırılmışlık bir gün benim tüm gemileri yakmama sebep olacak.Diğer her konuda anlaşıyoruz ama onun ailesi kapalı bizimkiler açık. Bazen delirip herşeyi yakıp yıkmak geliyor. Tek neden tişört yakasının kapalılığı ve tatilde diğer insanların olduğu yerde denize girememek. Bu iki sebep tek başlarına boşanma sebebi olacak kadar büyük değil tabi ki. Ama bazen çokkkk öfke dolu olduğumu ve çok çok üzgün olduğumu hissediyorum. Ama eşim çok iyi bir eş, harika bir hayat arkadaşı.
Oooof oof. Her konuda anlayışlı ama bu konu beni çok üzüyorrrrr...
Çok SIKILDIM SİZE YAZAYIM DEDİM. ÇÜNKÜ HİÇBİR ARKADAŞIMLA BU KONUYU PAYLAŞAMIYORUM.

Eşimle bu konu hariç her konuda anlaşıyorum demişsin.
Sende şort giymeyiver canim.
Yüzmek istiyorsan sadece kadınkara özel havuzlar oluyor.
Eşin belliki seni seviyor ve kıskanıyor, biraz olumlu bakmaya çalış.

flört ve nişanlılık döneminizde nasıldınız o zaman da karışırmıydı böyle giyiminize , 3 yıldır sorun çıkmasın diye ses çıkarmadım demişsiniz keşke biraz tepkinizi koysaydınız en azından orta bir yol bulunurduu

Aaaah aah, bir an yazıyı ben yazdım sandım Ama tabi ben bu sebeplerden gemileri yakıp yıkma fikirlerini kafamdan sileli çoook zaman oldu. Çünkü eşimi gerçekten çok seviyorum, ve sevildiğimi de biliyorum. Evet bazen aşırı decerede bunaldığım oluyor, özellikle şu yaz günlerinde. Ama bir şekilde bir orta nokta bulmaya çalışıyoruz, hoş o orta nokta genelde onun durduğu yere daha yakın oluyor ama neyse artık idare ediyoruz

anlaşılabilinen,karşılıklı sevginin olduğu durumlarda karşılıklı isteklerimize huzurun kaçmaması adına göz yumamız gerekir..sizin eşinizde isstemediğiniz ve şuan yapmadığı durumlar,konumlar olmuştur.huzurunuzu kaçımayın,sevginizi,mutluluğunuzu yaşayın..

sanırım aynı durumla karşı karşıyayım, yine olsa yine evlenir miydiniz

Kılık kıyafet bu kadar önemliyse baştan evlenmeyecektiniz ya da en başında bu kadar müdahale ettirmeyecektiniz...

Neden giymesin???
Sırf kocası istemiyor diye mi...?!
Çözüm bu mu yani?!!!

Yahu ben bu ilk zamanlar alttan alayım dedimle başlayan cümlelere anlam veremiyorum..

Asıl ilk taviz vermeyeceksin ki devamı gelmesin..

Ne yani adam sana giyme dedi sen giymedin , sonra da aferin sözü mü dinledin sana önümüzdeki tatilde 1 hafta şort serbest diye ödül mü vereceğini sanıyordun ?

Tek bu konuda değil her konuda nasıl alıştırırsan öyle gider...

Karıştırtmayın kıyafetlerinize,sonra işin içinden çıkamazsınız.Hem niye değişme gereği duydunuz?Önceden de çok açık giyinmediğinizi söylemişsiniz.Sonuçta sizi öyle gördü beğendi.Keşke baştan bu kadar değişim yoluna gitmeseydiniz.

Kendisi de aynı şeyi söylüyor. Ve gerçekten her konuda üstüme titriyor. Olumlu baka baka bu güne geldim. Haklısın biraz alttan almak işe yarıyor ama işte bazen çok sıkılmış oluyorum.

Bende bir senelik evliyim. Ve aynen bizimde ailelerimiz farklı. Fakat ben bana her söylediğinde tepkimi net ve kesin bir şekilde söylüyorum. Bir sorun olmuyor fakat bazen kolsuz giymeme bile en ufak bir laf söyleyince sinir oluyorum. Sonuçta ben 30 yaşıma gelmiş, okumuş, nerde nasıl giyineceğimi bilen biriyim. Ne hakkı var bana karışmaya.Eşimse benim sahibim değil, bende onun her dediğine evet diyecek kölesi değilim.

Kendisi de aynı şeyi söylüyor. Ve gerçekten her konuda üstüme titriyor. Olumlu baka baka bu güne geldim. Haklısın biraz alttan almak işe yarıyor ama işte bazen çok sıkılmış oluyorum.
Bende açıkçası sinir oluyorum ve alttan alamıyorum. Bana karışması şahsıma hakaret ve bana saygısızlık gibi geliyor.

uykusuz kedi yaa senin yazını görünce rahatladım. Demek yalnız değilmişim :) Gerçekten çok mutlu oldum :) Sen nasıl baş ediyosun. Biz evlenmeden önce her hafta birlikte yüzmeye denize giderdik. Arkadaş gurbumuzla. Bikini de giydim beni böyle sevdi ama işte erkek egosu naparsın.
Ama sizlerle paylaşabilmek güzel. Vakit ayırıp yazan herkese teşekkür ederim:)

Bende açıkçası sinir oluyorum ve alttan alamıyorum. Bana karışması şahsıma hakaret ve bana saygısızlık gibi geliyor.

Ay aynen yaa,, Sen benim kıyafetimle mi evlendin, değerlerimle, kişiliğimle mi evlendin . ben nasıl giyinceğimi bilmicek kadar salak mıyım diyorum bende ... Ona böyle sölediğimde senin nasıl giyinmeyi bildiğini ben gayet iyi biliyorum ama sen çok güzelsin o yüzden diğerlerinin sana bakmasından hoşlanmıyorum diyor.. Özrü kabahatinden büyük..

sanırım aynı durumla karşı karşıyayım, yine olsa yine evlenir miydiniz

Sevgili Katze,
Eğer evlenmediyseniz henüz, baştan herşeyi açıkça konuşun. Ben konuştuğumu sandım ama aslında baştan onun sınırlarını (onu çok sevdiğim için kabul etmişim). Arkadaşların dediği gibi orta yol gerçekten ortamı bu konuya açıklık getirin. Yoksa iki tişörtten dolayı tartışır halde buluyorsun kendini.

Nasıl baslarsan oyle gıdersın cok sevdıgım bır sozdur. En bastan ıplerı vermıssınız elıne esınızın. Sımdı cırpınmak bosuna. Hıc mı duzelmez dersenız elbet duzelır ama doz doz. Yavas yavas. En basta hakkınız olan bır seyı sımdı mucadele ederek almanız gerekecek. Iyısımı vazgecın bu sort tısort sevdasından bıraz daha alttan alıverın ne olacak!?

Yani tabiki aranızdaki herşey süperse bu öyle çok büyük bir problem değil. Fakat itici işte. Eşinize sormadınız mı peki neden evlenmeden önce birşey demiyormuş da şimdi giyiminizi laf ediyor? Bu arada benim eşimde flört dönemimizde en ufak bir laf etmedi. İşte ben bu tutarsızlıklarını anlamıyorum. Evlenince kendilerine herşeyi hak olarak görüyorlar sanırım.

Ay evet lakito çok haklısın çok doğru bi tespit. Senin dediğin gibi sorunca pek bir cevap veremiyor. Ben de doz doz eski halime dönmeye başladım. Ama işte esas baştan taviz vermem yanlıştı. Beni olduğum gii kabul etmiyorsa kendi problemi deyip geçmem gerekirdi.

Eşim bu sene muhafazakar bir otele gitsek olmaz mı diye sordu ki geçen sene normal bir otele gitmiştik yani. Bende "olmaz tabiki. Ben seninle yüzmedikten, birlikte denize girmedikten sonra ne anlamı kaldı" dedim. Birşey demedi. Yalnız ben en başta hiç ödün vermedim kendimden.
Bence sende tatlı dille fakat tavrını net bir şekilde koyarak şikayetini eşine söylemelisin.
Yani tatil konusunda da haksızlık değil mi mesela ohh ne güzel eşin denize girecek, serinleyecek. Fakat sen bunlardan mahrum kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…