Arkadaşlar ya,
Eşim ve ben farklı aile yapılarından geliyoruz. Ben doğduğumdan beri her yaz denize giden, sortla gezen bi insandım. Eşimle de evlenmeden önce böyle yüzemeye filan giderdik. Zaten iş yerinde çok frapan açık saçık giyinmiyorum. Ortam ne gerektiriyorsa göreceliolarak mütevazi sınırlar içinde giyiniyorum. Evlendikten sonra tüm kıyafetlerimin değiştiğini farkettim. 3 yıldır denize parmağımı sokmadım. Önceden hadi huzursuzluk cıkmasın alttan alaım diyordum ama bu içimde çığ gibi büyüyen bastırılmışlık bir gün benim tüm gemileri yakmama sebep olacak.Diğer her konuda anlaşıyoruz ama onun ailesi kapalı bizimkiler açık. Bazen delirip herşeyi yakıp yıkmak geliyor. Tek neden tişört yakasının kapalılığı ve tatilde diğer insanların olduğu yerde denize girememek. Bu iki sebep tek başlarına boşanma sebebi olacak kadar büyük değil tabi ki. Ama bazen çokkkk öfke dolu olduğumu ve çok çok üzgün olduğumu hissediyorum. Ama eşim çok iyi bir eş, harika bir hayat arkadaşı.
Oooof oof. Her konuda anlayışlı ama bu konu beni çok üzüyorrrrr...
Çok SIKILDIM SİZE YAZAYIM DEDİM. ÇÜNKÜ HİÇBİR ARKADAŞIMLA BU KONUYU PAYLAŞAMIYORUM.
Eşimle bu konu hariç her konuda anlaşıyorum demişsin.
Sende şort giymeyiver canim.Yüzmek istiyorsan sadece kadınkara özel havuzlar oluyor.
Eşin belliki seni seviyor ve kıskanıyor, biraz olumlu bakmaya çalış.
Eşimle bu konu hariç her konuda anlaşıyorum demişsin.
Sende şort giymeyiver canim.
Yüzmek istiyorsan sadece kadınkara özel havuzlar oluyor.
Eşin belliki seni seviyor ve kıskanıyor, biraz olumlu bakmaya çalış.
Bende açıkçası sinir oluyorum ve alttan alamıyorum. Bana karışması şahsıma hakaret ve bana saygısızlık gibi geliyor.Kendisi de aynı şeyi söylüyor. Ve gerçekten her konuda üstüme titriyor. Olumlu baka baka bu güne geldim. Haklısın biraz alttan almak işe yarıyor ama işte bazen çok sıkılmış oluyorum.
Bende açıkçası sinir oluyorum ve alttan alamıyorum. Bana karışması şahsıma hakaret ve bana saygısızlık gibi geliyor.
sanırım aynı durumla karşı karşıyayım, yine olsa yine evlenir miydiniz
Yani tabiki aranızdaki herşey süperse bu öyle çok büyük bir problem değil. Fakat itici işte. Eşinize sormadınız mı peki neden evlenmeden önce birşey demiyormuş da şimdi giyiminizi laf ediyor? Bu arada benim eşimde flört dönemimizde en ufak bir laf etmedi. İşte ben bu tutarsızlıklarını anlamıyorum. Evlenince kendilerine herşeyi hak olarak görüyorlar sanırım.
Ay aynen yaa,, Sen benim kıyafetimle mi evlendin, değerlerimle, kişiliğimle mi evlendin . ben nasıl giyinceğimi bilmicek kadar salak mıyım diyorum bende ... Ona böyle sölediğimde senin nasıl giyinmeyi bildiğini ben gayet iyi biliyorum ama sen çok güzelsin o yüzden diğerlerinin sana bakmasından hoşlanmıyorum diyor.. Özrü kabahatinden büyük..
Yani tabiki aranızdaki herşey süperse bu öyle çok büyük bir problem değil. Fakat itici işte. Eşinize sormadınız mı peki neden evlenmeden önce birşey demiyormuş da şimdi giyiminizi laf ediyor? Bu arada benim eşimde flört dönemimizde en ufak bir laf etmedi. İşte ben bu tutarsızlıklarını anlamıyorum. Evlenince kendilerine herşeyi hak olarak görüyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?