Yahu ben bu ilk zamanlar alttan alayım dedimle başlayan cümlelere anlam veremiyorum..
Asıl ilk taviz vermeyeceksin ki devamı gelmesin..
Ne yani adam sana giyme dedi sen giymedin , sonra da aferin sözü mü dinledin sana önümüzdeki tatilde 1 hafta şort serbest diye ödül mü vereceğini sanıyordun ?
Tek bu konuda değil her konuda nasıl alıştırırsan öyle gider...
Arkadaşlar ya,
Eşim ve ben farklı aile yapılarından geliyoruz. Ben doğduğumdan beri her yaz denize giden, sortla gezen bi insandım. Eşimle de evlenmeden önce böyle yüzemeye filan giderdik. Zaten iş yerinde çok frapan açık saçık giyinmiyorum. Ortam ne gerektiriyorsa göreceliolarak mütevazi sınırlar içinde giyiniyorum. Evlendikten sonra tüm kıyafetlerimin değiştiğini farkettim. 3 yıldır denize parmağımı sokmadım. Önceden hadi huzursuzluk cıkmasın alttan alaım diyordum ama bu içimde çığ gibi büyüyen bastırılmışlık bir gün benim tüm gemileri yakmama sebep olacak.Diğer her konuda anlaşıyoruz ama onun ailesi kapalı bizimkiler açık. Bazen delirip herşeyi yakıp yıkmak geliyor. Tek neden tişört yakasının kapalılığı ve tatilde diğer insanların olduğu yerde denize girememek. Bu iki sebep tek başlarına boşanma sebebi olacak kadar büyük değil tabi ki. Ama bazen çokkkk öfke dolu olduğumu ve çok çok üzgün olduğumu hissediyorum. Ama eşim çok iyi bir eş, harika bir hayat arkadaşı.
Oooof oof. Her konuda anlayışlı ama bu konu beni çok üzüyorrrrr...
Çok SIKILDIM SİZE YAZAYIM DEDİM. ÇÜNKÜ HİÇBİR ARKADAŞIMLA BU KONUYU PAYLAŞAMIYORUM.
uykusuz kedi yaa senin yazını görünce rahatladım. Demek yalnız değilmişim :) Gerçekten çok mutlu oldum :) Sen nasıl baş ediyosun. Biz evlenmeden önce her hafta birlikte yüzmeye denize giderdik. Arkadaş gurbumuzla. Bikini de giydim beni böyle sevdi ama işte erkek egosu naparsın.
Ama sizlerle paylaşabilmek güzel. Vakit ayırıp yazan herkese teşekkür ederim:)
ya arkadaşlar her şey iyi hoş güzelde şu kısacık şortlarla gezmekte neyin nesi. tmm bende giyiyorum şort ama o kadar da kısa değil. tatil beldesindeyseniz o ayrı ama. hakikaten hiç hoş değil. tamam hepimiz özgürüz kendi aramızda bir bireyiz ama her şeyinde bi yeri var
Ya canım zaten İstanbul'un göbeğinde şortla gezecek halimiz yok ama, bir tatil beldesinde, deniz kıyısında da pantolanla gezilmşyor ki. Herşeyin yeri var...
size kesinlikle katılıyorum. nasıl alıştırırsan öyle gider evet. ben 11 yıllık evliyim. eşimin ailesi ve benim ailemde tek rahat ve açık giyinen benim. beni böyle kabul etmelerini sağladım. ben buyum işinize gelirse. tabi böyle diyerek te gemileri yakacak değilim.
eşin de evlenmeden önce senin nasıl bir hayatın olduğunu ne tarz giyindiğini zaten biliyordu ne oldu da böyle bi frenleme ihtiyacı duydu. bence baştan taviz vermemeliydin. madem taviz verdin tabi daha fazlasını isteyecekti senden, bundan dolayı onu değil kendini suçlamalısın. bu saatten sonra da ne kednini ne de onu yıpratma, bi orta yol bulmaya çalışın bence .
Konu sahibin eşi kadar olmasa da benim eşimde zaman zaman telkin vermeye çalıştı ( Zaten açık giyinmem dekolte vs. hiç sevmem , ona rağmen beyefendi karışmaya çalıştı ). Dedim ben senin ne giydiğine karışıyor muyum , dar giyme şalvar pantolon giy derim görürsün bakBen nişanlıyken de böyleydim , madem o zaman birşey demedin şimdi diyemezsin bu sahtekarlığa girer.. Sen sahtekar olmak ister misin bilmiyorum ama yoo ben sana bunu yakıştıramam dedim Eşim de fark etti yanlış yaptığını ve tabi kararlılığımı vazgeçti..
Ama yok ben en baş sizin gibi alttan alayım diye başlarsam ohooo sonumda sizden farksız olurdu..
İlk yorumumda olduğu gibi taviz tavizi doğurur diyorum. Nasıl başlarsa öyle gider , alttan alayım derken onun her dediğini yaparak yarınları daha çıkmaza sürüklüyorsunuz haberiniz yokBiraz kendiniz olun, o sizi sevsin aman tartışma çıkmasın diye başkasının emirlerine uyarak siz olmaktan vazgeçmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?