Bu konuya uzun zamandır kimse yazmamış ama ben yazmak istedim.
Benim durumumda olan pek yok sanırım. Benim eşim en başından kıyafetimle ilgili kısıtlamalar koydu, e o zamanlar kör kütük aşıksın aman ne olacak dedim ve tamam dedim.Evlendikten sonrada bu kısıtlamalar boyut değiştirmedi aynı kaldı. Onun istediği diz üstü etek ve şort giymek yok, çok dar giymek yok ve bazı arkadaşların yazdığı gibi pantalon giydiğimde kalça kısmının kapalı olması gerekiyor. Ama benim eşim bunları ben seni kıskanıyorum onun için giyme demedi hiçbir zaman. onun açıklaması giyinişin biraz daha islami olsun yönünde oldu ki hala da öyle. Evlendik 2 yıl geçti benim kör kütük aşk halim geçtikçe bu kıstılamalar bana batmaya başladı. hoş bazılarını deldim ve git gidede deliyorum ama sorun şu ki bana zaten herşeyi giyebilirsin desede ben mini etek giymem, askılı giymem, çok kısa şort giymem falan filan. ama eşim kısıtlama getirdiği için sürekli bu tabuları kırmak istiyorum, içimden birşeyler beni sürekli dürtüyor. Dediğim gibi giyimime karışmasa ben zaten yukarda yazdıklarıma giymem ama karıştığı için herşeyi giymek istiyorum, ne yapıcam bilmiyorum. Bazen bende bu kültür çatışmasından dolayı çok sıkılıyorum ve boşanmak çare gibi geliyor