Eşim giyimime karışıyor, kıskançlık yapıyor. Bazen çok öfke dolu oluyorum...

Çok güzel ifade etmişsin.
Başlangıçta,sevgilim için herşeyi yaparım modunda olunuyor.
Samanlık seyran olur,bir göz odada bile yaşarım,açık giyinmem filan...
Sonra evlenip,hayat rutine dönünce,ben bu değilim deniyor.
Aslında erkek de kendini kandırılmış hissediyor.

neden bu erkekler böyle anlayamıyorum.... yahu sen evlendiğin kadını öyle beğenip sevmişsin neden imza atınca değişiyor herşey hükmetme yetkisi hissediyor erkekler?? farkındamısınız git gide ülkemiz muhafazakarlaşıyor .. 70 lerde 80 lerde bile kadınlar daha kısa etekler giyiyormuş ama kimse şu an da olduğu gibi rahatsız etmiyormuş

sorun aslinda bastan alttan alip sonra sesinizi cikarmaniz...adam bakiyor haa ben bu kadini bastirabiliyorum devam ediyor. sizinde sabrinizin tukendigi an bu an anladigim kadariyla...zor isler, zorla birseylerin yaptirilmak istenmesi..

Eşim demişti aslında mufazakar bi yapım var giyim kuşama dikkat ederim felan diye. bende zaten açık, kısa giymiyorum ne kadar karışabilirki demiştim :S ama öyle olmadığını evlendikten sonra anladım. bir süre sonra daha ağır geliyor onu giyme bunu giyme demeleri. iş yerimiz aynı yerde, sabah işe gelirken çoğu zaman sinir katsayım tavan yapıyor yok neymiş pantolonun üstündeki xl gömlek kısaymış vs vb. bazen eski fotoğraflarıma bakıyorumda 3 yıl önceki nasıl bir değişim hatta evrim geçirmişim diyorum. ben böyle olcağını tahmin etmemiştim ( yoruldum artık kendimi kabul ettirmeye çalışmaktan (

bende bekarken çok kapalı giyinmiyordum evlendim eşim müdahale etti kıyafetlerime bende aykırılık yapmadım çünkü yapımdada aykırılık yok, eşiniz iyi bir adamsa sende denize girme girmekmi istiyorsun haremlik selamlık oteller var ben türbanlı değilim ama eşim istediği için haremlik selamlık otele gittim gayette güzeldi velevki gitmedin ne olur hayatta daha önemli sorunlar var takma bunları huzur ve muhabbet oluşşun eşinle aranda,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…