Sevgili Katze,
Eğer evlenmediyseniz henüz, baştan herşeyi açıkça konuşun. Ben konuştuğumu sandım ama aslında baştan onun sınırlarını (onu çok sevdiğim için kabul etmişim). Arkadaşların dediği gibi orta yol gerçekten ortamı bu konuya açıklık getirin. Yoksa iki tişörtten dolayı tartışır halde buluyorsun kendini.
Benim eşim de giyme etme, yapma demez ama,
Başka bir kıyafetimi alır gelir şu daha güzel yakışmaz mıydı?
Bir de bunu dene bence daha güzel yakışacak, der.
Ama ben de bilirim ki üzerimdeki dikkat çektiği için çıkarayım diye böyle davranır.
Ben de yok ben bunu giymek istiyorum der çıkarım işin içinden
Cok güldüm :)
Tatli bir ciftsiniz bence....
Teşekkürler ama editlediğin mesajı okudum :)
Siz de öylesinizDD
Yazdiktan sonra utandim, editledim
Ama siz anladiniz
benim eşimde tam tersi hay Allahım güldüm valla ,tatile gideceğiz eşimle mayo bakıyoruz ,ben mayo mümkünse etekli mayolardan bakıyorum.eşim ise el kadar biki,nileri getirip duruyo bana bu çok güzel,bunu al,şunu al diyerek 5 tane bikini getirdi bende ben bunları giyemem demeye başladım..eşim çok yakışır alalım demeye başladı,ben mayo giydim ama bikini hiçç giymemiştim çok garip geldi bu seneye kadarda hep mayo alırdık bu sene bikini ısrarını anlayamadım :) eee hangisini alayım dedim ben öderim hadi sen başka bişeyler bak dedi.eve geldim poşetleri açtım 5 bikiniyide almış.yuh dedim...napacam bunları dedim hepside çok yakışır deyip sırıttı..yani bide böyleleri var :)))
Eşimle aramızda kültür, anlayış, yetişme, mehzep vb bir sürü fark var. (eşimi sevsemde şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim( bunu düşünmek bile o kadar kötü bir durum ki) Flört dönemimizde muhafazakar olduğunu işte çok açık, dar vb giyinmemi istemediğini söylemişti. bende saf gibi zaten ben açık,kısa dekolte giymiyorum bi sorun olmaz die düşünmüştüm. evlendik ilk sene bana pantolon giydirmedi, yakışmıyormuş şunu giysem daha iiyiymiş vs. ee evliliğin ilk senesi ii olalım tatsızlık çıkmasın diye tamam etek giydim sürekli ve nefret ettim etekten. hamile kaldıktan sonra rahatlık açısından pantolon giymeye başladım ve halen pantolon giyiyorum evliliğimizin 3. senesi . ancak pantolon üstüne uzun olcak, popo görünmeyecek, dar olmayacak göğüs belli olmayacak kolsuz düşünemem bile yarım kollu olabilir gibi kıstaslarımız var. deniz mevzusuna gelince karadenizdeyiz ama 3 senedir hiç girmedik denize, gitsek bile kesin kıyafetle girmek zorunda kalırım :)) hiç girmesem daha iyi. bakalım bi 3 sene sonrada bunları da aşarız inşallah. ben bile bile evlendim ama sizin eşiniz karışmıyormuş önceden, denize felan gidiyormuşsunuz bu daha sinir bozucu olsa gerek .
Sevgili Mileyis
Senin durumun da zormuş. Allah bize sabır onlara da akıl fikir versin. Ama ben bu konuları aşabiliriz diye düşünüyorum. Daha büyük dert vermesin Allah.
Bakalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?