Eşim giyimime karışıyor, kıskançlık yapıyor. Bazen çok öfke dolu oluyorum...

ya hanımlar kusura bkamayın ama ben bu konuya daha sert yaklasıyorum ''kişi kendinden bilir işi'' deyip geciyorum eşime.demek ki sen, sort giydiğinde milletin bacaklarına bakıyorsun ki bana da bakacaklar diye korkuyorsun sen milletin neresi acıksa orasına mı bakıyorsun utanmıyormusun kendinden diye büyük bir kavga patlatmıştım ilk zamanlarımız da.
bir daha da ne kıyafet konusu acıldı ne de ben yanındayken eşimin baskasına farklı bir bakısını yakaladım.

Keske bastan tavrını koysaydın arkadasım ben boyle gıyınıyorum dıye.
ama es bu kıskanır her ne kadar ben boyle tavırlar gormesem de ılk zamanlar belkı de sana hos gelıyordu da sonramı canını daralttı acaba.
evlılıgın ılk zamanları gozune toz pembe perde ınıyor ya bazı bazı

çok teşekkür ederim

Bu bi çokişinin sorunu galiba. Ama yine kadının tavrı sonucu belirliyor. Ben başta net olmadığım için bunları yaşıyorum. Bazi arkadaşların yazdığı gibi orta nokta genelde erkeklerin orta noktası oluyor. Henüz evlenmemiş ve erkek arkadaşından benzer bakılayıcı tavırları gören arkadaşlar lütfen buna izin vermeyin. Sizi olduğunuz gibi sevecek kabul etmeyi öğrenmeliler.
Yazan herkese teşekkür ediyorum.

Eşimle aramızda kültür, anlayış, yetişme, mehzep vb bir sürü fark var. (eşimi sevsemde şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim ( bunu düşünmek bile o kadar kötü bir durum ki) Flört dönemimizde muhafazakar olduğunu işte çok açık, dar vb giyinmemi istemediğini söylemişti. bende saf gibi zaten ben açık,kısa dekolte giymiyorum bi sorun olmaz die düşünmüştüm. evlendik ilk sene bana pantolon giydirmedi, yakışmıyormuş şunu giysem daha iiyiymiş vs. ee evliliğin ilk senesi ii olalım tatsızlık çıkmasın diye tamam etek giydim sürekli ve nefret ettim etekten. hamile kaldıktan sonra rahatlık açısından pantolon giymeye başladım ve halen pantolon giyiyorum evliliğimizin 3. senesi . ancak pantolon üstüne uzun olcak, popo görünmeyecek, dar olmayacak göğüs belli olmayacak kolsuz düşünemem bile yarım kollu olabilir gibi kıstaslarımız var. deniz mevzusuna gelince karadenizdeyiz ama 3 senedir hiç girmedik denize, gitsek bile kesin kıyafetle girmek zorunda kalırım :)) hiç girmesem daha iyi. bakalım bi 3 sene sonrada bunları da aşarız inşallah. ben bile bile evlendim ama sizin eşiniz karışmıyormuş önceden, denize felan gidiyormuşsunuz bu daha sinir bozucu olsa gerek .

Benim eşim de giyme etme, yapma demez ama,

Başka bir kıyafetimi alır gelir şu daha güzel yakışmaz mıydı?
Bir de bunu dene bence daha güzel yakışacak, der.

Ama ben de bilirim ki üzerimdeki dikkat çektiği için çıkarayım diye böyle davranır.

Ben de yok ben bunu giymek istiyorum der çıkarım işin içinden

Son düzenleme:

Cok güldüm :)
Tatli bir ciftsiniz bence....

Son düzenleme:
işte nasıl başlarsa öyle gidiyo...
diğer konularda bi sorun yok madem sende ona uygun bi dille tatil yapmak istediğini söyle...
seni kısıtlaması hoş değil çok abartılı giyinmediğin sürece...

benim eşimde tam tersi hay Allahım güldüm valla ,tatile gideceğiz eşimle mayo bakıyoruz ,ben mayo mümkünse etekli mayolardan bakıyorum.eşim ise el kadar biki,nileri getirip duruyo bana bu çok güzel,bunu al,şunu al diyerek 5 tane bikini getirdi bende ben bunları giyemem demeye başladım..eşim çok yakışır alalım demeye başladı,ben mayo giydim ama bikini hiçç giymemiştim çok garip geldi bu seneye kadarda hep mayo alırdık bu sene bikini ısrarını anlayamadım :) eee hangisini alayım dedim ben öderim hadi sen başka bişeyler bak dedi.eve geldim poşetleri açtım 5 bikiniyide almış.yuh dedim...napacam bunları dedim hepside çok yakışır deyip sırıttı..yani bide böyleleri var :)))

Süper yaa eşinizi öpün ve başınızın üstüne koyun derim:)
Maşallahh hep böyle mutlu kalın inşallah.

Sevgili Mileyis
Senin durumun da zormuş. Allah bize sabır onlara da akıl fikir versin. Ama ben bu konuları aşabiliriz diye düşünüyorum. Daha büyük dert vermesin Allah.
Bakalım bakalım

Sevgili Mileyis
Senin durumun da zormuş. Allah bize sabır onlara da akıl fikir versin. Ama ben bu konuları aşabiliriz diye düşünüyorum. Daha büyük dert vermesin Allah.
Bakalım bakalım

İnşallah belki 5-10 seneye kadar hiç karışmazlardiye umut ediyorum :))

benim eşimde bu kıyafet konusunda kısıtlayıcı. hatta şimdi kavgalıyız sırf diz boyunda elbise alacaktım diye. suart yapar küser bana. ve daha fazlası.
ama ben onun mutlu olacağı hiç birşeyi kısıtlamamya çalışırım. neden böyle yapıyor anlamıyorum. çok üzülüyorum aslında. ben nerdeyse 30 na merdiven dayamış, gayet aklı başında bir kadınım.
bir insan bir insanın kıyafetine neden karışır hala anlamış değilim.(tabi normal sınırlardan bahsediyorum) bence bunun adı bencillik başka türlü isimlendiremiyorum...
inşallah bir gün anlayış gösterir ve kadınlarında böyle şeyleredn mutlu olduğunu anlar. çünkü ben onun örneğin daha iyi araba alma fikrine empatiyle yaklaşmaya çalışıyorum. falan filan.....
ama bu şekilde iyiye gitmiyoruz biliyorum...

Eşinizin aile yapısı ve kendi tarzı belliymiş.
İlk başlardada alttan aldım demişsiniz.
3 yılın sonunda şikayteçisiniz.
Eşiniz değil siz değişmişsiniz bu durumda.

Hala konuşmamış içine atıp yaşamışsın onun bu rahatsızlıktan haberi bile yok

Ama zihniyet millete kendinimi göstereceksinden geçiyorsa işin zor yine de dene derim.

Konuşarak ortak bi yol bulabilirsiniz..

Bu konuya uzun zamandır kimse yazmamış ama ben yazmak istedim.
Benim durumumda olan pek yok sanırım. Benim eşim en başından kıyafetimle ilgili kısıtlamalar koydu, e o zamanlar kör kütük aşıksın aman ne olacak dedim ve tamam dedim.
Evlendikten sonrada bu kısıtlamalar boyut değiştirmedi aynı kaldı. Onun istediği diz üstü etek ve şort giymek yok, çok dar giymek yok ve bazı arkadaşların yazdığı gibi pantalon giydiğimde kalça kısmının kapalı olması gerekiyor. Ama benim eşim bunları ben seni kıskanıyorum onun için giyme demedi hiçbir zaman. onun açıklaması giyinişin biraz daha islami olsun yönünde oldu ki hala da öyle. Evlendik 2 yıl geçti benim kör kütük aşk halim geçtikçe bu kıstılamalar bana batmaya başladı. hoş bazılarını deldim ve git gidede deliyorum ama sorun şu ki bana zaten herşeyi giyebilirsin desede ben mini etek giymem, askılı giymem, çok kısa şort giymem falan filan. ama eşim kısıtlama getirdiği için sürekli bu tabuları kırmak istiyorum, içimden birşeyler beni sürekli dürtüyor. Dediğim gibi giyimime karışmasa ben zaten yukarda yazdıklarıma giymem ama karıştığı için herşeyi giymek istiyorum, ne yapıcam bilmiyorum. Bazen bende bu kültür çatışmasından dolayı çok sıkılıyorum ve boşanmak çare gibi geliyor

Giysi konusunda bizde de pürüzler yaşanıyo..
cm hesapları yapılıyo suratlar asılıyo giyindikten sonra tutup etrafımda dönen döndüren bi eşe sahibim..
sonradan geçer diyen arkadaşlar geçmiyo emin olun nasıl başlarsa öyle gidiyo..
evlenmeden önce aklın nerdeydi diyenler köprüden geçene kadar ayıya dayı hesabı yapıyolar..
Benim ki gerçi takıntılı bi herif sadece giysi konusunda kıskançlık yapsa inan ki öpüp başımın üzerine koycam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…