Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

Son ve riskli zamanlarımdayım bişey olmasın dan korkuyor aldatma ne alaka aklınız nelere çalışıyor
Ahahha öyle birsin demek istemedim ki o mu bunu düşünüyor dedim. Aynen baya düşünüyormuş iyiliğini

Sen kalma cnm zaten üçüncü dünya savaşı çıkar ayda görmeye dayanamıyordum 😂
Bilmiyorum ama ben 2 günde evime kaçardım herhalde. Daraltı geliyo bana basıyorlar🤣🤣🤣🤣🤣Ama kendı evım rahat. Tv İnternet takıl. Orda kalsam sabit koltukta saatlerce patlarım

33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam😞
Ailenizin uzakta olması ve sürekli doktora gitme ihtiyacınızdan dolayı kendi ailenizin yanına gidemiyor olmanız bana mantıklı gelmedi.. Üstelik istemiyorsanız hiç mantıklı değil.. Ben olsam doğum için ailemin olduğu şehirde bir doktor bulurum ve orada kontrollere giderim.. Zaten 33 haftalıksınız madem eşiniz görevde doğumu da annenizin yanında yapabilirsiniz..

Bunların yanı sıra da ben olsam uzak olsun yakın olsun en başta annem ya da varsa kız kardeşim ya da erkek kardeşim de olabilir benimle kalması için yanıma çağırırım.. Kendi evimde kalırım.. Kayınvalidemi de seviyorum ilişkilerimiz çok iyidir ama en son ihtimal onlara gitmeyi düşünürüm.. Burada karar verecek olsan sizsiniz..

Yok seviyorum gene ama mesafe iyidir🤣Uzaktan sevıyorum🤣🤣🤣🤣Sadece herseye aglıyo. O huyunu sevmiyorum
Ayol surekli cagiriyor istemiyorum gitmicem, esim bana sen kendi ailenle gorusuyorsun anneme geleceksin demesin diye ailemle gizli gorusuyorum diyen sen degil miydin?🤔
Ay ben sok iyice artik🤦🏼‍♀️

Takipteyim biliyorum akrabalara sardın bu ara ismini çok merak ettim ama catlayacagim söylemezsen :KK53:
Hahahah c ıle baslayan bır ısım. Yok akrabaları da öylr anlatmıyorum da. Amcam 2 halam beni silmiş. Hakkımda konuşuyorlarmıs. Baska amcam var. O normal karsıladı. O da dıgerlerı ıle konusmuyor.Baban annenı aldattı, kadına ev actı, ona kucak accaklarına onu sılselerdı dıyor o da

Ailenizin uzakta olması ve sürekli doktora gitme ihtiyacınızdan dolayı kendi ailenizin yanına gidemiyor olmanız bana mantıklı gelmedi.. Üstelik istemiyorsanız hiç mantıklı değil.. Ben olsam doğum için ailemin olduğu şehirde bir doktor bulurum ve orada kontrollere giderim.. Zaten 33 haftalıksınız madem eşiniz görevde doğumu da annenizin yanında yapabilirsiniz..

Bunların yanı sıra da ben olsam uzak olsun yakın olsun en başta annem ya da varsa kız kardeşim ya da erkek kardeşim de olabilir benimle kalması için yanıma çağırırım.. Kendi evimde kalırım.. Kayınvalidemi de seviyorum ilişkilerimiz çok iyidir ama en son ihtimal onlara gitmeyi düşünürüm.. Burada karar verecek olsan sizsiniz..
Birincisi tekne kazıntısı derler ya öyleyim yanıma gelecek yaşıt bekar kimsem yok annemin kendisine bakmaya biri lazım o derece diyim birde bulunduğum şehirde doğum paketi uygulaması var doğum paketi aldım yani hamilrliğin başında hamileliğinin sonuna kadar tutacak olan ücreti toplam indirimli ödedim yani daha doğum yapmadan parasını ödemiş olduk

Back
X