Eşim günlüğümü okumuş

bak yukarida yazilanlar %100 dogru ve süper taktik. ben bu yolla devam etmistim, simdi 7 yildir kendi evimde oturuyorum :)))) 7 yil önce bir aksam esim eve geldi ve söyle dedi, hazirlar hayatim, ev bakmaya gidiyoruz.2 ay sonra kendi evimize gecmistik.

evet aslında denemeye değecek süper fikirler inşallah benim eşimde böyle der

asla o tür kelimeleri düşmanımda olsa kullanma....
Doğrudur, ben zadece mecasi anlamda dedim:)
Ama olabilirdide, demekki günlüğünüz temiz! Herşeyi icinden geldigi gibi yazmaya devam et, birde bir işaret burak, bakalım gercekdende okuyormu:)

Son düzenleyen: Moderatör:
doğrudur, ben zadece mecasi anlamda dedim:)
ama olabilirdide, demekki günlüğünüz temiz! Herşeyi icinden geldigi gibi yazmaya devam et, birde bir işaret burak, bakalım gercekdende okuyormu:)
evet yaa iyiki de düzgün şeyler yazmışım... Zaten öyle yaptım benim eşim başladığı işi bitirenlerden sanırsam her sayfasını okuyamadı ama ilk fırsatta okur

Bir haftadır kv bizde
Bayginlik gecircem
Senin gibi aynı evde kalsam degil günlük cilt cilt ansiklopedi yazarım
Allah kolaylık versin
Bencede günlüğe yazmaya devam et
Bırak esın okusun
Kocamı cok seviyorum ama istedim gını rahat değilim falan yaz
Esime eve geldiginde romantik yemekler hazırlamak istiyorum esimle özel anlarımı rahat yasamak istiyorum falan yaz
Yarın emlakçıya bile goturebilir seni:)

:))) super gercekten.uygulayin bence bu taktikleri.

Ben bekarken bikaç sene tutmuştum ev, okul, arkadaşlar, aşk meşk falan yazıyodum hep
Evlenince günlük tutulmaz ya ne yazcamki 'bugün evi temizledim kocama yemek yaptım o da beni gezdirdi sonra geldik kaynana aradı sinir oldum ama kocam beni öptü sonra şey yaptık' mı Ben evlilik anıları yazıyorum eşimde bilio tabi birlikte geçirdiğimiz güzel bi gün olduysa onu yazıyorum yaşlanınca okuruz die

Bu arada kızlar çok mantıklı şeyler yazmışlar beğendim valla.. Çok olumsuz bir şey yazmadıysan problem olmaz hatta daha da aşık olur size.. Vayy be karıma bak diye

galiba dediğiniz gibi eşim günlüğümü okumaya devam edecek hiç bir şey söylemedi... birşey olmamış gibi davranıyor aynen...

galiba dediğiniz gibi eşim günlüğümü okumaya devam edecek hiç bir şey söylemedi... birşey olmamış gibi davranıyor aynen...

Şimdi hamle sırası sizde..Artık okuyacağını bile bile , günlüğü koyduğunuz yeri değiştirmeden, fakat çok da abartmadan ki abartırsanız bilinçli yazdığınızı anlar, içinizi dökün.
Erkekler kadınlarla asla başedemezler, kadınlar her zaman daha zekidir daha güçlü daha kuvvetlidir.
Tabii kullanmayı bilirlerse..

adam arastırmacılığı arttırır da pc yi de karıştırırsa o zaman herşey anlaşılır.
pc geçmişinden buraya yazdıklarını yok et bak :)

adam arastırmacılığı arttırır da pc yi de karıştırırsa o zaman herşey anlaşılır.
pc geçmişinden buraya yazdıklarını yok et bak :)
buraya girdiğimi bilmiyor canım yani böyle dertleşebileceğim bir yer olduğunu bilmiyor beni facebook ta takılıyor zannediyor o yanımdayken de buraya girmiyorum

bir benzerini ben de yaşadım. ama benimki günlük değildi. eşime yazdığım ama sonradan vermekten vazgeçtiğim bir mektuptu. çünkü boşanmayı düşünüyordum ve bunları artık anlatmanın bir önemi yok deyip vermekten vazgeçmiştim.
o da tesadüfen defterin içinde bulup okumuş :26:
bana bunları niye anlatmadın demişti. beni dinliyormuydun ki dedim.
eşim o günden sonra çok değişti. birden değil ama yavaş yavaş. kendini affettirmek için çok çaba harcadı. ben boşanmayı düşünüyordum çünkü. bizim sorunumuz da annesiydi. büyük sorundu hatta 3.5 ay yatağımı bile ayırmıştım ben.
şimdi annesi eskisi gibi değil. çünkü eşim değişti. artık annesinin gerçek yüzünü çok iyi biliyor. en azından görebiliyor. annesi de eşimden cesaret alamadığı için canının istediği gibi konuşup, canının istediği gibi davranamıyor.
siz de günlüğü yazmaya devam edin. ne sorun yazşıyorsanız yazın. eşiniz bırakın okusun. en azından neler yaşadığınızın farkına varır.

bilemiyorum ama inşallah dediğiniz gibi olur da eşim evleri ayırır artık dayanamıyorum beraber oturmaya benim de kendime ait bir düzenim olsun eşimle kimse aramıza girmeden konuşmak istiyorum yazmak güzel ama karşılıklı konuşmak daha güzel diye düşünüyorum

Pardon.......eşim hakkında aslında hep güzel şeyler yazıyor ama ben kv ile oturuyorum kv ile ne sorun yaşadıysam hepsini yazmıştım eşimin bilmediği çoğu sorun onda yazıyordu okumuş hepsini

ne güzel işte onla anlatmayıp içinizde saklamışsınız kv ilgili konuları belki sizi takdir etmiştir ben şöyle düşünüyorum herkes bulduğu defteri okumak ister ya iyi saklayın yada her konuyu yazmayın bu günlükler gerçekten çok tartışmalara sebeb oluyor..

belki de okumasi iyi oldu seni daha iyi anlayabilir sen yine yazmaya devam et eşinle ilgili güzel şeyler yaz kaynanani kötüleyerek değil de eşinle başbaşa vakit geçirmek istediğini ayri bir düzen istediğini ayni evin içinde bunaldiğini falan yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…