- Konu Sahibi aksamgunesi
-
kv min okuma yazması yok canım okuyamaz yaniiiidua et ki kaynana okumamış :)
madem çok meraklı bir eşin var, ne yap bılıyor musun?
onu ne kadar çok sevdiğini, ama kayınvalide ile yaşamanın zorluğunu, senın onları çok sevdığını ve onların sana kötü davrandıgını
falan yaz. hatta abart bıraz, eşininde senı anlamadıgını da yazmayı unutma
belkı bu sebepten dolayı her şey daha farklı olur.
ama okuduğunu bılmıyormus gıbı davran
devam et yazmaya, kendini ele verecek şeyler yazma yeter.
Okumuş bundan eminsiniz, tamam.
Eğer tepki verecek olsaydı okuduğu anda verirdi.
Günlüğü getirir size, bu yazdıklarını açıkla derdi.
Erkekler düzdür, direkttir, entrika bilmezler öyle biz kadınlar gibi.
Yazdıklarınıza karşı o an okuyup tepki vermemesi, hala günlüğü takip edeceği anlamına geliyor ki bu sizin lehinize.
Artık söyleyemediğiniz herşeyi onun okuyacağını bile bile daha rahat yazın.
Siz yazın o okusun, belki anlar sizi.
evet aslında denemeye değecek süper fikirler inşallah benim eşimde böyle derbak yukarida yazilanlar %100 dogru ve süper taktik. Ben bu yolla devam etmistim, simdi 7 yildir kendi evimde oturuyorum :)))) 7 yil önce bir aksam esim eve geldi ve söyle dedi, hazirlar hayatim, ev bakmaya gidiyoruz.2 ay sonra kendi evimize gecmistik.
Doğrudur, ben zadece mecasi anlamda dedim:)asla o tür kelimeleri düşmanımda olsa kullanma....
evet yaa iyiki de düzgün şeyler yazmışım... Zaten öyle yaptım benim eşim başladığı işi bitirenlerden sanırsam her sayfasını okuyamadı ama ilk fırsatta okurdoğrudur, ben zadece mecasi anlamda dedim:)
ama olabilirdide, demekki günlüğünüz temiz! Herşeyi icinden geldigi gibi yazmaya devam et, birde bir işaret burak, bakalım gercekdende okuyormu:)
Bir haftadır kv bizde
Bayginlik gecircem
Senin gibi aynı evde kalsam degil günlük cilt cilt ansiklopedi yazarım
Allah kolaylık versin
Bencede günlüğe yazmaya devam et
Bırak esın okusun
Kocamı cok seviyorum ama istedim gını rahat değilim falan yaz
Esime eve geldiginde romantik yemekler hazırlamak istiyorum esimle özel anlarımı rahat yasamak istiyorum falan yaz
Yarın emlakçıya bile goturebilir seni:)
galiba dediğiniz gibi eşim günlüğümü okumaya devam edecek hiç bir şey söylemedi... birşey olmamış gibi davranıyor aynen...
buraya girdiğimi bilmiyor canım yani böyle dertleşebileceğim bir yer olduğunu bilmiyor beni facebook ta takılıyor zannediyor o yanımdayken de buraya girmiyorumadam arastırmacılığı arttırır da pc yi de karıştırırsa o zaman herşey anlaşılır.
pc geçmişinden buraya yazdıklarını yok et bak :)
bir benzerini ben de yaşadım. ama benimki günlük değildi. eşime yazdığım ama sonradan vermekten vazgeçtiğim bir mektuptu. çünkü boşanmayı düşünüyordum ve bunları artık anlatmanın bir önemi yok deyip vermekten vazgeçmiştim.
o da tesadüfen defterin içinde bulup okumuş :26:
bana bunları niye anlatmadın demişti. beni dinliyormuydun ki dedim.
eşim o günden sonra çok değişti. birden değil ama yavaş yavaş. kendini affettirmek için çok çaba harcadı. ben boşanmayı düşünüyordum çünkü. bizim sorunumuz da annesiydi. büyük sorundu hatta 3.5 ay yatağımı bile ayırmıştım ben.
şimdi annesi eskisi gibi değil. çünkü eşim değişti. artık annesinin gerçek yüzünü çok iyi biliyor. en azından görebiliyor. annesi de eşimden cesaret alamadığı için canının istediği gibi konuşup, canının istediği gibi davranamıyor.
siz de günlüğü yazmaya devam edin. ne sorun yazşıyorsanız yazın. eşiniz bırakın okusun. en azından neler yaşadığınızın farkına varır.
Pardon.......eşim hakkında aslında hep güzel şeyler yazıyor ama ben kv ile oturuyorum kv ile ne sorun yaşadıysam hepsini yazmıştım eşimin bilmediği çoğu sorun onda yazıyordu okumuş hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?