eşim günü birlik uludaga mangala gidecekmiş:(

KaPrisLiPazen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
8.535
36.366
478
37
Merhaba kk uyeleri
kısaca anlatayim eşimin kendi işi var bi de yaninda calisani var calisani haftada 1 izin veriyo fakat kendisi hiç izin kullanamio ve biz o yüzden cok gezemiyoruz malesef haftada bazen 2 haftada iş çıkışı avm den başka gidebilecgmz yer yok vakit yok çünkü

esiminde bi arkadasi 6'7 kişiyi size uludaga mabgala gotureyim günü birlik demis esimde var sabah bana soyledi aslında gitsin kizmam gitmesine çünkü kendisininde sosyal hayati yok is ve ev arasinda mekik döküyor

ama bende kizdim gitme dedim madem 1 gun işi bırakabileceksin bizi gotür biyere biz oglumla evde patladik sıkılmadktn biliyosun dedim ama o danasil gidelim arabamz yokki otobüs le gidip gelsek vakit gececek yine 2 saat gezcz dedi e hakli da ama baya tepki verdim ben tartistik işe giderken de öpmedim git arkadslarn öpsün falan ters davrandım

ya ne yapsam bilemedm şimdi bi yanım gitsin adama bi gün eziyet cektirme diyo bi yanimda madem öyle bi gün gidebilecek beraber gitmeliyiz dio

uzun oldu kusura bakmayın küsüz şimdi napmaliyim hatalimiyım fikir verin cokmu tepki verdim acaba

ben sızın yerınızde olsam bende aynı tepkıyıo verırdım..
tamam adamın sosyal hayatı yok, kafa dagıtmaya da ıhtıyacı var ama bır gununu kendıne ayırabılıyorsa bu bos gununu arkadasları ıle degıl aılesı ıle gecırmelı dıye dusunuyorum. Yıne aynı gruba eslık edıp, sızı de yanına alıp Uludag keyfı yapabılır..
Bu arada Bursada oturuyorsanız arabaya gerek yok, gunu bırlık turlar var kısı var 40 tl falan ulasım, ögle yemegı, foto cekımı ve ısttenırse az bır fıyat farkıyla kayak takımı ve teorık egıtımı dahıl sabah cıkıp akşam 4-5 gıbı donus yapıyorlar onlarla da Uludaga gıdebılırsınız hem guvenlı hem ucuz hemde ulasımı kolay...

uludagda degilim ama arabayla 1 saatfalan mesafedeyim ben kızıncada tüm gemileri yakarım çok ağır konuştum biz zaten senin ailen değiliz sen arkadaslarnla falan gez dedim iste bilmiorum nolcak erkek erkege gidileckmis ama kimse esini göturmeyecekmis o da dio 1 gun gitcem senle yazin tatile gitcez falan dio ama hala gitmesini istemiorum

hem nasıl ihtiyacm var dışarı çıkmaya ki soğuk diye pazara bile gidemiorum bi gittigm haftada bi market onada kendim gidiorm cok bunaldim evde ama eşimi ikna edemiorum hadi git madem ama bi günde ikimiz biyere gidelim diorum onada gelmio ölcem sinirden

Eşiniz bu kadar yoğunsa böyle bir paylaşıma ihtiyacı vardır,sizin yeriniz ayrı ama biraz empati yapın erkeklerin iş ortamından dolayı stresi kat be kat fazla kırk yılın başı böyle bir plan yapmışlar gitsin ne var bunda,ben olsam izin verirdim,kendimde oğlumu alır bir güzel yemeğe gider,ardından biraz dolaşır eve gelirdim..

Eşiniz de haklı siz de ..

Bakın arabanız olmadığı için çocukla bu kar kışta bir yerlere gitmek çok zor olur.

Bırakın gitsin bu sefer surat vs de yapmayın. Ancak siz de yakın bir zamanda işinden feragat edip evde çocuğunuzla ilgilenmesini isteyin ondan. Ve arkadaşlarınızla plan yapın.

Çünkü sizin de Hakkınz. Bu dengeyi kurun .

öylemi diosun gercekten sağlıklı düsunemiorum şu an içim sızlıo cok ağır konustum çünkü esime ve evet kendi isimize geceli 1 saat bile arkadsslariyla gezemedi onunda ihtiyaci var ama benimde var işte

bi kere izin yaptı eşim daha bu yıl ondada napıcami şaşırdım bazen diorum keşke evlenmeseydik bekarken daha çok görüşüyoduk şimdi tamam ayni evdeyz ama eve gelir yemek yer uyur gunde 1 saat falan gördügumuz oluyo birbirimizi ama diorum hadi oraya git tamam ama bi gunde beraber bisey yapalim onada ikna edemiorum o sıkınti iste

öylemi diosun gercekten sağlıklı düsunemiorum şu an içim sızlıo cok ağır konustum çünkü esime ve evet kendi isimize geceli 1 saat bile arkadsslariyla gezemedi onunda ihtiyaci var ama benimde var işte
Haklısın sende canım,lakın emın ol ben ızın verırdım,guzel bır şekılde de ugurlardım,dedıgım gıbı o gelmıyorsa sen kendın cık veya sevdıgın bırıyle plan yap emın ol daha eglencelı gecer kız kıza :)..

Bırak gitsin sende ailenden biriyle veya bir arkadaşınla plan yap

cok zorlu hamilelik ve cok zorlu dogumdan sonrada çikamaz oldum evden bebegim ilk 1 yıl uyumadı hiç daha yeni yeni toparlandik bi yanim gitsin istiyoda bi yanim kirilio iste oyle bi imkani varsa neden benle degilde arkadsslariyla plan yapio die

aman bu erkeklerın de erkek erkege merakı benı delı edıyor... benım esımın de klasık bahanesıdır, kımse esını getırmıyor, ne ısın var erkeklerın arasında bıla bıla bıla..

aman bu erkeklerın de erkek erkege merakı benı delı edıyor... benım esımın de klasık bahanesıdır, kımse esını getırmıyor, ne ısın var erkeklerın arasında bıla bıla bıla..
erkek erkege daha farkli oluyomuş işte neyse farkı işte simdide gitmicem mutlu ol diye mesaj atmıs bide trip atıyo bana yaa dövemmi sevemmi:)

erkek erkege daha farkli oluyomuş işte neyse farkı işte simdide gitmicem mutlu ol diye mesaj atmıs bide trip atıyo bana yaa dövemmi sevemmi:)
hahaha bu ıs benımkının ukrayna mevzusuna dondu :)
konularıma bakarsan gorursun... o da hem suclu hem guclu koseye sıkısınca trıp atar sonrada tamam yaa gıtmıyorum der kestırır atar...
halbukı gıtmemek degıl, aılesını de alıp gıtmek bır secenek olabılır ama onlar bunu dusunmuyor..

Yazın yapacağınız tatille mi kandırıyor ya hu?
Ben de çok sıkılıyorum eşimin çalışma şartlarından, ki bizde çocuk yok henüz.

Eşimi evliliğin akşamları 2 saat görüşmekten çok daha fazlası olduğuna alıştırıncaya kadar çok sinirlendim ve ağladım açıkçası.
Hâla izin günü yok, olmayacak da, ama ben son raddeye gelmeden ayarlıyor artık.

Madem gidecek, size de vakit ayıracak sonrasında.
Ne demek yanaşmamak.
Bir eleman daha bulsa maddi anlamda zorlar mı?
Sadece hafta sonu için bulsun.

bi eleman daha bulsa zorlar evet ama su an da calisana cift yevmiye verebilir de işte asagisi sakal yukarisi bıyık olan bana oluyo ve artık kendi evimde duvarlar üstüme gelio

gidilecek bi avm var burda ordanda biktım calisanlarla bile kanka oldum nerdeyse soğuk diye çarşıya cikamiyorum oglum hemen hasta oluyo
Boşverin eşinizle gezseniz de aynı şey olacakmış. Elinizde avmye gitme imkanı varsa onu değerlendirin bence. Evde durmaktan sıkılmışsınız belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…