- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
uludagda degilim ama arabayla 1 saatfalan mesafedeyim ben kızıncada tüm gemileri yakarım çok ağır konuştum biz zaten senin ailen değiliz sen arkadaslarnla falan gez dedim iste bilmiorum nolcak erkek erkege gidileckmis ama kimse esini göturmeyecekmis o da dio 1 gun gitcem senle yazin tatile gitcez falan dio ama hala gitmesini istemiorum
gidilecek bi avm var burda ordanda biktım calisanlarla bile kanka oldum nerdeyse soğuk diye çarşıya cikamiyorum oglum hemen hasta oluyo
Ne üzerine?
Haftasonu için veya sadece 1 gün için eleman ne kadar zorlayabilir ki.
Biraz da zorlasın.
Oglunu bırakamaz misin bir gunlugune annene filan ? Bu esleriniz niye sizide arkadas ortamina goturmuyor ? Benimde esimin arkadaslari var.Esim hep benide goturur.Zaten arkadaslari beni ayirmaz davet ederken.Bunlar ne bicim evlilik
Evli bir erkek için bu denli aktiveler hiç hoş değil yollamayın beraber gidin
Sen dogru olani yapmişsin.kalkip uludağa gitmek de nedir?ben hiç iyi niyetli olmazdım ağzima gelenide söylerdim valla.Merhaba kk uyeleri
kısaca anlatayim eşimin kendi işi var bi de yaninda calisani var calisani haftada 1 izin veriyo fakat kendisi hiç izin kullanamio ve biz o yüzden cok gezemiyoruz malesef haftada bazen 2 haftada iş çıkışı avm den başka gidebilecgmz yer yok vakit yok çünkü
esiminde bi arkadasi 6'7 kişiyi size uludaga mabgala gotureyim günü birlik demis esimde var sabah bana soyledi aslında gitsin kizmam gitmesine çünkü kendisininde sosyal hayati yok is ve ev arasinda mekik döküyor
ama bende kizdim gitme dedim madem 1 gun işi bırakabileceksin bizi gotür biyere biz oglumla evde patladik sıkılmadktn biliyosun dedim ama o danasil gidelim arabamz yokki otobüs le gidip gelsek vakit gececek yine 2 saat gezcz dedi e hakli da ama baya tepki verdim ben tartistik işe giderken de öpmedim git arkadslarn öpsün falan ters davrandım
ya ne yapsam bilemedm şimdi bi yanım gitsin adama bi gün eziyet cektirme diyo bi yanimda madem öyle bi gün gidebilecek beraber gitmeliyiz dio
uzun oldu kusura bakmayın küsüz şimdi napmaliyim hatalimiyım fikir verin cokmu tepki verdim acaba
Hadi görelim siz de günübirlik mangala içmeye gidip çocuğu eşinize bırakın da kıyamet kopacak mı kopmayacak mı evet yapışık ikiz durumu farklı ama adam avm dışında bir yere götürmüyorsa ailesini evlilikte bir birliktelikten söz edilemez bu sadece bencilliğe girerKadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmez
Şimdi de gitmicem diye tutturdu:)))Günü birlikse bence bırak gitsin acısını çıkartırsın nasılsa
O zaman keyfi bilirŞimdi de gitmicem diye tutturdu:)))
He valla gitmezse daha çok memnun olurum :))) ama ben yinede gitmende benm için bi sakinca yok git gez bizede hediye al falan diyorum ama artık kendi bilcek:)))O zaman keyfi bilir
Ya yerine gore gidilir, birakirsin cocugu esine kadin kadina gidersin gidecegin yere, esler birbiri olmadan da birseyler yaparlar kisisel ozgurluk evlenince son bulmuyor yani, ama birlikte de kaliteli zaman gecirmek onemli aile olarakHadi görelim siz de günübirlik mangala içmeye gidip çocuğu eşinize bırakın da kıyamet kopacak mı kopmayacak mı evet yapışık ikiz durumu farklı ama adam avm dışında bir yere götürmüyorsa ailesini evlilikte bir birliktelikten söz edilemez bu sadece bencilliğe girer
aynen öyleSiz de çocuğunuzu alın gezin biraz. İlla erkek mi lazım gezmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?