eşim günü birlik uludaga mangala gidecekmiş:(

Gereksiz bir suçlama ve suçlu hissettirme var. Bence özür dile gonlunu al.

Anlamadigim bir konu var tüm gün uludağ için zaman ayırabiliyor ama neden sizinle gezerken zaman kısıtlı oluyor? Siz de tüm günü kapsayacak bir plan yapabilirsiniz.

Kendi işiyse neden hergün çalışıyor. Adamı da varmış en az bir gün tatil yapmalı hem eşine hem de çocuğuna zaman ayirmali

gidilecek bi avm var burda ordanda biktım calisanlarla bile kanka oldum nerdeyse soğuk diye çarşıya cikamiyorum oglum hemen hasta oluyo

Gitmeyin canım evde oturun, siz bir gün önceden güzel yemekler hazırlayın. Kestane yapın salep icin. İnternetten film izleyin. Ailece oyun oynayın.

Lİlcedeyseniz şehirde tiyatro vardır. Şehire çoğugu tiyatroya götürün.

Oglunu bırakamaz misin bir gunlugune annene filan ? Bu esleriniz niye sizide arkadas ortamina goturmuyor ? Benimde esimin arkadaslari var.Esim hep benide goturur.Zaten arkadaslari beni ayirmaz davet ederken.Bunlar ne bicim evlilik

Hadi oglani bıraksın annesine ama oglanin da babaya ihtiyacı var. Anladigim kadariyla hiç vakit geciremiyorlar.

Tabi ki arkadaşlarıyla bir yere gitmesi gezmesi bunlar normaller şeyler zaten siz bunu sorun yapmıyorsunuz sorun yaptığınız şey size yeterince Zaman ayırmıyor olması ve bunda da sorun yapmakta çok haklısınız evet çalışıyor bunalıyor bunu tabi ki anlıyoruz ama asıl bunalan sıkılan siziniz sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum eğer bir gün izin kullanabiliryorsa bu zamanı ailesine ayırmalı çünkü sizinle de çok az zaman geçiriyor

Evli bir erkek için bu denli aktiveler hiç hoş değil yollamayın beraber gidin

evli erkek tutsak erkek degil ki..
gitsin kafasini dagitsin.
benim esimde gider,hatta cok bunaldigi zaman ben yollarim git kafani dagit arkadaslarinla gorus diye..
bende kendi arkadaslarimla gorusurum esim ogluma bakar.
insanlar evli diye birbirinin tapulu mali degil ki

Sizin yerinizde olsaydım, muhakkak kavga çıkarırdım.
Ailece geçirebildiğimiz zaman 2 hafta birle kısıtlı ise, tabiki önceliği kendime isterim.
Beraber bir şeyler yaptıktan sonra, istediği yere gidebilir diye düşünüyorum.

Bence sen şimdi çok sinirli olduğun için böyle düşünüyorsun, sakin bir zamanda düşünsen bukadar tepkili olmazsın.
Bence eşinin gitmesinde bir mahsur yok, sende oğluşunu al, git gez, neden eşini illada istiyorsunki yanında. Başka zamanda sen gidersen arkadaşlarınla eğlenmeye,

Sen dogru olani yapmişsin.kalkip uludağa gitmek de nedir?ben hiç iyi niyetli olmazdım ağzima gelenide söylerdim valla.

Kadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmez
Hadi görelim siz de günübirlik mangala içmeye gidip çocuğu eşinize bırakın da kıyamet kopacak mı kopmayacak mı evet yapışık ikiz durumu farklı ama adam avm dışında bir yere götürmüyorsa ailesini evlilikte bir birliktelikten söz edilemez bu sadece bencilliğe girer

Sadece mangal olacak esim alkol kullanmaz arkadaslari da öyle ama ben bi yere gitmek istesem onada izin verir de çocuğu birakamam emiyo hala.kafa dagitmak istedi ilk kez ustelik bende çok fazla tepki verdim kırdım

Ya yerine gore gidilir, birakirsin cocugu esine kadin kadina gidersin gidecegin yere, esler birbiri olmadan da birseyler yaparlar kisisel ozgurluk evlenince son bulmuyor yani, ama birlikte de kaliteli zaman gecirmek onemli aile olarak

Ben sizede eşinizede hak verdim. Yoğun çalışan biri olarak ki eşimde aşırı aşırı yoğun çalışır. ailemle vakit geçirmek isterim hemde bayılırım. Ama Nasıl desem arada insan arkadaşlarıyla iki muhabbet edeyim , iki dolanayım istiyo. Eşinin gitmek istemesi bana normal geldi. Boşver gitsin sende arkadaşına git komşuna git ozaman. Bazen benim eşimde arkadaşlarıyla takılmak ister o Zaman bende oğlumla yemeğe çıkarım arkadaşıma giderim falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…