eşim günü birlik uludaga mangala gidecekmiş:(

Gitsin diyenler bilmiyorum bu durumu yaşadılar mı hiç.
Ailece haftada bir birlikte olamamak yıpratıcı bir şey.
Anlayış bir yere kadar.
Konu sahibi de çıksın gitsin de ihtiyacı olan 3 kişilik bir zaman paylaşımı.

Konuşun eşinizle, sadece kendinizi anlatın.
Konuşmadan çözülecek bir şey değil, sizi anlamazsa hiç ulaşamazsınız çözüme.

Eger mangal işini eşin planlamıssa haklısınız derdım
Ama adamı arkadası davet etmıs neden bu kadar katı davranmıssınız anlayamadım
Ne yanı senı bı arkadasın bı nefes alacagın guzel bı vakıt gecırecen bı yere davet etseydı "esım yanımda olmayacagı ıcın gelemem "mi derdınız cok merak ettım

bi eleman daha bulsa zorlar evet ama su an da calisana cift yevmiye verebilir de işte asagisi sakal yukarisi bıyık olan bana oluyo ve artık kendi evimde duvarlar üstüme gelio

Ne üzerine?
Haftasonu için veya sadece 1 gün için eleman ne kadar zorlayabilir ki.
Biraz da zorlasın.

hemde cok sıkıldım ama eşim zannediyoki evde durmak apartmandaki komsuya gitmek veya markete gitmek bunları gezmek sanio ee sende geziosunya dio ki çıldıriorum oysa ben eşimle gezmek istiyorum hatta ona hep diorum sende arkadaslarini çağır eve ben giderim bi komsuya ikramlik hazirlar veya çık gez diyorum ama benlede gez diorum o bensiz kısimları anliyo sanirim

evet esim davet edildi o da benden fikir aldi ben onaylamayinca da tartıştık tamam sizde haklisiniz ama ben hadi bi yere gidelim cok bunaldim dedigimde isini bırakamio ve arkadaslari deyince birakabilio ben buna kıziyorum

öylemi diosun gercekten sağlıklı düsunemiorum şu an içim sızlıo cok ağır konustum çünkü esime ve evet kendi isimize geceli 1 saat bile arkadsslariyla gezemedi onunda ihtiyaci var ama benimde var işte
Cocuklu bir kadina araba sart
Erkek gerekirse otobuse de biner dolmusa da ama cocukla olmuyor iste, araba alabilecek durumunuz yok mu?

Bende olsam gondermem madem bos gun var ailesi ile zaman gecirsin yoksa oda otursun zaten hep kadindan anlayış bekleniyo izin vermedikmi dusuncesiz oluyoruz yok çalışıyorum yok bidahakine benide düşün gibi lafda yapmiyorlarmi hic acimam uzulmem gitmeyeceksin derim okadar.

evet esim hep iste vebiz bu evde oglumla yasiyoruz tamam maddi sıkıntımız yok şükür ama bende kocamla bi markete gitmeye bile hasretim gezmeyi birakn cok yogun çünkü işi. e simdide bu cikinca hadi yine de git ama bi gün de beraber gidelim biyere dedigimde onada gelmio bakalm aksam konusacagm oturup

şu an için yok ama araba alsak bile ben kullanamam bi kere kaza yaptim annem ayağı yaralandi o yüzden bisikletebile süremiorum
Ama bunun sonu yok ki?,bir sekilde yeniden araba kullanmaya basla ki boyle muhtac kalma
Benim de kucuk bebegim var esimin yolunu gozluyorum gelse de birliktevakit gecirsek diye, arabam olsa onu beklemem kendi isimi kendim hallederim, o beni gezmeye goturmezse ben kendim giderim yani

Ama eşiniz bu aktiviteye katılmak istiyorsa ne gelir ki elinizden?

Diyelim sizin baskınız sonucu gitmedi. Bu size bir fayda sağlamaz. Önemli olan beraber severek yapabileceğiniz bir şeyi yapabilmeniz .. Anladığım kadarı ile böyle birşey eşiniz acısından mümkün değil o halde aktiviteler ayrı ayrı planlanacak.

Ben sizi anlıyorum sürekli çocukla mesai yapan sizsiniz. Araba da yokmuş. Ancak zorla da güzellik olmaz.

Belki büyüklerden birine düzenli olarak çocuğu bırakıp bir hobi kursuna vs katılmak çareniz olabilir.

Aslında sizin yerinizde olsam çoçuğum biraz büyüyünce çalışırdım. Çünkü bu zihniyetteki eşle zor.

Oglunu bırakamaz misin bir gunlugune annene filan ? Bu esleriniz niye sizide arkadas ortamina goturmuyor ? Benimde esimin arkadaslari var.Esim hep benide goturur.Zaten arkadaslari beni ayirmaz davet ederken.Bunlar ne bicim evlilik

yapamiorm iste o direksiyonu tutunca annem gelio aklıma kullanamiorm ama taksiyle veya otobusle idar ediom napim annem olunca yaraladıgm atlatamiorm

yapamiorm iste o direksiyonu tutunca annem gelio aklıma kullanamiorm ama taksiyle veya otobusle idar ediom napim annem olunca yaraladıgm atlatamiorm
Bir sekilde yenersin nolacak, o kadar zor degil araba kullanan herkesin basina birseyler gelebilir yani bunda abartacak birsey yok
Alin arabanizi cikin gidin gezin madem kocada is yok, o da gitsin arkadaslariyla mangal mi yakacak kuzu mu cevirecek

Oglunu bırakamaz misin bir gunlugune annene filan ? Bu esleriniz niye sizide arkadas ortamina goturmuyor ? Benimde esimin arkadaslari var.Esim hep benide goturur.Zaten arkadaslari beni ayirmaz davet ederken.Bunlar ne bicim evlilik
yok eşim le arkadas ortaminda hep beraber gideriz hic götürmemezlik yapmadi ama bu ilk ve zaten o arkadaslarıda eşleri götürmeyelm deyince eşimde tamm demis 40 yilda bi iste

Konu sahibi anlattıklarında duygusallıkla yanlı yazmıyorsan artık eşinin sırf senle gezmemek için izin kullanmadığını düşüneceğim.

Evliliğiniz, karı koca ilişkiniz herşey yolunda mı?

Bu noktada sizin derdiniz gezmek değil cok daha ciddi.

erkek erkege daha farkli oluyomuş işte neyse farkı işte simdide gitmicem mutlu ol diye mesaj atmıs bide trip atıyo bana yaa dövemmi sevemmi:)

Yaptığınız hiç güzel bir şey değil bence
Hayat imkanlara göre yaşanıyor, o da sürekli arkadaşlarıyla Uludağ'a gidip sizi evde bırakmıyor değil mi ?
O kadar hatırı yok mu eşinizin, nolur bir gün gidip kafasını dağıtsa, hemen benimde ihtiyacım var diye kavga çıkarmak doğru mu ? Siz de sıkılmakta haklısınız, kendinizce küçük planlar yapın, alın oğlunuzu gidin bir yerlere bu kadar büyütecek bir şey yok. Eşin yeri başka arkadaşın yeri başka, kırk yılda bir biraz deşarj olsa bunun size dönüşü daha olumlu olur. Şimdi ne olacak ? Hem arkadaşlarıyla gidemeyen hem de sizin tarafınızdan bir sürü laf işiten eşinizden pozitif bir davranış görebilecek misiniz ?

Neden eşler göürülmez anlamam acaba bayanların görmemesi gereken bir durum mu var diye düşünürüm hep ve çok karşıyım böyle organizasyonlara

tam anlatamio olabilirim evet iliskimiz iyi bi sorunumuz kv ydi onlada 1 yıldır görüşmüyoruz daha iyiyz ama esimin yoğun işi dolayısızla biz gezemioruz hep evdeyiz yeri gelio bi ay çıkmadıģımz oluyo e buda beni çok etkiliyo bende istiyorum herkes gibi eşimle gezmeyi sorun bu

galiba ben fazla abarttım hem cok çalışıyo yoruluyo oda bide ben dır dır edince onunda morslini bozdum.hem sürekli değil hatta 3 yıldır evliyiz ilk kez gitmek istedi bende istemedm iste size hak verdim ben böyle düsünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…