eşim günü birlik uludaga mangala gidecekmiş:(

Gercekten eşin kasıtlı olarak senden uzak durmuyorsa, evliliğiniz normalde yolunda gidiyorsa evet abartıyorsun konu sahibi ve lütfen bu yorumu kulağına küpe yap.

Neden eşler göürülmez anlamam acaba bayanların görmemesi gereken bir durum mu var diye düşünürüm hep ve çok karşıyım böyle organizasyonlara
Kadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmez

mangal yapacak yer mi kalmamışta taa uludağa mangala gidiyo çok saçma ayrıca eşiniz bana biraz bencil geldi

Kadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmez
Bende şu an yorumlari okuyunca ne kadar bencilce davrandığımı anladim ve eşim gitmem desede gitmesi için ısrar edicem bi de kalbini kırdım yaa yani çocukça davrandım biraz sonuçta 3 yıl hiç gezmemis bi adam hergün evinde tamam beraber de cok az gezebiliyoruz ama düsünunce hatali oldugumu anladım

hmm bak ben bu deteylar görmemiştim 3 yıl yani sabır taşı olsa çatlar

Gezmeye vakit bulmus. Bence böyle organizasyonlar eşli olmalı. Eşlerin ailesi de davet edilmeli. Sana vakit ayırmayana sen dil dökme bence.

bence birakin gitsin adam ya..
sonra eve daha mutlu doner,onumuzdeki haftada sizi biyerlere goturur

Sana da vakit ayirmali kendisine de canim
Evlilik sonucta esaret degildir, senin de ayri vakit gecirmen lazim onun da kendisine ozel zamanlari olMali, aksi durumda evlilik cekilmez bir hal aliyor

bence birakin gitsin adam ya..
sonra eve daha mutlu doner,onumuzdeki haftada sizi biyerlere goturur
Evli bir erkek için bu denli aktiveler hiç hoş değil yollamayın beraber gidin

aman nefes aldirmayin bogun adamlari,makina ya bunlar calisir uretir kazanir arizalanmaz,
oturdugunuz yerde can sikintisi nedir yaa..
sonrada dertler dertlerr..kocami yazisirken yakaladim,birimi var vsvsss...

Bence karı kocanın birbirlerinden farklı bireylerle zaman geçirmeleri gerek.
Kadınlar dışarda bir kahve içleşm, gün yapalım, alışverişe çıkalım şeklinde bunu yapıyor.
Erkeklerde de maç yapma ya da izleme, haftasonu mangal yapma ya da balık tutma şeklinde oluyor bu.
Normal ve olması gereken bir şey bu.
Evlilik 7/24 bir arada olmak değildir. Psikolojik olarak hem erkeğin hem de kadının deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Bunun en iyi yolu da bu.
Gider gelir dert etmeyin. Kafasını dağıtsın bırakın.

Zaten bende şu an ne kadar sacmaladigimin farkina vardim ya biri dese bana bunu bende sizin gibi yorum yapardim ama işte kendim olunca uçtum bi an

Zaten bende şu an ne kadar sacmaladigimin farkina vardim ya biri dese bana bunu bende sizin gibi yorum yapardim ama işte kendim olunca uçtum bi an

Uçmayın.
Normal olan bu zaten. Adam pavyona gitmiyor ki mangala gidiyor. Gitsin gülsün eğlensin ki sinirini stresini atsın. Hep beraber olunca kavga gürültü çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…