- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi KaPrisLiPazen
-
Gercekten eşin kasıtlı olarak senden uzak durmuyorsa, evliliğiniz normalde yolunda gidiyorsa evet abartıyorsun konu sahibi ve lütfen bu yorumu kulağına küpe yap.Yaptığınız hiç güzel bir şey değil bence
Hayat imkanlara göre yaşanıyor, o da sürekli arkadaşlarıyla Uludağ'a gidip sizi evde bırakmıyor değil mi ?
O kadar hatırı yok mu eşinizin, nolur bir gün gidip kafasını dağıtsa, hemen benimde ihtiyacım var diye kavga çıkarmak doğru mu ? Siz de sıkılmakta haklısınız, kendinizce küçük planlar yapın, alın oğlunuzu gidin bir yerlere bu kadar büyütecek bir şey yok. Eşin yeri başka arkadaşın yeri başka, kırk yılda bir biraz deşarj olsa bunun size dönüşü daha olumlu olur. Şimdi ne olacak ? Hem arkadaşlarıyla gidemeyen hem de sizin tarafınızdan bir sürü laf işiten eşinizden pozitif bir davranış görebilecek misiniz ?
Kadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmezNeden eşler göürülmez anlamam acaba bayanların görmemesi gereken bir durum mu var diye düşünürüm hep ve çok karşıyım böyle organizasyonlara
mangal yapacak yer mi kalmamışta taa uludağa mangala gidiyo çok saçma ayrıca eşiniz bana biraz bencil geldiMerhaba kk uyeleri
kısaca anlatayim eşimin kendi işi var bi de yaninda calisani var calisani haftada 1 izin veriyo fakat kendisi hiç izin kullanamio ve biz o yüzden cok gezemiyoruz malesef haftada bazen 2 haftada iş çıkışı avm den başka gidebilecgmz yer yok vakit yok çünkü
esiminde bi arkadasi 6'7 kişiyi size uludaga mabgala gotureyim günü birlik demis esimde var sabah bana soyledi aslında gitsin kizmam gitmesine çünkü kendisininde sosyal hayati yok is ve ev arasinda mekik döküyor
ama bende kizdim gitme dedim madem 1 gun işi bırakabileceksin bizi gotür biyere biz oglumla evde patladik sıkılmadktn biliyosun dedim ama o danasil gidelim arabamz yokki otobüs le gidip gelsek vakit gececek yine 2 saat gezcz dedi e hakli da ama baya tepki verdim ben tartistik işe giderken de öpmedim git arkadslarn öpsün falan ters davrandım
ya ne yapsam bilemedm şimdi bi yanım gitsin adama bi gün eziyet cektirme diyo bi yanimda madem öyle bi gün gidebilecek beraber gitmeliyiz dio
uzun oldu kusura bakmayın küsüz şimdi napmaliyim hatalimiyım fikir verin cokmu tepki verdim acaba
E oda ayri bi zevk karda mangal dahabi güzel olurmangal yapacak yer mi kalmamışta taa uludağa mangala gidiyo çok saçma ayrıca eşiniz bana biraz bencil geldi
orası öylede yinede bencilce geliyo bana bilemiyorumE oda ayri bi zevk karda mangal dahabi güzel olur
Bende şu an yorumlari okuyunca ne kadar bencilce davrandığımı anladim ve eşim gitmem desede gitmesi için ısrar edicem bi de kalbini kırdım yaa yani çocukça davrandım biraz sonuçta 3 yıl hiç gezmemis bi adam hergün evinde tamam beraber de cok az gezebiliyoruz ama düsünunce hatali oldugumu anladımKadinlar da kendi aralarinda bulusup birseyler yapabiliyorlar neticede degil mi? Biz de onlari her yere goturmuyoruz, ayri ayri da takilmak gerekiyor, evlilik yapisik ikiz olmayi gerektirmez
Banada öyle geldi madem bi gün cikabileceksin benle neden gitmiyosun diye üzüldüm üzdum abarttım hemorası öylede yinede bencilce geliyo bana bilemiyorum
hmm bak ben bu deteylar görmemiştim 3 yıl yani sabır taşı olsa çatlarBende şu an yorumlari okuyunca ne kadar bencilce davrandığımı anladim ve eşim gitmem desede gitmesi için ısrar edicem bi de kalbini kırdım yaa yani çocukça davrandım biraz sonuçta 3 yıl hiç gezmemis bi adam hergün evinde tamam beraber de cok az gezebiliyoruz ama düsünunce hatali oldugumu anladım
Merhaba kk uyeleri
kısaca anlatayim eşimin kendi işi var bi de yaninda calisani var calisani haftada 1 izin veriyo fakat kendisi hiç izin kullanamio ve biz o yüzden cok gezemiyoruz malesef haftada bazen 2 haftada iş çıkışı avm den başka gidebilecgmz yer yok vakit yok çünkü
esiminde bi arkadasi 6'7 kişiyi size uludaga mabgala gotureyim günü birlik demis esimde var sabah bana soyledi aslında gitsin kizmam gitmesine çünkü kendisininde sosyal hayati yok is ve ev arasinda mekik döküyor
ama bende kizdim gitme dedim madem 1 gun işi bırakabileceksin bizi gotür biyere biz oglumla evde patladik sıkılmadktn biliyosun dedim ama o danasil gidelim arabamz yokki otobüs le gidip gelsek vakit gececek yine 2 saat gezcz dedi e hakli da ama baya tepki verdim ben tartistik işe giderken de öpmedim git arkadslarn öpsün falan ters davrandım
ya ne yapsam bilemedm şimdi bi yanım gitsin adama bi gün eziyet cektirme diyo bi yanimda madem öyle bi gün gidebilecek beraber gitmeliyiz dio
uzun oldu kusura bakmayın küsüz şimdi napmaliyim hatalimiyım fikir verin cokmu tepki verdim acaba
Sana da vakit ayirmali kendisine de canimBende şu an yorumlari okuyunca ne kadar bencilce davrandığımı anladim ve eşim gitmem desede gitmesi için ısrar edicem bi de kalbini kırdım yaa yani çocukça davrandım biraz sonuçta 3 yıl hiç gezmemis bi adam hergün evinde tamam beraber de cok az gezebiliyoruz ama düsünunce hatali oldugumu anladım
Evli bir erkek için bu denli aktiveler hiç hoş değil yollamayın beraber gidinbence birakin gitsin adam ya..
sonra eve daha mutlu doner,onumuzdeki haftada sizi biyerlere goturur
bu ne ya kaç yaşındasınız ?git arkadslarn öpsün falan ters davrandım
Zaten bende şu an ne kadar sacmaladigimin farkina vardim ya biri dese bana bunu bende sizin gibi yorum yapardim ama işte kendim olunca uçtum bi anBence karı kocanın birbirlerinden farklı bireylerle zaman geçirmeleri gerek.
Kadınlar dışarda bir kahve içleşm, gün yapalım, alışverişe çıkalım şeklinde bunu yapıyor.
Erkeklerde de maç yapma ya da izleme, haftasonu mangal yapma ya da balık tutma şeklinde oluyor bu.
Normal ve olması gereken bir şey bu.
Evlilik 7/24 bir arada olmak değildir. Psikolojik olarak hem erkeğin hem de kadının deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Bunun en iyi yolu da bu.
Gider gelir dert etmeyin. Kafasını dağıtsın bırakın.
Zaten bende şu an ne kadar sacmaladigimin farkina vardim ya biri dese bana bunu bende sizin gibi yorum yapardim ama işte kendim olunca uçtum bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?