- 13 Ocak 2021
- 23
- 11
- 38
- 33
- Konu Sahibi Defnelignler
İlk defa böyle bir platformda bir sorunumdan bahsetmek istiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım. 3buçuk yıllık evliyiz. 2buçuk yaşında bi kızım var. Lanet olası haftasonu yasaklarının başladığı günden beri eşimi haftada 2 gün idare etmek zorunda kalmaya başladım. Sabah 10da bi oturuyor oyuna arada ihtiyaç ve yemek hariç kalkıp yüzümüze bile bakmıyor kızımla. Ben mi abartıyorum yoksa o mu bokunu çıkarıyo anlamıyorum. İki ucu boklu değnek oldu benim için. Bu sorunu yaşayanlar neler yaptı paylaşırsa sevinirim

olan bana oluyor kırılan üzülen ben bu lbenimle ilgilenmiyor çocuğu da vardi  artık ümidimi kestim üzerinde durmadım düzelmedi işe gider gelirdi hop bilgisayar başına koşardı öbür günün sabahina kadar saat 7 oldumu ben kalkar kahvslti kurmaya o hala odada  oyun oynuo
olan bana oluyor kırılan üzülen ben bu lbenimle ilgilenmiyor çocuğu da vardi  artık ümidimi kestim üzerinde durmadım düzelmedi işe gider gelirdi hop bilgisayar başına koşardı öbür günün sabahina kadar saat 7 oldumu ben kalkar kahvslti kurmaya o hala odada  oyun oynuo