- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.500
- 48
- 32
- Konu Sahibi Defnelignler
-
Boş bacım anlamazlar olan bize oluoBunları tokat manyağı yapmak lazım nasıl üzüldüğümüzü görmüyorlar☺
10 gün ne ya. Bizim 3 ay aynı evin içinde ilişkiye girmediğimiz oldu. Çok üzüldüm çok ağladım olan bana oluyor. Takmak istemiyorum artıkBenim eşim de 6 yıldır öyle bekarken de öyleymiş çok kavga ettik birbirimizi yedik sırf bu konu yüzünden evden bile kovuldum karismacsksin dedi karışırsan baba evine git dedi çok saçma boş işler eblieri annesi baş edemediler yıllarca öyle bağımlı kaldı artık bende alıştımolan bana oluyor kırılan üzülen ben bu lbenimle ilgilenmiyor çocuğu da vardi artık ümidimi kestim üzerinde durmadım düzelmedi işe gider gelirdi hop bilgisayar başına koşardı öbür günün sabahina kadar saat 7 oldumu ben kalkar kahvslti kurmaya o hala odada oyun oynuo 10 günde 1 ilişkiye girdiğimiz oluyordu annesine söyledim annesi kızdı oğlum yapma dinlen ise gidiyorsun internet faturan elektrik fsturan çok geliyor diye dinlemiyor du en son son 1 yıl bıraktı araverdi iş güç başka birşey yerectasinma derken düzen karıştı ama işler yerine girince tekrar başlacsk şuan telden papci oynuo oda can sıkıntısından çocuklarda olunca onlarla beraber lgileniyor vakit geçiriyor zaman yaş geçtikçe biraz düzelme oldu ailemizde büyüdü. Sorumluk aldı çok iğrenç bir durm
Ne cesaret helal olsunAbartmiyorsun.
Geçenlerde farklı versiyonunu yaşadım.haklisiniz.
Arkadasimin biri de ufak çaplı cinnet geçirip bilgisayari kırdı yillarin birikimi.
Vallahi takmayın onu gormemezlikten gelin yemeğinizi yapın yiyin sofraya da csgirmayin yatın bosverin lanet olsun bu oyunları bilgisayar i çıkaranlara10 gün ne ya. Bizim 3 ay aynı evin içinde ilişkiye girmediğimiz oldu. Çok üzüldüm çok ağladım olan bana oluyor. Takmak istemiyorum artık
Öyle diyosunuz ama ben hep yemek hazır bekledim. Çünkü kızım yiyo yemekten mecburum yapmaya. Bi de annem babam boşandığı için sonu boşanmaya gider diye de korkuyorum ve işte kendim hastalık sahibi oluyorum. Eşim avukat bu arada. Neyin ne olduğunu da bildiğinden sinirlensemde susmakta buluyorum çareyi
Vallahi takmayın onu gormemezlikten gelin yemeğinizi yapın yiyin sofraya da csgirmayin yatın bosverin lanet olsun bu oyunları bilgisayar i ciksrsnlsrs10 gün ne ya. Bizim 3 ay aynı evin içinde ilişkiye girmediğimiz oldu. Çok üzüldüm çok ağladım olan bana oluyor. Takmak istemiyorum artık
Birde avukat bosanmak isteseniz hazır bekler presedur kağıt falan işiniz zor birde okumuş eğitimliÖyle diyosunuz ama ben hep yemek hazır bekledim. Çünkü kızım yiyo yemekten mecburum yapmaya. Bi de annem babam boşandığı için sonu boşanmaya gider diye de korkuyorum ve işte kendim hastalık sahibi oluyorum. Eşim avukat bu arada. Neyin ne olduğunu da bildiğinden sinirlensemde susmakta buluyorum çareyi
Bacim benim esimde bir ara oyleydi ramazanda calismiyorlardi bir oturuyorlardi arkadaslariyla sahuru yeyip uyuyana kadar uyanip ordan geri basliyorlardi iftara kadar ilk baslarda cildiriyordum sonra farkettimki kendimi yoruyorum o oynadikca takmadim arkadaslarimla konustum felan derken baktim kendi kendine birakti oynamiyor artik takma benceİlk defa böyle bir platformda bir sorunumdan bahsetmek istiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım. 3buçuk yıllık evliyiz. 2buçuk yaşında bi kızım var. Lanet olası haftasonu yasaklarının başladığı günden beri eşimi haftada 2 gün idare etmek zorunda kalmaya başladım. Sabah 10da bi oturuyor oyuna arada ihtiyaç ve yemek hariç kalkıp yüzümüze bile bakmıyor kızımla. Ben mi abartıyorum yoksa o mu bokunu çıkarıyo anlamıyorum. İki ucu boklu değnek oldu benim için. Bu sorunu yaşayanlar neler yaptı paylaşırsa sevinirim
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Onunla ilk evlendiğimiz zamanlarda birlikte geçiremediğimiz vakitleri(ona göre o zamanlar öyle düşünememiş) de düşündükçe ömrümü gençliğimi heba mı etmeliyim yoksa inceldiği yerden mi kopsun bilmiyorum. Takmamazlık yapamıyorumVallahi takmayın onu gormemezlikten gelin yemeğinizi yapın yiyin sofraya da csgirmayin yatın bosverin lanet olsun bu oyunları bilgisayar i ciksrsnlsrs
Birde avukat bosanmak isteseniz hazır bekler presedur kağıt falan işiniz zor birde okumuş eğitimli
Basit telefonu alıp yere geçirmek, 500 tutuyor masrafı elinizi korkak alıştırmayın, denendi.İlk defa böyle bir platformda bir sorunumdan bahsetmek istiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım. 3buçuk yıllık evliyiz. 2buçuk yaşında bi kızım var. Lanet olası haftasonu yasaklarının başladığı günden beri eşimi haftada 2 gün idare etmek zorunda kalmaya başladım. Sabah 10da bi oturuyor oyuna arada ihtiyaç ve yemek hariç kalkıp yüzümüze bile bakmıyor kızımla. Ben mi abartıyorum yoksa o mu bokunu çıkarıyo anlamıyorum. İki ucu boklu değnek oldu benim için. Bu sorunu yaşayanlar neler yaptı paylaşırsa sevinirim
Ayrılmak isteseniz bile zor arada çocuk var anne babanız da ayrılmış eşiniz herturlu kendini haklı çıkarır olan çocuğa olur bosansaniz çocuğun masrsfiyla ilgilenir mi nafaka verir mi bilemeyiz kurnaz çıkar avukat ya sonuçta işini iyi bilir sizinki benimkinden zor 3 ay birşey yok aranızda ilgi yok çocukla da ilgilenme yok bu korona in bitecegide yok yani sizi çok uzun zaman bekliyor nasıl sabredeceksiniz Alllah yardımcın olsunaşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Onunla ilk evlendiğimiz zamanlarda birlikte geçiremediğimiz vakitleri(ona göre o zamanlar öyle düşünememiş) de düşündükçe ömrümü gençliğimi heba mı etmeliyim yoksa inceldiği yerden mi kopsun bilmiyorum. Takmamazlık yapamıyorum
Nizde o da
Bunları tokat manyağı yapmak lazım nasıl üzüldüğümüzü görmüyorlarCocuk harici benim hayatim bu, ben de bir kenara cekileyim de yorumlari okuyayim bari. Benimki bir de oyun oynamadigi zamanlarda oyun videolari izliyor.
Canım yaşadıkların üzücü fakat şu yaşadığın olayları değerlendirirken mantığınla hareket et neler yapmak lazım diye. duygusal tepkiler hastalıkları başlatır eşlerimizin bizi farkedip değer vermeleri çok mutluluk verici tabiki ama şunu unutma sen zaten çok değerli ve önemlisin bunu hatırla ve buna kendin inanÖyle diyosunuz ama ben hep yemek hazır bekledim. Çünkü kızım yiyo yemekten mecburum yapmaya. Bi de annem babam boşandığı için sonu boşanmaya gider diye de korkuyorum ve işte kendim hastalık sahibi oluyorum. Eşim avukat bu arada. Neyin ne olduğunu da bildiğinden sinirlensemde susmakta buluyorum çareyi
Benimde:) hoşgeldin bacım aramızaİlk defa böyle bir platformda bir sorunumdan bahsetmek istiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım. 3buçuk yıllık evliyiz. 2buçuk yaşında bi kızım var. Lanet olası haftasonu yasaklarının başladığı günden beri eşimi haftada 2 gün idare etmek zorunda kalmaya başladım. Sabah 10da bi oturuyor oyuna arada ihtiyaç ve yemek hariç kalkıp yüzümüze bile bakmıyor kızımla. Ben mi abartıyorum yoksa o mu bokunu çıkarıyo anlamıyorum. İki ucu boklu değnek oldu benim için. Bu sorunu yaşayanlar neler yaptı paylaşırsa sevinirim
Aynı demekki bunlar. Ben hiç takmıyorum. Bende resim yapıyorum temizlik yemek derken vakit geçiyor. Spor yapıyorum. Ama çocuk yok . Olsa ilgilenmesi gerekirdi. Ev işlerine yardım etmesin diyorum çünkü yaptığının üzerine ben yine yapmak istiyorum. Bazen bi bağırıyorum çıkıyor oyundan. Bi film izliyoruz zar zor hemen geri bitince oyuna giriyorBenmkide aynı. Ya izliyor ya oynuyor
Adam kafasini kiracagini sanmis sadece bilgisayarla kalınca rahatlama gelmiş.Ne cesaret helal olsun
Çocuk var hemde bilgisayardan canlı derse giriyordu. Bilgisayari kırıp rahatlariktan sonra cocugun canlı dersi var kalk git bi tane bilgisayar al demis adam korkusundan gik demeden bilgisaysr almaya gitmis.Eline saglik. Zannederim bende öyle yapardim..helede cocuk varsa
Çocuk var hemde bilgisayardan canlı derse giriyordu. Bilgisayari kırıp rahatlariktan sonra cocugun canlı dersi var kalk git bi tane bilgisayar al demis adam korkusundan gik demeden bilgisaysr almaya gitmis.
Aslında o keserle kendisine saldiracagini sanmis sadece bilgisayarı kırınca korkudan kalakalmis
Eşimle yeni evliyken daha çocuklar yokken o da bilgisayar oyunu oynamaya falan başladı ben sesimi çıkarmadıkça bokunu çıkardı gece ikiye kadar falan oynamalar.. Bir gün rencide olsun, ailesinin yanında hem kendine gelsin diye bi bağırdım bi çağırdım buna yeter diyeİlk defa böyle bir platformda bir sorunumdan bahsetmek istiyorum artık ne diyeceğimi şaşırdım. 3buçuk yıllık evliyiz. 2buçuk yaşında bi kızım var. Lanet olası haftasonu yasaklarının başladığı günden beri eşimi haftada 2 gün idare etmek zorunda kalmaya başladım. Sabah 10da bi oturuyor oyuna arada ihtiyaç ve yemek hariç kalkıp yüzümüze bile bakmıyor kızımla. Ben mi abartıyorum yoksa o mu bokunu çıkarıyo anlamıyorum. İki ucu boklu değnek oldu benim için. Bu sorunu yaşayanlar neler yaptı paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?