Eşim günün 14 saatini oyunda geçiriyor

10 gün ne ya. Bizim 3 ay aynı evin içinde ilişkiye girmediğimiz oldu. Çok üzüldüm çok ağladım olan bana oluyor. Takmak istemiyorum artık

10 gün ne ya. Bizim 3 ay aynı evin içinde ilişkiye girmediğimiz oldu. Çok üzüldüm çok ağladım olan bana oluyor. Takmak istemiyorum artık
Vallahi takmayın onu gormemezlikten gelin yemeğinizi yapın yiyin sofraya da csgirmayin yatın bosverin lanet olsun bu oyunları bilgisayar i çıkaranlara

Bosanmaktan korkuyorsunuz da ortada bir eş yok ki. Eşiniz avukat diye neden susmak zorundasınız? Kusurlu taraf belli. Siz çocuğunuza ve kendinize kadar yemek yapıp yersiniz. Ben olsam böyle bir adama yemek yapmazdım net.

Vallahi takmayın onu gormemezlikten gelin yemeğinizi yapın yiyin sofraya da csgirmayin yatın bosverin lanet olsun bu oyunları bilgisayar i ciksrsnlsrs
Birde avukat bosanmak isteseniz hazır bekler presedur kağıt falan işiniz zor birde okumuş eğitimli

Bacim benim esimde bir ara oyleydi ramazanda calismiyorlardi bir oturuyorlardi arkadaslariyla sahuru yeyip uyuyana kadar uyanip ordan geri basliyorlardi iftara kadar ilk baslarda cildiriyordum sonra farkettimki kendimi yoruyorum o oynadikca takmadim arkadaslarimla konustum felan derken baktim kendi kendine birakti oynamiyor artik takma bence

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Onunla ilk evlendiğimiz zamanlarda birlikte geçiremediğimiz vakitleri(ona göre o zamanlar öyle düşünememiş) de düşündükçe ömrümü gençliğimi heba mı etmeliyim yoksa inceldiği yerden mi kopsun bilmiyorum. Takmamazlık yapamıyorum

Basit telefonu alıp yere geçirmek, 500 tutuyor masrafı elinizi korkak alıştırmayın, denendi.

Ayrılmak isteseniz bile zor arada çocuk var anne babanız da ayrılmış eşiniz herturlu kendini haklı çıkarır olan çocuğa olur bosansaniz çocuğun masrsfiyla ilgilenir mi nafaka verir mi bilemeyiz kurnaz çıkar avukat ya sonuçta işini iyi bilir sizinki benimkinden zor 3 ay birşey yok aranızda ilgi yok çocukla da ilgilenme yok bu korona in bitecegide yok yani sizi çok uzun zaman bekliyor nasıl sabredeceksiniz Alllah yardımcın olsun eğer birbirinize karşı ilgi saygı aşk bittiyse yani buna yaşadıkların la beraber eminsen boşan tazminat alcocugunun ihtiyacınıza masrsfinada üstlensin kabul etsin sonra ne hali varsa görsün bilgisayar i ile ona mutluluklar dile başbaşa birak

Degişmez bizde evde oldugu her an maç izliyoruz üstelk kendi takımı olmayanlarıda o bitiyo özet o bitiyo yorum sabır ya sabır çekiyorum alıyorum elime telefonu buralarda dolanıyorum napym değişmyo asla asla asla bıktm kavgada istemiyorum gerçi bzde çock flan yok belki olrsa değişir bilmiyorum bence boşvermeye çalışın üstüne gittkçe oyun daha değerli olcak

Cocuk harici benim hayatim bu, ben de bir kenara cekileyim de yorumlari okuyayim bari. Benimki bir de oyun oynamadigi zamanlarda oyun videolari izliyor.
Bunları tokat manyağı yapmak lazım nasıl üzüldüğümüzü görmüyorlar
Canım yaşadıkların üzücü fakat şu yaşadığın olayları değerlendirirken mantığınla hareket et neler yapmak lazım diye. duygusal tepkiler hastalıkları başlatır eşlerimizin bizi farkedip değer vermeleri çok mutluluk verici tabiki ama şunu unutma sen zaten çok değerli ve önemlisin bunu hatırla ve buna kendin inan

Benimde:) hoşgeldin bacım aramıza

Benmkide aynı. Ya izliyor ya oynuyor
Aynı demekki bunlar. Ben hiç takmıyorum. Bende resim yapıyorum temizlik yemek derken vakit geçiyor. Spor yapıyorum. Ama çocuk yok . Olsa ilgilenmesi gerekirdi. Ev işlerine yardım etmesin diyorum çünkü yaptığının üzerine ben yine yapmak istiyorum. Bazen bi bağırıyorum çıkıyor oyundan. Bi film izliyoruz zar zor hemen geri bitince oyuna giriyor hadi diyorum hoscgaalll dünyadan koptun

Oyun seven ve oynayan bir insan olduğum için mi bilmiyorum ama idare etseniz ne var demek istiyorum.
Hep böyle değilmiş, yasaklar başladığından beri böyleymiş, sizin yükünüz artıyor, evet ama bırakın deşarj olsun. Huzursuzluk çıkarıp kavga etmenizden iyidir.
Ara sayfaları okumadım, hafta içi kocalık ve babalı sorumluluklarını yerine getiriyorsa bırakın oynasın. Saat çok yalnız, ondan haklısınız.

Eline saglik. Zannederim bende öyle yapardim..helede cocuk varsa
Çocuk var hemde bilgisayardan canlı derse giriyordu. Bilgisayari kırıp rahatlariktan sonra cocugun canlı dersi var kalk git bi tane bilgisayar al demis adam korkusundan gik demeden bilgisaysr almaya gitmis.
Aslında o keserle kendisine saldiracagini sanmis sadece bilgisayarı kırınca korkudan kalakalmis

Normalde kirip dökmeye karsiyim, ama kimse, heleki cocuklar bu kadar yok sayilmayi hak etmiyor..benim ogullarim babalarinin anahtarlarini duysalar kapiya kosarlar. O internette onlardan degerli ne olabilir ki

Eşimle yeni evliyken daha çocuklar yokken o da bilgisayar oyunu oynamaya falan başladı ben sesimi çıkarmadıkça bokunu çıkardı gece ikiye kadar falan oynamalar.. Bir gün rencide olsun, ailesinin yanında hem kendine gelsin diye bi bağırdım bi çağırdım buna yeter diyedaha o gün bugündür hiç oyun oynamaz ne bilgisayardan ne telefondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…