hayır kızmazdım cnm..haberim olsa inan kızmazdım..
canım ben gidiş şekline kızıyorum kocaman bi yalan var ortada..eşim neden bana haber vermedi benide götürebilirdi yada ben o filmi eşimle izledim deyip kendide gitmeyebilirdi..seninki tamamen farklı şirketlerde bu tür faaliyetler olabilir eşimin şirketinde de oluyor yılbaşı partileri yemekler filan beraber katlıyoruz yada haberim oluyor
sizi götüremezdi çünkü bir önceki akşam o kızın da gelmesini teklif ettiğinde tepki göstermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam..
eşimle izledim deyip gitmemesi de saçma çünkü ortada kendi aralarında sinemaya gitmeye çalışan eşinize de teklif eden iş arkadaşları yok..tamamen işgüzar bi şekilde eşinize tuhaf davranışlarla yakınlık kuran bi kız var..
gösterdiğiniz tepkiden sonra üstelikte aynı filme gittiğini size söyleyemezdi,izlediğimiz filme neden gidelim diyebilirdin haklı olarak...
yani beni neden götürmedi gibi bi soruyu sormayın,
öyle bi ihtimal bi önceki akşam kaybolmuştu..
daha öncede yorum yaptım kızın tavırları hoş diil..Eşinizin yalan söylemesi insanı sinir krizine sokacak bi durum çünkü ortada hiç bişe yoksa da insanı işkillendirir, ki öyle oldu malesef...
Amaaa! kusura bakmayın yorum adı altında sayfalarca dedektifçilik yapılmış resmen,dul adam da roman karakteri gibi..
Bence ortada sadece eşinizin safça hareket etmiş olması ve YALAN söylemiş olması sorunu var...
altmış küsür sayfa irdelenmiş ama ortada ne bir delil var ne de aldatma...
Yalan konusunu uzun uzun konuşun bence eşinizle, tepkim aldatmış olduğunu düşündüğümden diil yalan söylemene diyin ve bu şekilde bi evliliğin yürümeyeceğini herzaman dürüst olması gerektiğini güzelce anlatın..
bir daha yalanını yakalarsam affetmem diyin...sonra da bu konuyu kapatın bence..
Aldatılma düşüncesini karakedi gibi siz sokmuş oldunuz aranıza..Haklıyken gittikçe haksız duruma düşebilirsiniz...bence artık uzatmayın aldatma konusunu....burdaki en önemli sorun YALAN! ona odaklanın..
kızın akıllı uslu biri olmadığı belli her zaman aklınızın bi köşesinde bulunur..
burda yorumlaşmak hoşunuza gidiyo anladığım kadarıyla ama bu konu bu şekilde çözülmez bence burda diil, eşinizle konuşup bi çözüm bulmalısınız artık..
Son düzenleme: