Bir erkeğin yeri geldiğinde çok saçma düşünebildiği kısmına katılıyorum, hatta çoğu kez düşünemedikleri kısmına.
Yalnız eşiniz bence bu konuda saf değil, tam da kurnaz.
İnsan eşiyle sinemaya giderken, gideceği kimsesi yokmuş diye herhangi bir kız arkadaşını da davet eder mi ya, çok tuhaf geldi bana.
Eğer aralarında özel birşey olsaydı çağırmazdı denilebileceği gibi, sırf aralarında birşey olduğu içinde çağırabilir.
Bu durumun içinde olabilecek bir sürü insan var malesef, hele de eşinle sinemaya gitmişsin, beni neden çağırmadın diye hesap sorabilecek bir kızın
bu durumun içinde olması, yani eşinizle arasında birşey olması şaşırtmaz beni.
Bir de size yalan söyleyip o kızla sinemaya gitmesi affedilecek gibi değil.
Keşke kapıda bekleyip, çıkış hallerini bir görseydiniz, hiç sanmıyorum ki o bahsettikleri beyefendi de yanlarında olsun.
Eşiniz sinemayı yarım bırakıp gelmemiş, mesajınız üzerine paçaları tutuşunca yarım bırakıp gelmiş.
Hiç safça bir düşünceden dolayı bunca yanlışı yaptığını düşünmüyorum şahsen üzgünüm.
Şu saatten sonra güven nasıl tazelenir, eşinize nasıl inanırsınız, sizi neyle nasıl ikna eder, çok zor.
Tek çaresi o sinema çıkışı hallerini görmek olurdu, o da geçmiş.
Eşinizin gerekirse telefon geçmişini filan bir kontrol ettirin bence, belki oradan birşey çıkabilir.