aslında düşündükçe farklı açıdan baktıkça eşiniz yanınıza o kızıda çağırmak istediğine göre bak evliyim mutluyum karım ne güzel mesajıda vermek isteyebilir.. ama ertesi gün işte ne bileyim... başka bişe olsa neden seninle muhattap etmek istesin ortaya çıkacağından korkmazmıydı... çok karışık gerçekten
deşince karmakarışık oluyo evet.ama taşları üst üste getiriyorum potansiyellik olduğu kanısına varıyorum..
esin gercekten cok safmis, yada saf ayagina yatiyo. elin kizi trip atiyo diye esim onu sinemaya götürecek. varmi böyle bisey ya...
bide yalan söyleyerek.
o kizmi /kadinmi neyse artik o kimde elin evli barkli kocasina trip atiyo.
esiniz cok suclu size yalan söyleyerek.
belki o kadin ilgi duyuyo esinize ama esinde istemezse olmaz bisey.
hersey esinde biter.
valla böyle konulari okuyunca kafayi yiyorum resmen, baya bi cellaleniyorum =)
arayip bizimkine catasim geliyo![]()
hersey eş de bitmedi işte bitmesi doğrusuydu ama bitmedi.yapamadı hayır diyemedi ve gitti..bensizliği göze aldı gitti..
yani tek tek o suçlu bu suçlu demek yerine siz eşinize nasıl güvenceksiniz?? her toplantıda acaba diceksiniz her işe gidişinde acaba okadınla ne konuşur diceksinizz ALLAH yardımcın olsunn![]()
evet diyeceğim her gidişinde burnundan getireceğim laf üstüne laf sokacağım hiçbişey eskisi gibi olmayacak işte buna üüzlüorum belkide bu tavırlarımdan sonra kendisi soğuyacak benden..off allahım zamanı geri al hiçbişey yaşanmamış olsun çok çaresizimm..