Seni anlıyorum ama kendini konu sahibinin yerine koysana nasıl sakin olacak.
Bizler de deriz sakin ol arkadaşım alttan alta çöz meseleyi diye ama maalesef
bunu başarmak çok zor böyle bir durumda. Tabii ki kendini hırpalamasın değmez.
Ama kıza sarmak yerine önce eşiyle halletmek zorunda bence. O kız kim ki muhattap
alsın. Onu yaralayan eşinin tutumu diye düşünüyorum.
evet eşim müsade etmeseydi tüm bunlar olurmuydu..banae kızdan eşim değilmi bana yalan söyleyen ?
Ben icimdekini söyleyeyim...Kesinlikle aralarinda birsey var, elektiriklenme, sevgili, hoslanma hangisidir bilmiyorum ama bos degil...Tart düsün, anladigim kadari ile esine mahkum degilsin ( ekonomik olarak), cocukta yok....Bence seni kaybetme korkusu olmayan ama iserindeki kizin üzülmesi ihtimaline bile dayanamayip sana yalan söyleyen ve solugu sinemada alan esine bunun karsiligini misliyle ödet sakin alttan alma...affettikce tepesine cikiyolar insanin bu erkek milleti..
içimden geçen ama inanmakta korktuğum şeyler bunlar..ekonomik olarak hiçbi sorunum yok.evimide aldım arabamıda iyi bi gelirim var..paşa gibi yaşayabilirim bundan sonrası için..o konuda hiçbişey dert etmiyorum.ama ya emeklerim ya hissettiklerim ya düştüğüm durum hazmedemiyorum..
canım ben öyle hissediyor ve düşünüyorum ki o döküm gelmeyecek çünkü o kızla mesajlaşmalar var içinde.yoksa neden getirmesin.gizlediği bir şey senin kızacağın bir şey yoksa hemen getirir hele ki suçlu durumdayken.
gelmeyecekse en büyük ıspatı bu olacak benim için işte..ya gelecek ya bitecek..şuan en ii zaman o dökümü getirmesi için..başka türlü aklanamaz..
O kızla yakınlaş demedim tabii ki o kim ki onu çağırasın konuşasın filan.
Ama ortada büyük sorun var.
Ona bizzat rahatsız olduğunu onla konuşmadan söyleyemezsin.
1 defaya mahsus onla bir araya gelmen lazım.
O zannettiğin gibi basit bir mevzu veya iş arkadaşı değil...
Ona dişini göstermezsen hiç hoş şeyler yok kapıda...![]()
kafam karıştı bu konuda bilmiyorum ne yapacağımı eğer döküm gelmezse sanırım dişimi o kızda görecek..