burda önemli olan senin içinin rahatlamış olması,senin emin olman...eşinle bire bir sen yaşıyorsun,konumalar esnasındaki bakışını duruşunu,genel tavrını sen en iyi şekilde yorumlayabilirsin...güven buz gibidir,bir kere çizildiği zaman izi kalıyor...eminim geç olucaktır,zaman alıcaktır ve inşallah sana tekrarını yaşatmaz..ne kadar çok sevdiğini ve içinin ürpendiğini şu yazdıklarından anlayabiliyorum...bence eşinin o kıza mesafeli olmasından da öte sen kendi varlığını hissettirmelisin ki senden de çekinsin bir daha o kadar rahat olamasın..çok keskin yorumlar yapmayı sevmiyorum, inşallah eski düzeninize dönersiniz
:98:
canım benim içinden ne geliosa keskin de dahi olsa nolur yaz ..yazın arkadaşlar..şuan sağlıklı düşünemiorum çünkü hala kızgınım öfkeliyim.alınmam çünkü hepiniz bana yardımcı olmaya çalışıosunuz bunu biliorum..
evet eşimin duruşundan bakışından dün gece anladım pişmanlığını acı çektiğini korktuğunu..ama hiç yumuşamadım geri adım atmadım ..bi arkadaş dedi ya en sert kartnı aç diye..aynen öle yaptım hep boşanmayı düşündüğümü hissettirdim..ani ziyaretlerim olacak kendimi bi toparlayayım gidecem eşimin işyerine ..hatta kızada gözdağı vermeyi düşünorum belkide beni saf biri olarak görüodur hala..