Bak cnm öncelikle esiyin bütün söyledikleri bahane ve yalan..Bunu anliyoruz...Yani birgün önce siz sinemaya giderken neden sadece o kizda gelsin demis neden dul adamida katmamis mademki dul adamda gitcek sinemaya.. Ben esinizin kizla yanliz gitmis olabilecegini düsünüyorum sinemaya yani dul adam hikaye olabilir..2. si o kiza verdigi taviz o kadar büyükki kiz gelip sitem edebiliyor esini sinemaya götürmüssün diye...Yani bir erkege bir kadin ne hakla esini sinemaya götürmüssün diye sitem edebilir yahu..Demekki bu hakki kiz kendinde buluyor demekki esinizle o samimiyet var..3. sü ise esiniz telefonu actiginda size toplantidayim onun icin tele bakamadim diyor..Yani film sirasinda cebi sessize aldi diyelim yinede titresimden caldigi anlasilir belki eline aldi bakti arayan sensin ve acmadi..Bu bile bir esi cildirtmaya yeter..Yahu belki esiyin basina bir is geldi, belki yangin cikti ne bileyim ama yok o bizim masumu filme götürdü..Yok arkadasim esiyin yaptiginin asla elle tutulur yani yok ..Bunu bilerek bir sans daha ver yani esin o kiza bos degil..Bunu atlatabileceksen sans ver..Iyi düsün..