- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Yazık bu garibana mı arayıp küfür etti eşiniz?zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız
Değil mi çok utanç vericiEşinizin yaptığı ne kadar ayıp, arayıp küfür etmek nedir?
Zaten rahatsız olduğunu da söylemişsiniz, kıskançlık değil başka birşey bu, insanlıktan nasibini çok alamamak.
Gelip sizi tehdit etmesi de cabası.
Sormayın içim içimi yiyor çok üzüldümYazık bu garibana mı arayıp küfür etti eşiniz?
Aslında çocuk iken samimiydik ama onlar başka ile gidince iletilim koptuAbisinin gülü yazmış eğer samimi iseniz bunda bişey yok. Ama hemen takipten çıkarmışsınız rahatsız mı oldunuz yoksa eşiniz görmesin diye mi orasını anlamadım. Adam sizden on yaş büyük ve amcanızın oğlu yani akraba ne varki bunda. Eşiniz birde küfür etmiş ben olsam daha yüzüne bakamam o akrabamın
Adam sizin kuzeniniz. Zekâ geriliği var. Abisinin gülü diye mesaj attı.esiniz de olay çıkardı. Valla sizin gibi kadınlar sayesinde sahipsiz öküz kalmadı ülkede. Benim kocam olsa akşam otelde yatardı. Ne hakla akrabanızla olan iletisiminize karışıyor.Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
Allaha havale edin. En üzülmeyecek kişilerden birini üzmüş eşiniz. Kendi düşünsün girdiği kul hakkınıSormayın içim içimi yiyor çok üzüldüm
Yani bnde onu hazmedemiyorum eşim aramış gayet akllıca konuşuyo dio bideSonucta amca oglun eşin cok terbiyesiz bi de adam hastaymis yani
İnanmıyor kiEşiniz haksız tabii ki. Özel durumunu anlatmışsınız bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?