- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememisler. Eminim kendi ailesindeki tüm kadınlara o gözle bakıyordur bu herif.Cocuk değil eşiniz problemli yazsa ne olacak akraba yahu. Sapik adam sizinki bence hiiic kizmayin sizde onun akraba iliskilerine dikkat edin malum gözü goz degil belli. O çocuğun ailesi arasinda agzina etsin bence terbiyesiz hala koca deyip kim hakli diyorsunuz. Bakırköy'e yollayin esinizi
Oğlak ama ben öküz diyorumYapmaaaa! Haksiz olduğunu çok iyi biliyorsun!!!
Burcu ne bunun?
Ya bni de bu tedirgin ediyorBu kıskançlık mı gerçekten. Bende çok kıskanç bir insanım eşinizin ki başka bişey hastalık boyutunda. İnş size zarar verecek duruma gelmez eşinizin bu sıkıntısı
Offf ya cok despot..... Sabir kaale çok alma zamanla torpuleniyor inşallahOğlak ama ben öküz diyorum
Ya hanımefendi bn eşimin huyunu bildiğim için çıktım zaten görürde sanane gibi ters şeyler yazar da çocuk üzülür diyeSizinde eşinizden kalan yanınız yok adam size mesaj atmış takipten çıkmışsınız hemen .
Adamın kalbini düşünen kimse yok hala ben Ki haklıyım o mu haklı bilmem ne
bulur.UmarımOfff ya cok despot..... Sabir kaale çok alma zamanla torpuleniyor inşallah
Yahu bu eşiniz bu haddi nerden buldu ?Ya hanımefendi bn eşimin huyunu bildiğim için çıktım zaten görürde sanane gibi ters şeyler yazar da çocuk üzülür diye
Ne yaşadın bu kadar öfke duyacak deseydin. Açıklamaya gerek bile yok naber yavrum yazmamış. Abisinin gülü demis. Esine kızabilirsin cok sert erkeksen esinde gerekeni yapar ne bu laubalilik hayret bisey sen ne yapman gerektiğini bilmiyormusun da beyfendi efeleniyor. Hic hos değil ve tabiki haksızŞimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?