Eşim haklı mı??

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememisler. Eminim kendi ailesindeki tüm kadınlara o gözle bakıyordur bu herif.

Eşinizin yaptığını tasvip etmiyorum. Hatta biz de kuzen kardeş sayılır. Ama yıllardır görüşülmeyen evli yeğene ‘dayısının gülü’ yazmak nedir Allah aşkına?
Arayıp küfür etmezdim ama çok sinir olurdum sanırım.

Yapmaaaa! Haksiz olduğunu çok iyi biliyorsun!!!
Burcu ne bunun?

Bu kıskançlık mı gerçekten. Bende çok kıskanç bir insanım eşinizin ki başka bişey hastalık boyutunda. İnş size zarar verecek duruma gelmez eşinizin bu sıkıntısı

Böyle adamları koca diye kolunuza takıyorsunuz ya ne diyeyim sonra kadınlar kocam beni kıskanıyor diye bir de ovunmezler mi... Patolojik vaka resmen. Aman ne bileyim eşiniz haksız deyince ne değişecek ki kk beni ayıpladı dur kendime çeki düzen vereyim demez ki.

Ay su ciftlerin ortak hesap kullanmasi bir bana mi itici geliyo ya. Hasta gibi boyle her seyinizi takip ederseniz boyle olur.
Ayrica esim istedigi kadar kiskanc olsun kuzenimi arayip nasil kufur edebilir. Esiniz de kendi kuzenlerine farkli gozle bakabilecek zihniyette demek ki yoksa abisinin gulu yazisina bukadar sinirlenmezdi.

Sizinde eşinizden kalan yanınız yok adam size mesaj atmış takipten çıkmışsınız hemen .
Adamın kalbini düşünen kimse yok hala ben Ki haklıyım o mu haklı bilmem ne
Ya hanımefendi bn eşimin huyunu bildiğim için çıktım zaten görürde sanane gibi ters şeyler yazar da çocuk üzülür diye

Ya hanımefendi bn eşimin huyunu bildiğim için çıktım zaten görürde sanane gibi ters şeyler yazar da çocuk üzülür diye
Yahu bu eşiniz bu haddi nerden buldu ?
O haddi kuzeniniz vermedi degil mi ? Siz verdiniz. Size böyle davranıyorsa işte görmesin hemen hemen sileyim davranışlarınızin sonucu Bu.

Yok bunun adı kıskanclık degil baska bir sey..
Hastalık mı desem insanlıktan nasibini almamıs mi desem ne desem bilemedim...
Amacanızin hasta oglunu arayıp vay benim esime nasıl abisinin gulu diyen bir adam normal olamaz..

Ne yaşadın bu kadar öfke duyacak deseydin. Açıklamaya gerek bile yok naber yavrum yazmamış. Abisinin gülü demis. Esine kızabilirsin cok sert erkeksen esinde gerekeni yapar ne bu laubalilik hayret bisey sen ne yapman gerektiğini bilmiyormusun da beyfendi efeleniyor. Hic hos değil ve tabiki haksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…