Eşim haklı mı??

Amca oğllarım benim abimdir. Eşim denecek adam onlardan herhangi birini kıskanacak, yetmeyecek bir de arayıp küfür edecek dünyayı dar ederim ona. Evlendiniz diye bütün mülkiyet haklarınızı vermeyin şu adamlara gözünüzü seveyim. Sanki siz yavru kedi adam sahibiniz, bu nedir böyle...

Amca oğllarım benim abimdir. Eşim denecek adam onlardan herhangi birini kıskanacak, yetmeyecek bir de arayıp küfür edecek dünyayı dar ederim ona. Evlendiniz diye bütün mülkiyet haklarınızı vermeyin şu adamlara gözünüzü seveyim. Sanki siz yavru kedi adam sahibiniz, bu nedir böyle...
Yahu bunca şeyden sonra acılan başlık "eşim haklı mi " .. insan neden kendine böyle bir şey yapar :işsiz:

siz niye eşinizin kıskançlığını kabullenip çanak tutuyorsunuz?
o görecek diye siliyorsunuz?
onun yerine bunun normal olduğunu söyleseniz?
kuzen bir de 🤦🏻‍♀️
bayramda birlikte büyüdüğümüz erkek kuzenlerimle görüştük,
bir tanesi, kız anneliği başkaymış, güzelleşmişsin resmen dedi mesela.
ne oldu şimdi 🙄 bunu açıklamam için akıl sağlığında problem olmasına da gerek yok.
açıklamama zaten gerek yok 🤷🏻‍♀️
eşinize diyecek bir şey bulamadım.
kapatın sosyal medya hesaplarınızı hiç değilse başkasının kalbini kırmayın.

Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş 😡
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
Eşinizin zihinsel bir problemi olmadığına emin misiniz?

Kiskanc erkek, mesaji atanin akraba hele ki ozel bir birey oldugunu ogrenince utanip kizarirdi. Kendisine soylendigi halde o kisiyi arayip kufrediyor sizi de sindirmeye calisiyorsa kacin caninizi kurtarin. Bu arada o delikanlinin babasinin sen benim ogluma kufur mu ettin diye bir guzel agzinin burnunun yerini degistirmeyeceginin garantisini mi almis esiniz. Yoksa ailecek hala delikanli oyle bir sey yapmadi dusuncesinde misiniz?

İsterseniz 20 yıldır görüşmeyin sonuçta ‘amca oğlunuz’ herkesin ailesi farklıdır tabi ama benim ailemde bi insan Amca oğluna -kızına -aynı şekilde teyze /hala çocuklarına ‘aşkım -canım’ bile der . Çünkü kardeşten bir farkı yoktur .
Benim eşim beni kuzenimden kıskansa , üstüne bide telefon açıp küfretse aile karışır .
Benim de aşırı midem bulanır :kusmuk:kendi adıma değerlendirdiğimde eşiniz baştan sona haksız . Ama sizin içinde amcanızın oğlundan kıskanması normal ki takipten çıkarmışsınız.
O yüzden bozmayın boşuna huzurunuzu ;)

Eşim böyle bir hareket yapsa eski eşim olma yoluna doğru ilerler. Eşim, hayat arkadaşım demeye utanırım açıkçası.
Buraya gelene kadar neler yapmıştır acaba , neler yapmistirda kocam hakli denilmistir ..

zavallı adama üzüldüm ben sadece .

Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş 😡
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
Karsida ki dişli biri olsaydı eşine yuttururdu o küfürleri. .O da anladı 15- 16 yaş seviyesinde senin yanında kıskanç efe rollerine bürünmüş ..

Ay pabucumun kıskancı :KK53:

Bir de ciddi ciddi haklı mı diye soruyor musunuz? Öncelikle neden ortak hesap? Bunun mantığını hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım neden ikinizin kendine ait özel bir hesabı olması, evlisiniz diye her şey ortak olmak zorunda mı? Yazan adam amcanızın oğlu ayrıca sizden büyük olsun küçük olsun hiçbir önemi yok kuzeniniz yani kuzen demek kardeş demek. Eşiniz ne sebeple olursa olsun kardeşinize küfür etse ne tepki verirsiniz? Kaldı ki siz de ekleyebilirsiniz o da istek atabilirdi ne var bunda sanki yanlış bir şey yapmışsınız gibi bir de silmişsiniz adamı. Zekası geride olsun ileride olsun amcanızın oğlunun size mesaj atmasının ne gibi bir zararı olabilir? Eşiniz kıskanç değil hasta bence acilen gitsin tedavi olsun

Aşk olsun.
Tabi ki eşiniz haklı.

Yanlışlıkla eliniz sürçmüş istek yollamışsınız; adamdaki cüret sen hemeen hal hatır sor. Hatta baktın cevap yok, bir de silinmiş bir daha sor. Yıl 2019 terbiyesiz adam kendisine istek yollayan kuzenine hal hatır sorsun! Karakola filan da şikayet etsin eşiniz bari sapık diye.

Sahi eşiniz hiç dış dünya, iletişim filan haberdar mı?

Olay neresinden tutsan elinde kalıyor. Benim eşim akrabamın yazdığı bir mesaja bu tepkiyi verse sen kuzenlerin için demek böyle sapıkça düşünüyorsun der bide yüzüne tükürürüm.

Kıskançlığı anlarım çünkü bende kıskancım. Ama bu kadarına kıskançlık demeyin artık.
Ama diyelim ki kıskandı. Peki ama kimden? Ne yapacak yani? Hem kuzeniniz hemde zeka geriliği olan biri size ne yapabilir ki?

Back
X