- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
her kadın ilgi ister ama bazı kadınlar sadece kendisiyle ilgilenilsin pohpohlansın isterler .Bu megalomanlıktır. Kocanızı bunaltma ihtimaliniz var mı ?Eğer öyleyse erkeklerin dilinin kemiği olmaz .O raddeye getirmeyin bir daha .Bir de sürekli karnınızdaki bebeği alet etmeyin her tartışmanıza .Bebeğime şu olur bu olur diyerek duygu sömürüsü yapmayın .Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Aynen katılıyorum.Konu sahibi uzun bir konu yazar, guzelim dedi diye millet oraya takar, iyi meslegim var deseona, sunu okudum dese buna.
Kiskancliktan, kompleksten cat diye ortadan ikiye ayrilacaksiniz bir gun.
Simdidide gemide yaralamis kendini kaza ile morluk ve siyrik var bacağında fotosunu göndermiş whatsapa cocuk gibi .sevin falan yazmış bebn allahindan bul demiştim ya senin yüzünden oldu hesabı na getiriyor
Cnm konu nerden nereye geldi gerçekte n saskinm ve uzuntu duyuyorum çünkü kastetmedigim seyleri oyl düşünüyomusum gibi yansıttı bazi arkadaşlar aciklama yapmamda bişeyi ifade etmedi çünkü at gözlüğü takmis durumda lar müthiş bir negatiflik var.ve mevcut durumumla ilgili kirici sözler sarfediyolar bukadar empati yoksun u olmalarına sasiriyorum.kimseyi kırmak hor görmek haddime degil asagilanmak tan dem vuran bir insanin ayni seyi yapmasi ne kadar saçma olur kaldiki konumu buraya kaydirdiklari icinde buyuk bu haksızlık yaptiklari aşikar dilerim benim yaşadıklarımı yasamazlar ne hissetigimi bu şekilde anlamak zorunda kalmazlarobiviyanst: 40114516 .!.:Arkadaşlar bazılarınız üniversite okuyamamış olabilir. Bu sizi mongol yapmaz.
Konu sahibinin demek istediği kesinlikle bu değilken olayı bilhassa "Okudu diye kendini üstün görüyor!" a getirmişsiniz.
İnsanlık ve ahlakın diploması olmuyor ama devletin nazarında bazı yetkilere sahip olmak için o diplomaları almanız lazım.
Olayı bu açıdan ele alırsak evet diplomasız olmak sizin bazı haklarınız olmadığı anlamına gelir. İmza vs... yetkiniz olmaz mesela ama diplomasız olmanız eşinizin size hakaret edebileceği anlamına gelmez.
Ben burada karşı atağa geçen hanımların o hakir gördükleri diplomaya sahip olmadıkları için kendilerini küçük gördüklerini bu nedenle konu sahibine karşı atağa geçtiklerini düşünüyorum.
Üzgünüm ama sizin diplomanız olmamasının suçlusu konu sahibi değil. Kadın nelerle uğraşıyor siz konuyu nereye getirmişsiniz, çok ayıp...
cocugu çok istedim 30 yasındayıdm ve fsh değerlerim yüksek geliyosd beklemek riskli olucaktı oda cok istiyordu ve böyle davrananabileceğini hiç ummadımBence arasira da olsa bu tarz hatalar yapan adamdan çocuk yapilmamali
cnm bütün bunları unutabi,leceğimi hiç sanmıyorum ve unatamam da zaten mümkün değil.cocugu o kdar istediki sokaktaki cocukları gördüğünde anlamlı anlamlı bakıyor sonra kafasını ceviriyordu içi acıyordu olmuyor diye.bunu bu hassas dönemde nasıl yaptı anlamıyorum hiç destek olmadı manevi olarak.Canim erkekler bebek dogana kadar anlamiyo baba olacagini.bebek dogunca aa bu benimmis oluyo.benim adet donemlerimde esimin hormonlari azar.ben gamileyken onun cani biseyler cekerdi.o hasta olurdu ilgi olmuyo yas ilerledikce cocuklar buyudukce anliyolar olgunlasiyolar.ben 2 cocugumu daha kolay egitiyorum.onada siz babaligi ogreteceksiniz.bizler dogustan annelik icimizde var ama erkekler farkli.tabi senin hamilelik hassasliginda var ama kadinlar gucludur bebek dogunca insallah herseyi unutuyosun
bekarmısın evlimisin bilmiyorum ama o kadar kolay olmuyıor bu işler sonra cocugum bana neden ayrıldın diye suçlarsa ne cevap vericem ona diye düşünüyorsun.ama tabiki aklımda var bosanmak böyle devam edemez ama bu sevgiliden ayrılmaya benzemez.İngilizce isletme dilinde konusmayı da denemeliydiniz
Belki bundan olmuyo hani mesleginiz ise yarardi belki.
Mevki,meslek,egitim: hakaret,dayak,aldatilma,siddet gibi seylere hayir etmiyo
Karsinizdaki insanin kıt olmasiyla alakalı
Yani soyle diyebilirim
İsin var egitimlisin git calis bosan ozaman.
Dur ayaklarinin uzerinde.
O egitimin sana ancak bu gucu verir.
eşim okadar değişken ki yarın birgün bana prenses muamelesi yapıp bebeğinide tepesinde gezdirebilecek karakterde.ama ara sıra öyle davranıyor ki kabul edilemez sekilde insanı aşagılayabiliyor aslında iyi yanları kötü yanlarından daha fazla beni düşündüren bu.fakat rencide edilmek cok zor bu da böyle devam edemez herseyin farkındayımöncelikle geçmiş olsun,
bebeğinizin sağlığı ile ilgili sıkıntılar zaten eşinizin de problemlerinin bir parçası olmuyor mu?
sizin çektiğiniz şeyleri yaşamasını söylemenizin bir karşılığı yok bence.
eşinizin tavrını asla onaylamıyorum ancak yeterince yanınızda olmadığını hissettiğiniz ve bunu talep ettiğiniz halde olumsuz yaklaşan birinin tartışma sonrasında kontrolsüzce söyledigi "mongol" kelimesine takılmaktan ziyade genel tavrına bakardım şahsen.
doğumdan sonra bir baba olarak çocuğuyla ilgilenir mi, ona sizin gibi bakıp gezdirir her koşulda ikinizin yanınızda olur mu?
bu sorulara yanıtınız olumsuzsa boşuna ilişkiyi zorlamayın,
şimdi de teksiniz, ayrılınca da öyle olacaksınız zaten.
bu arada eşinizin hakaret amaçlı kullandığı kelime ise size tahammül edemediğini, hatta böyle hassas bir dönemde sizi üzmekten çekinmiyorsa sağlığınızı ve bebeğinizi yeterince düşünmediğini gösteriyor,
bunlar bile yukarıdaki sorumun yanıtı.
bir süre bekleyin sonra ilişkinize bir netlik kazandırın bence.
sıgındıgım yok cnm bebeğe.esime mecburda değilim ama cok yönlü düşünüyorum ve bu bir sevgiliden ayrılmak gibi olmaz.suan bosanmakta var aklımda ama saglıklı düşünüp degerlendirme asamasındayım.Bebeğinin arkasına sığınma ve aç davayı. Bugün sen şu haldeyken bile sana bunları söyleyen yarın öbür gün ne yapar Allah bilir.
bilmiyoırum evlimisin ve bir cocugunuz var mı.beni bilgilendiirirseniz sevinirim.bebeği cok istiyordu fakat beni sonrasında hayak kırıklıgına ugrattıgı dogru.zaten bu davranıslara davam ederse bosanma kaçınılmaz.tabi bakarım çocuguma bu konuda kendime güvenim var allaha sükür.ama haresey maddiyat değil bebeğimi düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.bu nedenle durumumuzu degerlendirme aşamasındayım.emek verdiğin bir evliliği ortada birde bebek varsa bitirmek o kadar kolay değil ama l konusması gercekten kolayBen dava acicam ama bebeğim var kismina takıldım. Kusura bakma boşanmak istiyor ama yapamıyorsan neden diye sorarım? Bebeğin zaten bu adam tarafından kabul görmemiş insan doğacak evladı için bunları diyemez. Diyorsada zaten bi problem olduğunda o sizi terkedicek gibi.meslegin var bakabilirsin çocuğuna. Illa babasi olsun diyosan yazık bebeğine olmasın daha iyi.kizlarimiza bu yüzden okuyun diyoruz böyle adamlara boyun egmesinler diye.ama siz okumussunuzda yinede ezilmek istiyorsunuz.okumusu böyleyse okumamış napsin.adam sizi assagiliyor farkindamisiniz
bekarmısın evlimisin bilmiyorum ama o kadar kolay olmuyıor bu işler sonra cocugum bana neden ayrıldın diye suçlarsa ne cevap vericem ona diye düşünüyorsun.ama tabiki aklımda var bosanmak böyle devam edemez ama bu sevgiliden ayrılmaya benzemez.
eşim okadar değişken ki yarın birgün bana prenses muamelesi yapıp bebeğinide tepesinde gezdirebilecek karakterde.ama ara sıra öyle davranıyor ki kabul edilemez sekilde insanı aşagılayabiliyor aslında iyi yanları kötü yanlarından daha fazla beni düşündüren bu.fakat rencide edilmek cok zor bu da böyle devam edemez herseyin farkındayım
insllah cnm tek temennım bebeğimin iyi olması kötü bir haber almaya gücüm yok allahın gücüne gitmesin hersey allahtan gelir tabi ama kaldırmam gibime geliyorAdam mongol demiş
Kadın da mongol olmadığını tahsil durumunu yazarak anlatmaya çalışmış.
Lise okuyan yada hiç okumayan şöyledir böyledir dememiş ki.
Bence burada kadın olarak takılabileceğimiz tek nokta 4 aylık hamile olan bir bayana eşinin hakareti. Hem de bebeği ile ilgili sıkıntı yaşarken. Allah vicdan versin eşine.
Şu an boşanmayı yada eşini düşünme. Bebeğini düşün. Kendine iyi bak. Sağlığını koru. 3 hafta en güzel şekilde geçer inşallah.
cnm onu bunaltıcak kadar iletişim kurmuyoruz inan yogun zaten gemi mühendisi lkendisi iç bitmiyor iş dinlenme vakitlerindede yorgunluktan uyumak istiyor bizede sınırlı bir vakit kalıyorher kadın ilgi ister ama bazı kadınlar sadece kendisiyle ilgilenilsin pohpohlansın isterler .Bu megalomanlıktır. Kocanızı bunaltma ihtimaliniz var mı ?Eğer öyleyse erkeklerin dilinin kemiği olmaz .O raddeye getirmeyin bir daha .Bir de sürekli karnınızdaki bebeği alet etmeyin her tartışmanıza .Bebeğime şu olur bu olur diyerek duygu sömürüsü yapmayın .
barışma cabalarında arıyor mesaj atıyor ama özür maiyetinde mesajlar yok içimden gelmiyor konusmak cok kırgınım telin ekranında aradığını görünce ağlamak geliyor nasıl yaptın bunları diye.BELLİKİ PİŞMAN KLASİK ŞEYLER.. :) TAKILMA GÜZEL ANNE .
ERKEKLER DUYGUSUZ ZATEN(
ODA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUR.
SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİNİZ Kİ ÇOCUK İSTEDİNİZ
ALLAH VERDİ NE GÜZEL KIRMAYIN BIRBIRINIZI
cok dogru yazmıssın cnm yazdıklarını dikkate alıcam ve uygulamaya çalısıcam umarım işe yarar ama şu süreçte çok çok kırgınım eşime bi süre ayrı kalıp düsünmek istiyorum daha sağlıklı kararlar almak için sakıinşleşmek sart.bebeğimin durumuda bu konuda etkili olucak umarım muayene sonrası iyi haberler alirım bunu için dua ediyorumcocugunuza bir insanı aşagılamanın ne kadar yanlış oldugunu anlatırsanız zamanla babasının karakterini gördükce sizin aranızdaki anlaşmazlıgı da kendisinin görebilecegini düsünüyorum.
sonucta onun saglıklı bir ortamda yetişmesi muhim olan,
sorunlara sahit olmasının yanısıra zamanla kendisi de sürekli psikolojik siddete maruz kalanlar arasında olma olasılıgını gözardı edemezsiniz.
ilk tartısmada elbette ayrılın demiyorum fakat iyi yanları ne kadar olumlu olsa da tüm bunları götüren bir tane kötü özellige de sahip olabilir...
telefondan degil de karsılıklı konusun, davranıslarınıza da hem birlikteliginiz hem de cocugunuz icin karsılıklı olarak simdiden dikkat etmeniz gerektigi, bazı alışkanlıklarını degistirmek zorunda oldugunuzu anlatın.
dayanılmaz noktaya gelmesini beklemek yerine daha fazla gecikmeden çözmeye calısın, olursa olur... olmazsa zaten sonuc belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?