esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

Adam mongol demiş
Kadın da mongol olmadığını tahsil durumunu yazarak anlatmaya çalışmış.
Lise okuyan yada hiç okumayan şöyledir böyledir dememiş ki.

Bence burada kadın olarak takılabileceğimiz tek nokta 4 aylık hamile olan bir bayana eşinin hakareti. Hem de bebeği ile ilgili sıkıntı yaşarken. Allah vicdan versin eşine.

Şu an boşanmayı yada eşini düşünme. Bebeğini düşün. Kendine iyi bak. Sağlığını koru. 3 hafta en güzel şekilde geçer inşallah.

her kadın ilgi ister ama bazı kadınlar sadece kendisiyle ilgilenilsin pohpohlansın isterler .Bu megalomanlıktır. Kocanızı bunaltma ihtimaliniz var mı ?Eğer öyleyse erkeklerin dilinin kemiği olmaz .O raddeye getirmeyin bir daha .Bir de sürekli karnınızdaki bebeği alet etmeyin her tartışmanıza .Bebeğime şu olur bu olur diyerek duygu sömürüsü yapmayın .

Simdidide gemide yaralamis kendini kaza ile morluk ve siyrik var bacağında fotosunu göndermiş whatsapa cocuk gibi .sevin falan yazmış bebn allahindan bul demiştim ya senin yüzünden oldu hesabı na getiriyor

BELLİKİ PİŞMAN KLASİK ŞEYLER.. :) TAKILMA GÜZEL ANNE .
ERKEKLER DUYGUSUZ ZATEN (
ODA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUR.
SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİNİZ Kİ ÇOCUK İSTEDİNİZ
ALLAH VERDİ NE GÜZEL KIRMAYIN BIRBIRINIZI

Canim erkekler bebek dogana kadar anlamiyo baba olacagini.bebek dogunca aa bu benimmis oluyo.benim adet donemlerimde esimin hormonlari azar.ben gamileyken onun cani biseyler cekerdi.o hasta olurdu ilgi olmuyo yas ilerledikce cocuklar buyudukce anliyolar olgunlasiyolar.ben 2 cocugumu daha kolay egitiyorum.onada siz babaligi ogreteceksiniz.bizler dogustan annelik icimizde var ama erkekler farkli.tabi senin hamilelik hassasliginda var ama kadinlar gucludur bebek dogunca insallah herseyi unutuyosun

Cnm konu nerden nereye geldi gerçekte n saskinm ve uzuntu duyuyorum çünkü kastetmedigim seyleri oyl düşünüyomusum gibi yansıttı bazi arkadaşlar aciklama yapmamda bişeyi ifade etmedi çünkü at gözlüğü takmis durumda lar müthiş bir negatiflik var.ve mevcut durumumla ilgili kirici sözler sarfediyolar bukadar empati yoksun u olmalarına sasiriyorum.kimseyi kırmak hor görmek haddime degil asagilanmak tan dem vuran bir insanin ayni seyi yapmasi ne kadar saçma olur kaldiki konumu buraya kaydirdiklari icinde buyuk bu haksızlık yaptiklari aşikar dilerim benim yaşadıklarımı yasamazlar ne hissetigimi bu şekilde anlamak zorunda kalmazlar

cnm bütün bunları unutabi,leceğimi hiç sanmıyorum ve unatamam da zaten mümkün değil.cocugu o kdar istediki sokaktaki cocukları gördüğünde anlamlı anlamlı bakıyor sonra kafasını ceviriyordu içi acıyordu olmuyor diye.bunu bu hassas dönemde nasıl yaptı anlamıyorum hiç destek olmadı manevi olarak.

bekarmısın evlimisin bilmiyorum ama o kadar kolay olmuyıor bu işler sonra cocugum bana neden ayrıldın diye suçlarsa ne cevap vericem ona diye düşünüyorsun.ama tabiki aklımda var bosanmak böyle devam edemez ama bu sevgiliden ayrılmaya benzemez.

eşim okadar değişken ki yarın birgün bana prenses muamelesi yapıp bebeğinide tepesinde gezdirebilecek karakterde.ama ara sıra öyle davranıyor ki kabul edilemez sekilde insanı aşagılayabiliyor aslında iyi yanları kötü yanlarından daha fazla beni düşündüren bu.fakat rencide edilmek cok zor bu da böyle devam edemez herseyin farkındayım

Bebeğinin arkasına sığınma ve aç davayı. Bugün sen şu haldeyken bile sana bunları söyleyen yarın öbür gün ne yapar Allah bilir.
sıgındıgım yok cnm bebeğe.esime mecburda değilim ama cok yönlü düşünüyorum ve bu bir sevgiliden ayrılmak gibi olmaz.suan bosanmakta var aklımda ama saglıklı düşünüp degerlendirme asamasındayım.

bilmiyoırum evlimisin ve bir cocugunuz var mı.beni bilgilendiirirseniz sevinirim.bebeği cok istiyordu fakat beni sonrasında hayak kırıklıgına ugrattıgı dogru.zaten bu davranıslara davam ederse bosanma kaçınılmaz.tabi bakarım çocuguma bu konuda kendime güvenim var allaha sükür.ama haresey maddiyat değil bebeğimi düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.bu nedenle durumumuzu degerlendirme aşamasındayım.emek verdiğin bir evliliği ortada birde bebek varsa bitirmek o kadar kolay değil ama l konusması gercekten kolay

cocugunuza bir insanı aşagılamanın ne kadar yanlış oldugunu anlatırsanız zamanla babasının karakterini gördükce sizin aranızdaki anlaşmazlıgı da kendisinin görebilecegini düsünüyorum.
sonucta onun saglıklı bir ortamda yetişmesi muhim olan,
sorunlara sahit olmasının yanısıra zamanla kendisi de sürekli psikolojik siddete maruz kalanlar arasında olma olasılıgını gözardı edemezsiniz.
ilk tartısmada elbette ayrılın demiyorum fakat iyi yanları ne kadar olumlu olsa da tüm bunları götüren bir tane kötü özellige de sahip olabilir...
telefondan degil de karsılıklı konusun, davranıslarınıza da hem birlikteliginiz hem de cocugunuz icin karsılıklı olarak simdiden dikkat etmeniz gerektigi, bazı alışkanlıklarını degistirmek zorunda oldugunuzu anlatın.
dayanılmaz noktaya gelmesini beklemek yerine daha fazla gecikmeden çözmeye calısın, olursa olur... olmazsa zaten sonuc belli.

insllah cnm tek temennım bebeğimin iyi olması kötü bir haber almaya gücüm yok allahın gücüne gitmesin hersey allahtan gelir tabi ama kaldırmam gibime geliyor

Bebek meselesi fazla büyütülüyor anneler tarafından. Kadına mongol dese "boşan" diyecek kadın olmaz da çocuğa denince hemen boşanmalar havada uçuşuyor.
Ben de takardım ama "senden iyi mongol mu var" der, köpürür, sinirlenirdim o kadar.

cnm onu bunaltıcak kadar iletişim kurmuyoruz inan yogun zaten gemi mühendisi lkendisi iç bitmiyor iş dinlenme vakitlerindede yorgunluktan uyumak istiyor bizede sınırlı bir vakit kalıyor

barışma cabalarında arıyor mesaj atıyor ama özür maiyetinde mesajlar yok içimden gelmiyor konusmak cok kırgınım telin ekranında aradığını görünce ağlamak geliyor nasıl yaptın bunları diye.

cok dogru yazmıssın cnm yazdıklarını dikkate alıcam ve uygulamaya çalısıcam umarım işe yarar ama şu süreçte çok çok kırgınım eşime bi süre ayrı kalıp düsünmek istiyorum daha sağlıklı kararlar almak için sakıinşleşmek sart.bebeğimin durumuda bu konuda etkili olucak umarım muayene sonrası iyi haberler alirım bunu için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…