esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

Ne kadar istediğimizi anlatsanam duygulanirdin o adam gitti bambaşka biri var karşımda simdi
erkekler çeşit çeşit bende çocuk doğurup göreceğim.kimisi yüzük takana kadar,kimisi imza atana kadar,kimisi gerdek gecesine kadar,kimisi de hamile kalıp doğurana kadar diğer yüzlerini göstermiyor gibi bunun için bile başlık atılır kocanız ne zamandan sonra değişti birde anket şıkları olsa tam olur.

SENİNDE esimden hicbir farkin yok birde bayansin okumadan yargiladigina gore daha fazla soylenecek sozde yok.lutfen zahmet edip yazmayın okumayinda

Bazı yanlışlar doğruları götürüyor malesef.İnsanları aşağılayıp kendinizi yüceltmeyi kesin.

:-( k 43 gunluk bir bebeğim var ' ve dokuz ayay boyunca sözlü hakarete ve şiddete maruz kaldim
Çok zor bilirim. Bunu tekrarlamasina asla izinverme sen hicbisey olmamis gibi affedersen devami gelir . bboşanmak şuan değil belki oda bi boşlukla söylemiştir bunu senin anlamdan lazim. Esin sonuçta tanimissindir. Sana tavsiyem kirginligini ve ne hissediyosan sonuna kadar belli et. Yoksa ufak ufak başlayan bu hakaretler cogalip igrenclesiyor :'(

Dogru canim hepsi icin ayni sey soylenemez ama geneli oyle.turk erkeğin in ataerkil yapisi var.kadini sahipleniyor ve cantada keklik muamelesi yapiyolar oyuzden.ama artik boyle surmeyecegini görmesini sagliycam

Evt cnm haklisin senin durumunada uzuldum beni iyi anliyorsundur ana şanslı sin ki bebegini sagsaglim kucağına alabilmissin.en onemlisi bu.bi sure mahrum birakicam ilgimden ve sevgimden tabi ne kadar etkili olur umrunda olurmu bilmiyorum

anlik bir sinirle soylenmis lafmis gibi geldi bana. sakinlesince ozur dilrmrk gonlunuzu almak icin arar zannediyotum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu

Hayir o da fayda etmiyor. Sahada kotu oluyor hatta . ve çok iyi anliyolar yapmaya calistiklarimizi tepkini belli ederek konuş ve ona bir daha boyle olursa duygularinin zarar görüp onuda etkileyeceğini şöyle . sevgi varsa arada ince düşünürve saygisiyla bbunu bidaha tekrarlamaz ama ikincisi olursa sen sakin kabullenme. Bebegine de Rabbim şifa versin. Onun iyiliğiiiçin kendine iyi bak ve moralini yuksek tut ihtiyacin olan bu .

Esin sana iyi gelirse ve ilgilenirse iyi olacagini düşünme bu benim bebeğimve onun bana iihtiyacı var de . yaz önemli olan yuksek moralllllllllllll bunu unutmaaaa.

anlik bir sinirle soylenmis lafmis gibi geldi bana. sakinlesince ozur dilrmrk gonlunuzu almak icin arar zannediyotum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu
cnm hala kaba saba sözler ediyor whatsaptan aklı sıra özürdilemeden kontak kurup atısıp sonrada barışma cabalarında ama yemiyorum özür diliycek ve pişman olucak yoksa konusmuycam onunla

saol cnm haklısın bazı seyleri görmezden geldim ama tepeme çıktı bu bardağı tasıran son damla oldu uzagız buyutmeyeyim dedim kendini birsey sandı inceldiği yerden kopsun diyorum artık .bebeğim saglıklı olsunda ben iyi olurum

Dogru canim hepsi icin ayni sey soylenemez ama geneli oyle.turk erkeğin in ataerkil yapisi var.kadini sahipleniyor ve cantada keklik muamelesi yapiyolar oyuzden.ama artik boyle surmeyecegini görmesini sagliycam
sanki sonradan öküz olmak için insan üstü çaba veriyorlar ben bu kısmını anlamış değilim.o ne anneliği anlayabilir ne de anneliğin yarattığı hormonal depresyonu.bunu sen harici onun anlayacağı dilden birinin anlatması lazım.sonra her sıkıntında trip attı naz yaptı olursun o kadar basit değil işler.tabi illa öküz olmak için direniyorsa istersen psikiyatr istersen psikopatla konuştur hiçbir işe yaramaz

Esin sana iyi gelirse ve ilgilenirse iyi olacagini düşünme bu benim bebeğimve onun bana iihtiyacı var de . yaz önemli olan yuksek moralllllllllllll bunu unutmaaaa.
haklsın cnm moral ve moralsizlik bebeği etkiliyor iyi olmaya calısıyorum zor olsada .hiç kıyamıyorum

Ne Yazıkki hamile bir kadının hassasiyetinden anlayacak Erkek Sayısı Sayılı.Erkekler çok yüzeysel düşünebiliyorlar bazen.Hiç üzülme Yawruna sımsıkı sarıl.Şuan inan onun sağlığından önemli başka hiçbişeyi kafana takma,Benimde bebeğimle ilgili sorunlarım var,Ve şunu anladım herkes yalan,herşey yalan.Senden hiçbir menfaati olmayan tek kişi karnındaki yawrun.İnşallah Sağsalim kollarına alırsın Arkadaşım.

Bazı yanlışlar doğruları götürüyor malesef.İnsanları aşağılayıp kendinizi yüceltmeyi kesin.
arkadasım ne yapmaya calısıyorsun onca derdim var seninlemi ugrasayım hadi sayfaları yazılanları okumaya üseniyorsun bir kelimeye takılıp yorum yapmaya üsenmiyorsun anladık.vicdanındamı yok dertli bi insana çıkısıyorsun.tamam artık yazma konuyusa carptma hakaret ediyorsun site yönetimine şikayet edicem yoksa bana mongol diyorsun yorumuna ihtiyac yok.

cok haklısın cnm üzüldüm özel değilse neyi var bebeğinin.kimse kimseyi kosulsuz sartsız sevmez oldu bu hayatta.allah yar ve yardımcımız olsun

ne tuhaf insanlar var ya kadın burda derdini anlatıyor takıldığınız soruna bakın ya bunda anlamayacak ne var arkadaşlar eşi kendisine mongol diyerek zekası kıt gibi itham etmiş oda diyorki tam tersine ben şu okuldan şu bölüm mezunuyum lafları neden illa tersinden anlıyorsunuz bu kadarmı yahu destek olun destek sizin kültürünüze zekanıza hakaret eden yok hemen saldırmayın insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…