esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

çok sinir oluyorum ya kaç kere konu açtıysam derdimi paylaşayım diye aynı şeye maruz kaldım burda şuan en az senin kadar sinirliyim yazılanlara konu açtığına pişman ediyorlar insanı hamile can taşıyan kadına bile acımaları insafları kalmamış sen gerçekten mongolsun yazan arkadaş seni Allaha havale ediyorum.Arkadaşım sen bebeğini düşün sadece birçok kişi aynı şeyi söylemiş evet cevap yazma sabret emin ol pişman olucak eşin deli gibi şuan sadece bebeğin önemli ve bol bol dua et daha doğrusu edelim hakaret edeceğimize dua edelim konu sahibi için edemiyorsanızda pek sevgili bayanlar karnındaki bebeğe dua edebilirsiniz sanırım ha bu kadar nefret dolu olamazsınız bence :)

Bebegimin bu durumundan o sekilde bahsetmesini asla affetmiycem ileri gidersesede bosanicam hazmedemiyirum artik gözümde n düştü insan esini dostunu zor gunde tanir derler dogru gercekten

bırsey soracağım bebek isteyerek mi oldu ? yoksa tedbirsizlik mi oldu
yanı bu kadar anlaşamıyorsanız boşanma lafları hep uçuyorsa aranızda (
anlayamadım :S

cnm hala kaba saba sözler ediyor whatsaptan aklı sıra özürdilemeden kontak kurup atısıp sonrada barışma cabalarında ama yemiyorum özür diliycek ve pişman olucak yoksa konusmuycam onunla

tabıkı özürdiler oda kızgınlıkla söylemiş sonuçta. bence aranıza böyle şeyler sokmayın derim.
kucağınıza bebeğinizi alınca ıkınızde farklı hissedeceksiniz erkekler biraz böyle canım malesef senın kadar hassas düşünemiyor. boyle sebeplerden dolayı ayrılık yaşamak daha zor olur ilerde çocuğunuz için biraz böyle düşün madem ayrılacaktınız ben niye oldum falan derse nebiliyim çocuklar 'anlaşamıyoruz'lafını pek kabul etmiyor. Lutfen sakinliğini koru emily, allah yardımcın olur eşin hatasını anlar.
boşanma lafını söküp atın aranızdan şeytanın en sevdiği şey bu
bol bol dua et allah bebeğine sağlık size sevgi dolu günler versin inş.

bakalım görücez cnm umarım dediğin gibi olur.ama kimse kimseye dilediğini söyleme hakkına sahip degil soguttu kendinden içimden gelmiyor konusmak yani akıllansın diye degil suskunlugum sadece.

bırsey soracağım bebek isteyerek mi oldu ? yoksa tedbirsizlik mi oldu
yanı bu kadar anlaşamıyorsanız boşanma lafları hep uçuyorsa aranızda (
anlayamadım :S
yok cnm ya isteyerek oldu 3 yıldır istiyoruz olmuyodu allah verdi sonunda cok şükür koc bile kescem diyodu o deerce istiyodu yani

inan bana uzuldugum sey bilinçli olarak kastedmediğim birsey nedeniyle yargılanmak ki acıklamada yaptım okumadan hala yazıyorlar neyse saol cnm beni anlayanlar daha cok şükür ki hepinize tesekkürederim.özürdileyene kadar degil pişmanlıgını hisseedincege kadar konusmuycam onunla sindiemiyorum zaten söyledikleri hiç sogumadı içimde

Adam kadını hakir görmüş, kadında ben mongol değilim üniversite okdu donanımlıyım demek istiyor. Ve haklı...
Onu ben de okudum : ) takildigim nokta donanimli oldugunu bu sekilde kanitlamaya calismak, eger mezun olmasaydim mongol olurdum aa ama tabi oyle olsam bile oyle denir mi? ay ben ing. isletme mezunuyum
fakat bu sozleri isittim. At gozlugunu takip okul bitiren nice mongol gordum nitekim. Taarruza gecmenize gerek yok herkes kendi kendini savunur. Gormezden geliyorum sizi.

Arkadaşım srni allaharumhamatahayil, post: 40109076, member: 554168"]Onu ben de okudum : ) takildigim nokta donanimli oldugunu bu sekilde kanitlamaya calismak, eger mezun olmasaydim mongol olurdum aa ama tabi oyle olsam bile oyle denir mi? ay ben ing. isletme mezunuyum
fakat bu sozleri isittim. At gozlugunu takip okul bitiren nice mongol gordum nitekim. Taarruza gecmenize gerek yok herkes kendi kendini savunur. Gormezden geliyorum sizi.[/QUOTE]
Arjadasim istemiyo rum seni yorumunu ne belasıynya allaha
Belamisinya senlemi ugrasicsm allaha havale ediyorum seni konumu nerden nereye cektin benim basima gelen seninde basina gelmez sanma ana allah sana göstermesi n yinede boyle bisey yasamani istemem hernekadar nefret dolu olsanda

Simdidide gemide yaralamis kendini kaza ile morluk ve siyrik var bacağında fotosunu göndermiş whatsapa cocuk gibi .sevin falan yazmış bebn allahindan bul demiştim ya senin yüzünden oldu hesabı na getiriyor

Arkadaşlar bazılarınız üniversite okuyamamış olabilir. Bu sizi mongol yapmaz.

Konu sahibinin demek istediği kesinlikle bu değilken olayı bilhassa "Okudu diye kendini üstün görüyor!" a getirmişsiniz.

İnsanlık ve ahlakın diploması olmuyor ama devletin nazarında bazı yetkilere sahip olmak için o diplomaları almanız lazım.

Olayı bu açıdan ele alırsak evet diplomasız olmak sizin bazı haklarınız olmadığı anlamına gelir. İmza vs... yetkiniz olmaz mesela ama diplomasız olmanız eşinizin size hakaret edebileceği anlamına gelmez.

Ben burada karşı atağa geçen hanımların o hakir gördükleri diplomaya sahip olmadıkları için kendilerini küçük gördüklerini bu nedenle konu sahibine karşı atağa geçtiklerini düşünüyorum.

Üzgünüm ama sizin diplomanız olmamasının suçlusu konu sahibi değil. Kadın nelerle uğraşıyor siz konuyu nereye getirmişsiniz, çok ayıp...

BDV de okuduğum şeyler beni benden alıyor.Bunlar nasıl evlilikler,nasıl ilişkiler maşallah.

Bence arasira da olsa bu tarz hatalar yapan adamdan çocuk yapilmamali

Ben dava acicam ama bebeğim var kismina takıldım. Kusura bakma boşanmak istiyor ama yapamıyorsan neden diye sorarım? Bebeğin zaten bu adam tarafından kabul görmemiş insan doğacak evladı için bunları diyemez. Diyorsada zaten bi problem olduğunda o sizi terkedicek gibi.meslegin var bakabilirsin çocuğuna. Illa babasi olsun diyosan yazık bebeğine olmasın daha iyi.kizlarimiza bu yüzden okuyun diyoruz böyle adamlara boyun egmesinler diye.ama siz okumussunuzda yinede ezilmek istiyorsunuz.okumusu böyleyse okumamış napsin.adam sizi assagiliyor farkindamisiniz

Bebeğinin arkasına sığınma ve aç davayı. Bugün sen şu haldeyken bile sana bunları söyleyen yarın öbür gün ne yapar Allah bilir.

öncelikle geçmiş olsun,
bebeğinizin sağlığı ile ilgili sıkıntılar zaten eşinizin de problemlerinin bir parçası olmuyor mu?
sizin çektiğiniz şeyleri yaşamasını söylemenizin bir karşılığı yok bence.

eşinizin tavrını asla onaylamıyorum ancak yeterince yanınızda olmadığını hissettiğiniz ve bunu talep ettiğiniz halde olumsuz yaklaşan birinin tartışma sonrasında kontrolsüzce söyledigi "mongol" kelimesine takılmaktan ziyade genel tavrına bakardım şahsen.
doğumdan sonra bir baba olarak çocuğuyla ilgilenir mi, ona sizin gibi bakıp gezdirir her koşulda ikinizin yanınızda olur mu?
bu sorulara yanıtınız olumsuzsa boşuna ilişkiyi zorlamayın,
şimdi de teksiniz, ayrılınca da öyle olacaksınız zaten.

bu arada eşinizin hakaret amaçlı kullandığı kelime ise size tahammül edemediğini, hatta böyle hassas bir dönemde sizi üzmekten çekinmiyorsa sağlığınızı ve bebeğinizi yeterince düşünmediğini gösteriyor,
bunlar bile yukarıdaki sorumun yanıtı.

bir süre bekleyin sonra ilişkinize bir netlik kazandırın bence.

İngilizce isletme dilinde konusmayı da denemeliydiniz
Belki bundan olmuyo hani mesleginiz ise yarardi belki.

Mevki,meslek,egitim: hakaret,dayak,aldatilma,siddet gibi seylere hayir etmiyo

Karsinizdaki insanin kıt olmasiyla alakalı
Yani soyle diyebilirim
İsin var egitimlisin git calis bosan ozaman.
Dur ayaklarinin uzerinde.
O egitimin sana ancak bu gucu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…