Bebegimin bu durumundan o sekilde bahsetmesini asla affetmiycem ileri gidersesede bosanicam hazmedemiyirum artik gözümde n düştü insan esini dostunu zor gunde tanir derler dogru gercekten
cnm hala kaba saba sözler ediyor whatsaptan aklı sıra özürdilemeden kontak kurup atısıp sonrada barışma cabalarında ama yemiyorum özür diliycek ve pişman olucak yoksa konusmuycam onunla
bakalım görücez cnm umarım dediğin gibi olur.ama kimse kimseye dilediğini söyleme hakkına sahip degil soguttu kendinden içimden gelmiyor konusmak yani akıllansın diye degil suskunlugum sadece.tabıkı özürdiler oda kızgınlıkla söylemiş sonuçta. bence aranıza böyle şeyler sokmayın derim.
kucağınıza bebeğinizi alınca ıkınızde farklı hissedeceksiniz erkekler biraz böyle canım malesef senın kadar hassas düşünemiyor. boyle sebeplerden dolayı ayrılık yaşamak daha zor olur ilerde çocuğunuz için biraz böyle düşünmadem ayrılacaktınız ben niye oldum falan derse nebiliyim çocuklar 'anlaşamıyoruz'lafını pek kabul etmiyor. Lutfen sakinliğini koru emily, allah yardımcın olur eşin hatasını anlar.
boşanma lafını söküp atın aranızdan şeytanın en sevdiği şey bu
bol bol dua et allah bebeğine sağlık size sevgi dolu günler versin inş.
yok cnm ya isteyerek oldu 3 yıldır istiyoruz olmuyodu allah verdi sonunda cok şükür koc bile kescem diyodu o deerce istiyodu yanibırsey soracağım bebek isteyerek mi oldu ? yoksa tedbirsizlik mi oldu
yanı bu kadar anlaşamıyorsanız boşanma lafları hep uçuyorsa aranızda(
anlayamadım :S
inan bana uzuldugum sey bilinçli olarak kastedmediğim birsey nedeniyle yargılanmak ki acıklamada yaptım okumadan hala yazıyorlar neyse saol cnm beni anlayanlar daha cok şükür ki hepinize tesekkürederim.özürdileyene kadar degil pişmanlıgını hisseedincege kadar konusmuycam onunla sindiemiyorum zaten söyledikleri hiç sogumadı içimdeçok sinir oluyorum ya kaç kere konu açtıysam derdimi paylaşayım diye aynı şeye maruz kaldım burda şuan en az senin kadar sinirliyim yazılanlara konu açtığına pişman ediyorlar insanı hamile can taşıyan kadına bile acımaları insafları kalmamış sen gerçekten mongolsun yazan arkadaş seni Allaha havale ediyorum.Arkadaşım sen bebeğini düşün sadece birçok kişi aynı şeyi söylemiş evet cevap yazma sabret emin ol pişman olucak eşin deli gibi şuan sadece bebeğin önemli ve bol bol dua et daha doğrusu edelim hakaret edeceğimize dua edelim konu sahibi için edemiyorsanızda pek sevgili bayanlar karnındaki bebeğe dua edebilirsiniz sanırım ha bu kadar nefret dolu olamazsınız bence :)
Onu ben de okudum : ) takildigim nokta donanimli oldugunu bu sekilde kanitlamaya calismak, eger mezun olmasaydim mongol olurdum aa ama tabi oyle olsam bile oyle denir mi? ay ben ing. isletme mezunuyumAdam kadını hakir görmüş, kadında ben mongol değilim üniversite okdu donanımlıyım demek istiyor. Ve haklı...
Belamisinya senlemi ugrasicsm allaha havale ediyorum seni konumu nerden nereye cektin benim basima gelen seninde basina gelmez sanma ana allah sana göstermesi n yinede boyle bisey yasamani istemem hernekadar nefret dolu olsandaOnu ben de okudum : ) takildigim nokta donanimli oldugunu bu sekilde kanitlamaya calismak, eger mezun olmasaydim mongol olurdum aa ama tabi oyle olsam bile oyle denir mi? ay ben ing. isletme mezunuyum
fakat bu sozleri isittim. At gozlugunu takip okul bitiren nice mongol gordum nitekim. Taarruza gecmenize gerek yok herkes kendi kendini savunur. Gormezden geliyorum sizi.
Tek kelime ile... Vijdansız
dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?