esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

yaa ne kadar abartmışsınız. konu sahibi derdini anlatıyor. herkes takılmış ing.işletmeye. o kadar okumuş yani cahil değilim diyor. niye herkes bu kadar önyargılı.

arkadaşım bence eşinizi affetmeyin.tabiki boşanacak bi durum yok ama biraz anlasın hatasını. hamile kadına her lafın denmeyeceğini anlasın. sizde bebeğinize kanalize olun. erkek milleti işte bizim kadar derin duygular yaşayamıyor.

Offf ezik ezik lafi istediginiz yerden anlamasaniz bacilar? Kadin demiski bende en az onun kadar okudum. O yurtdisina gidebiliyorsa dil biliyorsa bende ingilizce okudum bende biliyorum. Kendisiyle seviyem ayni beni hangi hakla asagilar...nerelere getirmissiniz lafi boyle :) lise mezunu olan hakediyor mu falan. Kadin kendine mongol demesi icin bir ustunlugu olmadigini olsa bile diyemecegini belirtmis. Herseyi kisisellestirmeye gerek yok diye dusunuyorum

Evt cnm haklısın. Zaten ailesine cok maddiyat ci insanlar esimi somuyorlar arsa paralarını esime odetiyorlar birazda onlar yüzünden ayri dustuk biz.annedi beni cik kıskanıyor zaten sinir hastası kadın nobet geciriyo arasira.ustume yürüdü konuşmuyorum onlaradala 1 senedir onlarda isliyo esimi.nerden baksan elde kalıyo. Benimde bogazima kadar geldi cekmiyorum artik bunca handikapi.whatsaptan yazıyor bana cevap vermiyor um hani ozur mahiyetinde sözlerde degil iletisim olsun diye kaba saba bişeyler yaziyor akli sira ne durumdayım kontrol ediyo.

Duruma yorum yapamayacağım çünkü son cümlelere takıldım. İngilizce işletme mezunu olmak neyi değiştiriyor? Size yapılmaz da lise mezununa yapılır mı yani.
Adam kadını hakir görmüş, kadında ben mongol değilim üniversite okudum, donanımlıyım demek istiyor. Ve haklı...

Eşinin söyledikleri çok onur kırıcı. Bence onun aramamalısın öyle ki meraktan delirip seni görmeye gelmeli.

Yani. Aynen katılıyorum.

Saol cnm burda yanlis anlaşıldım birazda gururum incindi fazla ayrinti verdim bu yuzden sanırım kelimelerimin degil yazdıklarımın bütünün ozumsenecegini düşündüm.her neyse esimi istesemde affedemem hamile olmasaydim bile bu sözler cok agir kimseye soylenmemeli uc cocuk istiyorduk allahtan ama jesinlikle bu adamdan cocuk düşünmüyorum bebegim dogsun saglicakla buna dua Ediyorum kendi ayaklar im uzerinde durur bskarim cocuguma allahin izniyle. Herşeyi goze aldim anam babam beni itilip kakilmak icin dogurmadi.

Gelemez cnm kontratli cunku.ama pisnanliktan Kıvranana kadar konuşmayı düşünmüyorum bu traz davranışlarina devam edersede şans vermicem
Ailenin yanına gitsen bir süre? Hem kafanı dinlersin hemde eşin aklına gelmez belki...

Evt cnm iyi anlamışımsin beni saol.

Ailenin yanına gitsen bir süre? Hem kafanı dinlersin hemde eşin aklına gelmez belki...
Vnm annem yanımda zaten gaftanin 4 5 gunu sikintim yok o konuda zaten 1 hafta oncesine kadar kanamaları m varfi plesantam asagida.duzelmeye başladı cok sukur yalnuz kalmamak gerekiyor o nedenle. Polip te vardi yeni gecti anliycagin ne ararsan vardi beni zorla yan burdevesim cikti bunun ustune.allahtan sabir ve saglik diliyorum

Zor bir durum ne desem bilemiyorum. Yalnız sana şunu söyliyim, eşini yalnız bırakma. Ne olursa olsun araya uzun süreli ayrılıklar girmemeli bir evlilikte. Devam etmeyi düşünüyorsan bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Evt cnm iyi anlamışımsin beni saol.
Sunu anladim ki egitim vs gibi konular o konuyu tamamlayamamis bayanlar arasinda yara gibi bir sey. Hic dayanamiyorlar okul marka vs soylenmesine. Ama zaten bahsedilen hayatin icinde olanlar daha genis bakip kendilerini eziklenmia hissetmiyorlar. Kimse kusura bakmasin ama bu boyle

Kotu bir durum ama biras olumlu dusun canim oda sizden uzakda moreli bozuk veya hasas bir durumuna gelmis olabilir bence orda laf atmak istedigi sensin bebek degil gibime geldi hemen yakma gemileri olur boyle seyler evlilikte yanlis anlasilma var sanirsam bence bir konus derim bebek bekleyen hic bir babanin bebegine laf solauyebiliceni dusunmuuorum

Cnm bu konuda haklısın beddua etmek iyi bisry değil beni soka ugratti neler hayal etmistim kolay degil yaşadıklarım ağır.hherzaman konrtrollu olamıyor insan ama hic bir zaman onun düşündüklerini ve yaptiklarini ne kadar kızgın olursa m olayim yapamam bu vicdansizlik dusuncesizlikten cok ote birsey..

Cnm hayırlı olsun bebegin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin suan beni iyi anladigini düşünüyorum. Esin bunları yapsa ne hissederdin.hayAt arkadaşım olarak sectim ona henuz doğmasada bir evlat vermeye çalışıyorum pek cok sikinti var hamileligim sorunlu geciyor bana o destek olmyacakta kim olacak bu zor zamanlarda

sizin evlilğiniz zaten sorunluydu
olan olmuş ama birde bebek yapmışsınız bu hak etmeyen adamı
hamilesiniz takmayın kimseyi eşinizde dahil
hiç arayıp msj moralinizi bozmayın
bebeği düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…