esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

kk daki kompleksli kadınlardan illallah geldi yani..

kadıncağız derdini anlatıyor birde dipnot düşüyor okuduğum halde bunlara maruz kalıyorum emek verdiğim halde eğer okumasaydım neler yapardı kimbilir diye?? bunu anlamak o kadar zor değil..

bence üzülmelisin böyle bir insanı eş ve baba adayı yaptığın için ama şimdi değil.
yavrunu doğurduktan sonra. şimdilik sadece hamileliğine odaklan. maalesef artık Türk hekimlerine güven kalmadı. birçok bebek için tanı koyuyorlar ama bunların büyük çoğunluğu problesiz doğuyor Allah ın iziniyle. belki de bu hekimler yüzünden sorunsuz onlarca çocuğun yaşamına son veriliyor.. bence bizim haddimiz değil zaten bebeklerimizin yaşamına son vermek orası da ayrı..

lütfen pozitif düşünün iyi olacak inş. güngelir o mongol olmayan kocan! siz mongollara! muhtaç kalır..

Cnm zaten yanlız birakmiyim diye yuttum bazi hareketlerini tepeye cikardim onu. oda kendini bulunmaz nimet sandi bu durumuda nasıl davranicam bunudami yutayim birsey olmamis gibi davranamam biliyorum arayi sogutma diyorsun iyi niyetinle sna kendini benim yerime koydugunda nasil bir yol izlerdin

hic cvp vermeyin..
bebeginizin sagligini sizi sordugunda da hic orali olmayin..
ben aslinda whatsapimi kapatir bana ulasmasini bile engellerdim ama tabi siz bilirsiniz..

sizin evlilğiniz zaten sorunluydu
olan olmuş ama birde bebek yapmışsınız bu hak etmeyen adamı
hamilesiniz takmayın kimseyi eşinizde dahil
hiç arayıp msj moralinizi bozmayın
bebeği düşünün
Doğru cnm ama bir bebek istedim hayatımda o olmasa bile bi yavrum olsun istedim 30 yasindayim fsh degerlerim yuksekti ve bebek icin beklemem riskliydi insan bir evladı olsun istiyor

hic cvp vermeyin..
bebeginizin sagligini sizi sordugunda da hic orali olmayin..
ben aslinda whatsapimi kapatir bana ulasmasini bile engellerdim ama tabi siz bilirsiniz..
Cnm cevap vermiyor um yazip yazmamasi birseyi degistirmiyor whatsapta konustugum arkadaşlar im akrabalar im var onun icin niye kapatayim. sözler i beni daha fazka sasirtamaz gercek yüzünü görüyorum iyi oluyo

Evt cnm bende cok şaşırdım biyke anlaşılmasın ve üzüldüm zaten asagilamis bi kadın konumundayken yanlus anlasilmak daha fazla dokundu

Haklisin cnm ne guzrel irdelemissin. Bebegimin durumu netlik kazanmasi icin cok erken dedi doktor.doktorum iyi ona güveniyorum unlu bi prf. dedim ama onada bir cup bulacaklar o yuzden konuşmaya korkar oldum.allah hayırlısını versin tek istediğim bu.ve cok zor bi durum allah düşman başına bile vermesin

Evt cnm bende cok şaşırdım biyke anlaşılmasın ve üzüldüm zaten asagilamis bi kadın konumundayken yanlus anlasilmak daha fazla dokundu
Bosveeer. Ulkenin sorunu bu zaten. Kendini oteki hissedip ona ilk kucak acana dogrusuyla yanlisiyla kosmak. Azicik ozguven ama cahil cesareti degil. Neyse farkli yerlere giresim yok zAten

Hayatında doğru düzgün bir tane bile eline kitap alıp okumamış, gündemi hiç bir zaman takip etme gereği duymamış, hayatı dedikodu ve bolca çocuk yapmaktan ve kocalarına köle olmaktan, eğitimli çalışan kadınları eleştirmekten ibaret olan kadınlardan elbette farklı görünüyor konu sahibi, eğitim durumunu belirtmesinde herhangi bir sıkıntı göremedim.
Hiç bir doğmuş veya doğmamış bebek böyle kelimeyi hak etmez.

şu ingilizce okumuş olma olayınızı neden vurguladınız?
bize ne faydası var?

Bun acikladim onca yazi icinde bunumu merak ettin

Sevgili konu sahibi Allah aşkına şu konunu bir editle, ben anladım ne anlatmak istediğini ama şu okuluna takılanlar bir çıksın aradan, sayfalardır okuyorum yok niye bunu dedin, niye belirttin içim şişti yeminle, bu kadar mı hazımsız olunur arkadaş ya:))
Eşine gelince tam bir hödük kusura bakma, biraz uzak dur, bebekten hiç bahsetme bile, bir süre sonra meraklanır, sorar illaki bir şey beklemediğin bir çocuğu neden soruyorsun diye bir giydir inceden.
Allah bebeğine sağlık versin, umarım huzurla, sıhhatle alırsın kucağına

Canım olur mu? Sen beni yanlış anladın. Ben yapılanları yut demiyorum kesinlikle. Zaten bu tip şeyleri yutarsan eşinin sana saygısı iyice azalır. Bu durumda yapman gereken eşinle iletişimi sonlandırmak. O sana adım atıp özür dileyene kadar görüşme.

Ben bir evlilikte uzun süreli ayrılıklar olmamalı derken sizin farklı ülkelerde olma durumunuzu kastetmiştim. Eğer uzun vadede bu evliliğin devamını düşünüyorsan bir arada olmanız daha doğru olur demek istedim yani.

Saol cnm aetik o arkadaslara yazamiycam durumumu merak edenler okur zaten.esime taviz yok bundan sonra eski halimi mumla ariycak bu kesin whatsaptan taciz ediyo beni sabahtan beri tek kelime yazmadim oda kesti yazmayi.artik sadece bebegime kanalize olucam

o bebeği leylekler getirmiyor ama eşiniz leylekler getirdiğine inanıyor heralde mesih filan mı doğurcanız zannediyor.

Cnm 4 ay yurtdışında 3 ay burda oluyo genellikle. Bi kac sene boyle devam edecek gibi görünüyor. Su anda bu konuda yapabilinicek birsey yok ev aldik birde ailesinin arsası var o ödüyor yani borçlar var. Baska bir iste çalışırsa ödeyemez maasi iyi.dedigim gibi hatasını kabul edip pismanligini dile getirmezse taviz vetmiycem cnm

Bence gerçekten mongolsun.Ne demek ya ingilizce bilmem ne mezunuyum..Olmasan ne yazar ?
İnsan da önemli değerler olmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…