Eşim hapis cezası alırmı?

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...

Dipnot :arkadaşlar kocama kiyamadigimi bebeğimi bahane ederek geri döndüğümü algılamışlar
Böyle değil sığınma evine girdim ve ailem bana bebeğin küçük eve gel dediler .ben boşanma davası açmak için bütün evrakları hazirladim ve avukata gidecektim fakat babam bu olay nedeniyle ve uzaklastirma sebebiyle kapıya polise gelince kalp krizi geçirdi. Ben yine boşanacağım diye ısrar edince babam kül tabağını eline aldı ve kafana firlatirim dedi beni zorla ağlaya ağlaya gonderdiler gerçek bu kizlar .umarım beni anlarsınız ben kurtulmak için çırpındıkça ailem tarafından çukura itildim .5 yıldır çocuğum yokken defalarca gittim beni her defasında geri gonderdiler. Şimdi ortada günahsız bir çocuk var şuan psikolojik destek alıyorum eşimi de ikna edip götürmeye çalışıyorum olursa olur fakat aksi takdirde inşallah o cezayı alir ki alacağını düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim işte böyle kızlar ...(

Son düzenleme:
böyle konulardan anlamam ama bebeğiniz var diye dayak ve şiddete göz mü yumacaksınız?

bwence eşiniz ceza almalı ki inşşalah alırda aklı başına gelir

alır inşaallah.

Sizi darp raporu alacak hale getiren(hemde 2 kere) adami ne cok düşünüyorsunuz maşallah. Cok imrendim ilişkinize. Masallah,evlerden ırak..
Bu yazdığım onu mu düşündüğümü gösteriyor sizce ?onu düşündüğünden mi açtım konuyu yoksa hakettiği cezayı alacak mi almayacak mı merak ettiğimden mi açtım acaba?

Sence şikayet eden bir insan göz mu yummuş oluyor?göz yummadım yummam asla evi terk edip gittim babam kalp krizi geçirdi mecburen eve geri geldim .
sizin yazdıklarınızsan ben onu çıkarttım açıkcası.rabbim babanıza şifa versin ama bu durum babanızın yanından ayrılacağınız anlamına gelmezki.

Eğer şikayeti geri çektirseniz almaz . Ama şikayetçi iseniz hala mahkeme görülür orada da şikayetçi oldupunuzu tekrar edersiniz ve hapis cezası alır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…