Bu yazdığım onu mu düşündüğümü gösteriyor sizce ?onu düşündüğünden mi açtım konuyu yoksa hakettiği cezayı alacak mi almayacak mı merak ettiğimden mi açtım acaba?
İnşallah alır..
Sizin eşinize veremediğiniz dersi kanun verir belki..
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Zorla gonderdiler canım teşekkür ederimsizin yazdıklarınızsan ben onu çıkarttım açıkcası.rabbim babanıza şifa versin ama bu durum babanızın yanından ayrılacağınız anlamına gelmezki.
Bu yazdığım onu mu düşündüğümü gösteriyor sizce ?onu düşündüğünden mi açtım konuyu yoksa hakettiği cezayı alacak mi almayacak mı merak ettiğimden mi açtım acaba?
Kesinlikle haklısınSu kizlarinin siddet gördüklerini bildikleri halde o erkek bozuntularin yaninda tutan ailelere de ceza kesmeli aslinda. Sirf bosanmasinda ne olursa olsun
Ailem anlamıyor bu konuda yardımcı da olmuyor lar Allah korusun babam olmuş olsa ailem senin yüzünden deyip üzerim e gelecekti hepGeri döndüğünüz için eşiniz için endişelendiğiniz izlenimi uyanıyor. Demek ki kendinizi iyi ifade edemiyorsunuz.
Ayrıca babanız kalp krizi geçirince neden döndünüz ki? Ne alaka?
Şikayet etmeniz durumunda eğer ikinci kez işlediği suç kesinleşirse ilk sefer 5 yıllık denetime tabi tutulan ceza da kesinleşir. Yani ceza alır.Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Ailem anlamıyor bu konuda yardımcı da olmuyor lar Allah korusun babam olmuş olsa ailem senin yüzünden deyip üzerim e gelecekti hep
Canim eşe karşı şiddet kamu davası formalite icabı şikayeti geri almak diye birşey yok aslındaEğer şikayeti geri çektirseniz almaz . Ama şikayetçi iseniz hala mahkeme görülür orada da şikayetçi oldupunuzu tekrar edersiniz ve hapis cezası alır .
Öncelikle baban için geçmiş olsun evet alir sen ne kadar sikytini çeksen de kamu davası peşini bırakmaz cezada büyük ihtimalle paraya çevrilir bence eşini karşına alıp konuşmalısın devam etmek zorundaysAn neden o boyutlara geldiğinizi çocuğunuzu uzdugunuzuMerhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?