Eşim hapis cezası alırmı?

Bu yazdığım onu mu düşündüğümü gösteriyor sizce ?onu düşündüğünden mi açtım konuyu yoksa hakettiği cezayı alacak mi almayacak mı merak ettiğimden mi açtım acaba?

İlk okuduğumda konunuzu direk eşinizi düşündüğünüzü düşünmüştüm açıkçası.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ,

Burdaki problem eşinin ceza alıp almamasıyda.
İnşallah ceza alır. Sende bundan kurtulursun .
Yazık

inşallah alır.

Bu yazdığım onu mu düşündüğümü gösteriyor sizce ?onu düşündüğünden mi açtım konuyu yoksa hakettiği cezayı alacak mi almayacak mı merak ettiğimden mi açtım acaba?

Geri döndüğünüz için eşiniz için endişelendiğiniz izlenimi uyanıyor. Demek ki kendinizi iyi ifade edemiyorsunuz.
Ayrıca babanız kalp krizi geçirince neden döndünüz ki? Ne alaka?

Geri döndüğünüz için eşiniz için endişelendiğiniz izlenimi uyanıyor. Demek ki kendinizi iyi ifade edemiyorsunuz.
Ayrıca babanız kalp krizi geçirince neden döndünüz ki? Ne alaka?
Ailem anlamıyor bu konuda yardımcı da olmuyor lar Allah korusun babam olmuş olsa ailem senin yüzünden deyip üzerim e gelecekti hep

Şikayet etmeniz durumunda eğer ikinci kez işlediği suç kesinleşirse ilk sefer 5 yıllık denetime tabi tutulan ceza da kesinleşir. Yani ceza alır.

Ailem anlamıyor bu konuda yardımcı da olmuyor lar Allah korusun babam olmuş olsa ailem senin yüzünden deyip üzerim e gelecekti hep

Eşin ceza alsa bile uzun sürmez malesef..
Sen de sular durulunca kendine yeni yön çiz. Babana kalp krizi geçirtmeyecek yöntemler dene. Ama şiddete tepkisiz kalma sakın..

Ayrıca ecel diye bir şey. Allah gecinden versin de vakti gelen gider. Senin boşanmanla falan alakası yok emin ol..

Eğer şikayeti geri çektirseniz almaz . Ama şikayetçi iseniz hala mahkeme görülür orada da şikayetçi oldupunuzu tekrar edersiniz ve hapis cezası alır .
Canim eşe karşı şiddet kamu davası formalite icabı şikayeti geri almak diye birşey yok aslında

Öncelikle baban için geçmiş olsun evet alir sen ne kadar sikytini çeksen de kamu davası peşini bırakmaz cezada büyük ihtimalle paraya çevrilir bence eşini karşına alıp konuşmalısın devam etmek zorundaysAn neden o boyutlara geldiğinizi çocuğunuzu uzdugunuzu

almasını istiyor musun istemiyor musun ben anlamadım ama inşallah ceza alır. hoş böyle eşini darp eden bir ayının akıllanacağını sanmıyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…