Eşim hapis cezası alırmı?

Amin canım da bizimkiler bana bağlar direk beni suçlar

İlk mahkemeden cikan karar neydi? 5 yil icerisinde tekrarlandigi icin ilk mahkemede soz konusu cezayi alir arti olarak da ikinci mahkemenizden oturu de ceza alir yani ikisi toplanir ve uygulanir esinize

Oh olmus bu arada esinize.
6 ay hapis cezası karşılığı para cezası 2500 tl civarı. Hakaret ve basit yaralama sucu hakaret şikayeti geri alınca düşüyor ama eşe karşı darp kamu davası olduğundan ceza alıyor tabi şikayetin geri alınması bir şey ifade etmiyor ki ikinci şikayet bu .

Size aynen katılıyorum haklisiniz kesinlikle

İlk mahkeme para cezasina cevirmis onu odeyecek. İkinci mahkemenin cezasi da uzerine eklenir. Keske paraya cevrilmese. Evet siz sikayetci olsaniz da olmasaniz da kamu davasi devam ediyor neyse ki. Allah akil fikir versin diyecegim de bu adama akil fikir de verilse bir cacik olmaz.

İlk okuduğumda konunuzu direk eşinizi düşündüğünüzü düşünmüştüm açıkçası.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ,
Anladım canım problem değil. Bana acimayana bende acımam kusura bakmasın adalet var ailem arkamda olmasa da

Bende para cezasi olarak tahmin ediyorum evdeki eski evrağı okudum .bebek küçük ben çalışmıyorum diye bundan dolayı hiç ceza almama durumu da var eğer yanlış arastirmadiysam tabi

Keşke..
Bebek var diye dayak yiyip affetmek??

O bebek nasıl bir evde nasıl ebeveynlerle büyüyecek Allahım..
Affetmiş miyim ki sizce ? Hemde bebek var diye affetsem mahkemeye niye gideyim şikayetçi olayım ki ?

Zaten para cezası almış bu adam cezası ertelenmemiş yada hagb almamış ki bundan da başka bir ceza alır ama bu sefer paraya çevrilmeyebilir

Çok denedim ama konuşmak la çözülmedi ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…