Eşim hapis cezası alırmı?

2nizede ceza kesilir eşin hapis edilir sanada para cezası kesilir mahkemeleri oyaladığın için, nerden biliyorum aynısı eşimin arkadaşının başına geldiği için
Ben neden oyalamış oluyorum ki ?

Sığınma evine gittim ailem bebekle perişan olma eve gel dedi eve gittim bu defa elalem ne der bize çocukla aiginmaya gitmiş diyecekler deyip beni yolladılar zorla babam nerdeyse kafama kül tablası atacaktı gitmiyorum deyince ((((

Devlet kurumlarında blöf nasıl yapılıyor acaba ???

Gözü korksun diye şikayet ediliyor hakim ceza veriyo bu sefer de ay ben davayı geri cektim ceza verdiler diye agliyo kadinlar cok sahit oldum boylw olaylara

Kadınlar darp raporunu evden uzaklaştırmayı öğrendi öğreneli çoğu olay böyle,polis hakim işini yapsa suç yapmasa suç

Him o zaman o yorumu şikayet edip ağlayama yap canım sana zahmet

A

Canim bu ikinci hiç pişman gibi bir hali yok walla eve geldim yine vurmaya kalkıştı

Benim ailem böyle yağmurdan kaçarken dolu ya tutuldum hesabi benim evliliğim

Canim mesleğim var yeni doğum yaptım çocuğun küçük diye işi bıraktım şimdilik ama gerektiğinde herşeye çare bulunur aileme de aira gelecek mahkeme gelsin bir

Bence cezasını çeksin. TV'lerde neler görüyoruz Allah korusun. Bir musibet ile inşallah adam olur zira ediniz adam değil. Erkek dedigin sevdiğine hele de evladıni taşıyan hamile bir kadına nasıl yapabiliyor bu vahşice davranışı. İçeri girmez ise de ailen ve ailesi tedavi ettirsin. Yazık değil mi sana ya.

Önceden adli kontrol mü verildi yoksa ertelendi de mi 5 yıl denetime tabi oldu? Hagb verildiyse eski hüküm de açıklanır, yeni ceza da verilir. Adli kontrolse eğer, ihlal etti diye hakim direkt tutuklayabilir de.

Bende aldım darp raporu raporda darpa dair bir bulguya rastlanmadı yazıyor. Yani şimdi ben bu raporu kullanabilir miyim ki? Tecrubelisiniz diye sorayım dedim. Allah eşine akıl.fikir versin,bir daha elini kaldıramasin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…