Ben neden oyalamış oluyorum ki ?2nizede ceza kesilir eşin hapis edilir sanada para cezası kesilir mahkemeleri oyaladığın için, nerden biliyorum aynısı eşimin arkadaşının başına geldiği için
Devlet kurumlarında blöf nasıl yapılıyor acaba ???Blöf yapıcam diye devletin kurumlarını meşgul etmeyin yahu
Sığınma evine gittim ailem bebekle perişan olma eve gel dedi eve gittim bu defa elalem ne der bize çocukla aiginmaya gitmiş diyecekler deyip beni yolladılar zorla babam nerdeyse kafama kül tablası atacaktı gitmiyorum deyinceoooo aileni cöpe at o zaman bence devlete git kadın sıgınma evine git hatta ailene de de siizn yuzunuzdan bu evliligi sürdüremem de sizden nefret ediyorum de vs vs yani aile olmadımı el oglu bide karaktersizce böyle vurur iste
Devlet kurumlarında blöf nasıl yapılıyor acaba ???
Evet burda yazılan kısa bir yazıdan hüküm kesmek kolay ama kimse kimin ne yaşadığını bilmiyor ki be canımBen de size kızacaktım ama durumu yaşayan bilir burda yorum yapmak kolay.
Him o zaman o yorumu şikayet edip ağlayama yap canım sana zahmetGözü korksun diye şikayet ediliyor hakim ceza veriyo bu sefer de ay ben davayı geri cektim ceza verdiler diye agliyo kadinlar cok sahit oldum boylw olaylara
Kadınlar darp raporunu evden uzaklaştırmayı öğrendi öğreneli çoğu olay böyle,polis hakim işini yapsa suç yapmasa suç
Him o zaman o yorumu şikayet edip ağlayama yap canım sana zahmet
Ohhh olsun ona yediğim dayak ların hesabını verecek5 yıl içerisinde aynı sucu 2.kere işlediği için büyük ihtimal ceza alacak.suc ese karşı olduğunda 1.5 kat fazla ceza alacak ve cezası ertelenmeyecek
Sence şikayet eden bir insan göz mu yummuş oluyor?göz yummadım yummam asla evi terk edip gittim babam kalp krizi geçirdi mecburen eve geri geldim .[/QUOTE. Anlamadim arkadaşım ben seni baban neden kalp krizi geçirdi dayak yediğin için değilse ki öyle gözüküyor öyle aileyi unut sen zaten ne diyim nu cahillik bu duyarsızlık inanmak istemiyorum
Canim bu ikinci hiç pişman gibi bir hali yok walla eve geldim yine vurmaya kalkıştıBende böyle bir konu acacaktim. Bizde de oldu aynı olay ama bı kere oldu Mayıs'ta mahkeme var sicili temiz diye ceza vermezler sanırım. Ama ikinciyi bilememyani sizin eşinizi alabilirler benimki ilk olayda çok pişman oldu bidaha yapamadı sizin elinizde inşallah pişman olur.
Detaylı biliyorsanız yazabilir misinizİkisi de para cezasına çarptırılır 6-7 bin civarı bi para cezası öder
Benim ailem böylenasıl
nasıl yani seni dövdü esin ve ailen sana kııcak öylemi pesssssss ben olsam hem bosanır hemde kendi aileme gitmem gidersemde yaslandıgınız zaman bana güvenmeyin sizin yüzünüzden evliligimde neler duydum derdim
Canim mesleğim var yeni doğum yaptım çocuğun küçük diye işi bıraktım şimdilik ama gerektiğinde herşeye çare bulunur aileme de aira gelecek mahkeme gelsin birKonu sahibi çalışıyor musun mesleğin var mı?
Bir işe girip birikim yapsan küçük bir ev tutsan kendine ailene minnet etmesen ?
Bebeğin küçükse ona da kv veya annen baksın.
Bu aileden de kocadan da hayır gelmez sana.
Ayrıca bu ülkede kötülere bir şey olmaz ceza almaz bence hatta ödül bile verebilirler üstüne .
Bir de kızı boşanıyor diye mi kalp krizi geçirmiş baban ne alaka ?
Kızı mutsuz dayak yiyor üzülmüyor boşanıyor diye üzülüyor yani baban vicdansız biri.
Canim bu ikinci hiç pişman gibi bir hali yok walla eve geldim yine vurmaya kalkıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?