Evet öyle ama hakim soruyor sana ceza alacak şikayetçi misin diye evet dersen cezası da kesinleşirse hapse gidiyor şikayeti geri çekiyorum dersen de dava Düşüyor .Canim eşe karşı şiddet kamu davası formalite icabı şikayeti geri almak diye birşey yok aslında
11 aylık bebeğim şuano zaman aileni ikna etmen lazım boşanmak için çocuğuna yazık o çocuk suanlik anlamiyo ama 5. Ayından sonra anlayacak
Sorumun cevabı bu değildi teşekkürler3. Ye gazeteye çıkmayı mı bekliyorsunuz kadın cinayetinden
Ben de size kızacaktım ama durumu yaşayan bilir burda yorum yapmak kolay.Sence şikayet eden bir insan göz mu yummuş oluyor?göz yummadım yummam asla evi terk edip gittim babam kalp krizi geçirdi mecburen eve geri geldim .
Sen kendine , canına değer vermiyorsun ki kocan sana değer versin .Sorumun cevabı bu değildi teşekkürler
Iyi ki sen diyosun aileni ikna etmeye bak annen çocuğuna bakar sende çalışırsin böylece onlara madd8 anlamda yük olmazsın11 aylık bebeğim şuan
Agzina saglik bacim ne guzel bir yorum bu..İnşallah alır..
Sizin eşinize veremediğiniz dersi kanun verir belki..
Ailem cenazemin eve gitmesine razi umurlarında degilim ben ne çocuğa bakması ne maddiyatıIyi ki sen diyosun aileni ikna etmeye bak annen çocuğuna bakar sende çalışırsin böylece onlara madd8 anlamda yük olmazsın
Aminnnnn canım gerçekten ıyi anlamışsin halimi çok teşekkür ederim canımsıncanım benim.. allah sana peygamber sabrı versin
biliyorum o adama neden döndüğünü neden bu cehenneme katlandığını.. ailenin nasılda sürüklediğini.. seni nasıl çaresiz bıraktığını. yoksa hiç bir kadın bu cehennemde bile bile yaşamaz..
Seni böyle çaresiz bırakanlarıda Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın !
Benim bildiğimde alır.. ki inşallah alır belki böylelikle kurtulursun o pislikten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?