Eşim hapis cezası alırmı?

Canim eşe karşı şiddet kamu davası formalite icabı şikayeti geri almak diye birşey yok aslında
Evet öyle ama hakim soruyor sana ceza alacak şikayetçi misin diye evet dersen cezası da kesinleşirse hapse gidiyor şikayeti geri çekiyorum dersen de dava Düşüyor .
Kamu Davası olabilir ama şikayeti çekersen içeri gitmez diye biliyorum . Tabi detayları bilemem .

Boşanın ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen ailenizin suratına bile bakmayın, kendi ayaklarınız üzerinde durun diyeceğim AMA,

Bir mesleğiniz yok sanırım, bebeğiniz çok ufak, bir işe girseniz ancak bakıcı masrafına gider. Ooff çok zor. Eşinizin ailesi nasıl insanlar? Bebek için yardımcı olmazlar mı?

Bu yüzden genç kızlar, ne olur okuyun, kendi ayaklarınız üzerinde durmadan sakın evlenmeyin!

2nizede ceza kesilir eşin hapis edilir sanada para cezası kesilir mahkemeleri oyaladığın için, nerden biliyorum aynısı eşimin arkadaşının başına geldiği için

Iyi ki sen diyosun aileni ikna etmeye bak annen çocuğuna bakar sende çalışırsin böylece onlara madd8 anlamda yük olmazsın
Ailem cenazemin eve gitmesine razi umurlarında degilim ben ne çocuğa bakması ne maddiyatı

Aminnnnn canım gerçekten ıyi anlamışsin halimi çok teşekkür ederim canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…