Eşim hapis cezası alırmı?

O nasıl bi darp raporu öyle

Ne biliyim,saçımı çekti dedim,tokat attı dedim. Baktı herhalde aldım dedim,rapora baktım bunu okudum. Gerçi polis bana eve gelirken verdi raporu. Nolacak şimdi.

Darpa dair bi bulguya rastlanmamıs yazmıs Sana faydası olmaz sanmam
Daha ciddi bulgu aradı belkide

Ceza alır mı bilmem ama erkeklerin eşlerine uyguladıkları şiddet döngüseldır. Şiddet görürsünüz herhangi bir sebeple affedersiniz ve bir süre normal görünür herşey. Tekrar şiddet..affetme..siddet.. böyle gider hayatın. Üzgünüm. Bırakın ceza alsın ki artık devletin eşe karşı şiddetin karşısında olduğunu bilsin. O elini size kaldırırken bir defa daha düşünür belki.

Ceza alsın mı istiyorsunuz almasın mı?

darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim

Neden?
herhangi bir ceza almadı

İlla kadınlarımızın ölmesi mi lazım, anlamıyorum...

ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim
Hep alıp, hep geri çekmişsiniz.
bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik
Bunu sizin öz anne babanız mı diyor gerçekten?

Ben anlamıyorum. Gerçekten. Bu kadar mı değersizsiniz kendiniz ve aileniz için? Size darp raporu alacak kadar şiddet uygulayan eşinizi affedip ipe sapa gelmez ''bahanelerle'' dönen sizi, ve ailenizi anlamaya aklım yetmiyor. Başlık... Başlığa gelmiyorum bile. Lütfen bunu kendinize yapmayın, şuan çocuğunuza dahi kötülük yapıyorsunuz. Kadın sığınma evleri var, bir şeyler yapın, bunu çekmek neden, niye ya?

Evet ceza alir. Ancak paraya cevrilebilir, yani hapiste yatmak yerine cezasi paraya cevrilebilir. Ilk seferde sicili temiz oldugu icin hukmun ertelenmesinin geri birakilmasi karari verilmis. Yani 5 yil suc islememek kaydiyla affedilecekti. Bu arada tekrar ayni sucu isledigi icin eski cezasinin affi da olmaz, onun cezasi da gundeme gelir, bu yaptiginin da. Ancak paraya cevrilebilir cezasi. Bir avukata sorun bence.
Sizin yerinizde olsam bir de tazminat ve bosanma davasi acarim. Cunku o el kalkarsa bir daha inmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…