Bende aldım darp raporu raporda darpa dair bir bulguya rastlanmadı yazıyor. Yani şimdi ben bu raporu kullanabilir miyim ki? Tecrubelisiniz diye sorayım dedim. Allah eşine akıl.fikir versin,bir daha elini kaldıramasin inşallah.
Ne biliyim,saçımı çekti dedim,tokat attı dedim. Baktı herhalde aldım dedim,rapora baktım bunu okudum. Gerçi polis bana eve gelirken verdi raporu. Nolacak şimdi.O nasıl bi darp raporu öyle
Ne biliyim,saçımı çekti dedim,tokat attı dedim. Baktı herhalde aldım dedim,rapora baktım bunu okudum. Gerçi polis bana eve gelirken verdi raporu. Nolacak şimdi.
şiddeti neydiCanim eşe karşı şiddet kamu davası formalite icabı şikayeti geri almak diye birşey yok aslında
Tövbeler olsun : //Darpa dair bi bulguya rastlanmamıs yazmıs Sana faydası olmaz sanmam
Daha ciddi bulgu aradı belkide
Tövbeler olsun : //
Tazminat nafaka alacaktim,içim soguyacakti. Vay anasına onuda yapamayacaz,adam istediği gibi at koşturuyor halbuki.Ben anlamıyom yaw
Lanet olsun kadına şiddet gösteren erkek müsveddelerine
Tazminat nafaka alacaktim,içim soguyacakti. Vay anasına onuda yapamayacaz,adam istediği gibi at koşturuyor halbuki.
Yok oda yok,zaten oğlumu doldurduktan sonra karar vermiştim nafaka ve tazminata hiç iyi olmadı bu. Tüm yollar kapanıyor HayırlısıOglun geldi mi merak ettim
Yok oda yok,zaten oğlumu doldurduktan sonra karar vermiştim nafaka ve tazminata hiç iyi olmadı bu. Tüm yollar kapanıyor Hayırlısı
işte bende oturdum çekirdek citliyorum. : // Nafaka,tazminat mutlu bir evlilik,en önemlisi oğlum gitti. Çekirdek citliyorum,hayatımı uzaktan izliyor gibiyimTüh yaw
Kötü olmus
Yeni mahkeme de siz şikayetçi olduğunuzu yineleyin.ceza almaması mümkün degilOhhh olsun ona yediğim dayak ların hesabını verecek
Ceza alsın mı istiyorsunuz almasın mı?Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim
herhangi bir ceza almadı
Hep alıp, hep geri çekmişsiniz.ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim
Bunu sizin öz anne babanız mı diyor gerçekten?bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?