Çok şükür adınıza sevindim ,Rabbim sizinle olsun.Anladım canım problem değil. Bana acimayana bende acımam kusura bakmasın adalet var ailem arkamda olmasa da
5 yıl içerisinde aynı sucu 2.kere işlediği için büyük ihtimal ceza alacak.suc ese karşı olduğunda 1.5 kat fazla ceza alacak ve cezası ertelenmeyecekMerhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Derdinizi anlattiginiz bolumu disardan bir goz olarak okursaniz eger size siddet uygulayan insana donmus ve hapse girmesinden endiselenen bir kadin profili cizdiginizi fark edersiniz.Yok degilse ne ala.Tam olarak ifade ederseniz benim gibi dusunenlere sitem etmenize gerek kalmaz.Neresine kıyamamışım acaba onu pamuk lar a mi sarmışım:) ona kiyamadigumi nerden biliyorsunuz ki?
nasıl yani seni dövdü esin ve ailen sana kııcak öylemi pesssssss ben olsam hem bosanır hemde kendi aileme gitmem gidersemde yaslandıgınız zaman bana güvenmeyin sizin yüzünüzden evliligimde neler duydum derdimAmin canım da bizimkiler bana bağlar direk beni suçlar
oooo aileni cöpe at o zaman bence devlete git kadın sıgınma evine git hatta ailene de de siizn yuzunuzdan bu evliligi sürdüremem de sizden nefret ediyorum de vs vs yani aile olmadımı el oglu bide karaktersizce böyle vurur isteAnladım canım problem değil. Bana acimayana bende acımam kusura bakmasın adalet var ailem arkamda olmasa da
Evet 5 yıl içinde bı suc islerse ceza alırMerhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Umarım alır.Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?