Eşim hapis cezası alırmı?

3. Ye gazeteye çıkmayı mı bekliyorsunuz kadın cinayetinden

canım benim.. allah sana peygamber sabrı versin
biliyorum o adama neden döndüğünü neden bu cehenneme katlandığını.. ailenin nasılda sürüklediğini.. seni nasıl çaresiz bıraktığını. yoksa hiç bir kadın bu cehennemde bile bile yaşamaz..
Seni böyle çaresiz bırakanlarıda Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın !
Benim bildiğimde alır.. ki inşallah alır belki böylelikle kurtulursun o pislikten..

5 yıl içerisinde aynı sucu 2.kere işlediği için büyük ihtimal ceza alacak.suc ese karşı olduğunda 1.5 kat fazla ceza alacak ve cezası ertelenmeyecek

Bende böyle bir konu acacaktim. Bizde de oldu aynı olay ama bı kere oldu Mayıs'ta mahkeme var sicili temiz diye ceza vermezler sanırım. Ama ikinciyi bilemem yani sizin eşinizi alabilirler benimki ilk olayda çok pişman oldu bidaha yapamadı sizin elinizde inşallah pişman olur.

Neresine kıyamamışım acaba onu pamuk lar a mi sarmışım:) ona kiyamadigumi nerden biliyorsunuz ki?
Derdinizi anlattiginiz bolumu disardan bir goz olarak okursaniz eger size siddet uygulayan insana donmus ve hapse girmesinden endiselenen bir kadin profili cizdiginizi fark edersiniz.Yok degilse ne ala.Tam olarak ifade ederseniz benim gibi dusunenlere sitem etmenize gerek kalmaz.

İnşallah alır ve inşallah beter olur. Dayakçı kocalardan ve insanlardan nefret ediyorum.

Boşanmaya bazı nedenlerden dolayı yanaşmıyorsunuz ama inşallah bir sonraki dayak sizin için daha kötü sonuçlar doğurmaz.

Şaka heralde?! Adam seni rapor aldıracak, uzaklaştırma çıkaracak kadar hırpalıyo sen barışıp bide ceza alır diye korkuyomusun? Umarım alır! Eğer boşanmayacaksan,cezasını çekmesine razı olmayacaksan, affedeceksen bidaha şiddet gördüğünde polisi,savcıyı, doktorları gereksiz meşgul etme!

adam seni dövmüs cocugun olsa ne olmasa ne adamdan nefret etmiyomusun cocuk icin barıstırma yalanı hikaye ya kızın ailesi aman simdi kızıma torunumamı bakıcam der yada kızın parası yoktur ailesi destek degildir mecbur kalır sürdürür ama senin insallah ceza alır demen lazım dı neden korkuyosun ki pesss

kadınlar böyle susarsa daha cok dayak yer

Anladım canım problem değil. Bana acimayana bende acımam kusura bakmasın adalet var ailem arkamda olmasa da
oooo aileni cöpe at o zaman bence devlete git kadın sıgınma evine git hatta ailene de de siizn yuzunuzdan bu evliligi sürdüremem de sizden nefret ediyorum de vs vs yani aile olmadımı el oglu bide karaktersizce böyle vurur iste

Konu sahibi çalışıyor musun mesleğin var mı?
Bir işe girip birikim yapsan küçük bir ev tutsan kendine ailene minnet etmesen ?
Bebeğin küçükse ona da kv veya annen baksın.
Bu aileden de kocadan da hayır gelmez sana.
Ayrıca bu ülkede kötülere bir şey olmaz ceza almaz bence hatta ödül bile verebilirler üstüne .
Bir de kızı boşanıyor diye mi kalp krizi geçirmiş baban ne alaka ?
Kızı mutsuz dayak yiyor üzülmüyor boşanıyor diye üzülüyor yani baban vicdansız biri.

Evet 5 yıl içinde bı suc islerse ceza alır

Umarım alır.
Siz kendinizi koruyamıyorsunuz en azından devlet sizi korumuş olur.

Kusura bakma ama kadına şiddetin bu kadar hassas olunduğu bu dönemde bu kadar basitmiş gibi anlatman bana dalga geçiyorsun gibi geldi
Pardon ben eşin ceza almasını istemiyorsun diye anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…